Widok

USG i ortopeda / Gdańsk Wrzeszcz

gdzie w Gdańsku (najlepiej okolice Wrzeszcza) mogę podczas 1 wizyty zrobić USG kolana oraz mięśnia powyżej kolana oraz otrzymać diagnozę ortopedy na podstawie uzyskanego obrazu? Chciałbym zamknąć się w kwocie za całość 200, 250 zł to maksimum
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
skorzystałem z Enel-med na Grunwaldzkiej bo było najbliżej
Gabinet usg + ortopeda oceniam jak najbardziej pozytywnie. koszt 217zł
Dowiedziałem się że nic mi nie dolega :) Było z mięśniem coś nie tak ale widocznie już się sam zaleczył.
usg kolana robi dobrze Goczewski a Pruszczu z kolei ortopedzi to Mazurek i Szandorowski oni w Gdańsku przyjmują ja miałam kontuzje kolana( jestem policjantką) i zapisałam się na usg do Goczewskiego i potem w Gdańsku od razu do Szandora jak się potem okazało tak jak mówił Goczewski po wyniku powinnam iść do reumatologa a nie ortopedy także najpierw idź na dobre usg a potem dalej Cie pokierują bo może wystarczy reumatolog a nie ortopeda.Mi blokadę dał reumatolog.Pozdr

ortopeda gdansk

Warto sprawdzic:
http://etermed.pl/uslugi/poradnie-specjalistyczne/ortopedia/

Polcam
Spróbuj w Enel-medzie na Grunwaldzkiej koło Galerii Bałtyckiej

Inne tematy z forum Zdrowie

Potrzebuje opinii o ortopedach (21 odpowiedzi)

Witam, jak w temacie potrzebuje opinii o ortopedach z NCM: lek. Piotr Jóźwiak lek. Piotr Czuraj...

Mój mężczyzna ma problemy ze wzwodem (7 odpowiedzi)

Mam pytanie. Mianowicie mój mężczyzna ma od jakiegos czasu problemy ze wzwodem. Ogólnie nie chce...

Mały penis we wzwodzie (8 odpowiedzi)

Mam 22 lata i pewien kompleks spowodowany niewielkimi rozmiarami mojego członka. Chodzi o to, że...

do góry