Widok

UWAGA NA AKPOL w Gdyni!!!

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Wczoraj kupowałam tam śliczne, jesienne buty dla córeczki firmy na "E"(nie podaje nazwy żeby nie było że robię reklamę). Buty mają certyfikat "Zdrowa stopa", który przyznawany jest dla każdego modelu obuwia na określony czas (taki czas ważności certyfikatu).Producent butów zgodnie z wymogiem podaje na opakowaniu, datę kiedy upływa koniec ważności certyfikatu ( w tym wypadku było to 15.06.2011), a obsługa AKPOLU "UPRZEJMIE" ZATAIŁA TĘ INFORMACJĘ, ZAKLEJAJĄC JĄ METKĄ SKLEPU Z CENĄ.. Musiało być to celowe, bo sprawdziłam kilkanaście opakowań i wszystkie miały strategicznie nalepione metki z ceną na pudełkach.

Myslę, że buciki mimo wszystko dobrze posłużą mojej córeczce, ale ostrzegam, bo skoro sklep tak postępuje przy butach, to lepiej mieć na nich oko robiąc tam zakupy innych produktów mających daty ważności czy certyfikaty - np. żywności.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 43
Witam Wszystkie Mamusie!Jestem Pracownica Akpolu od wielu lat,niewiem czy Ktoras z Mam pamieta jeszcze jak Akpol byl malutkim sklepikiem.Staramy sie dla Panstwa ulepszyc Nasz sklep.Moze zaistnial problem z pokoikiem zabaw,lecz po Panstwa komentarzach zostal on zarzegnany.Ja rowniez jestem matka i Moj syn rowniez bawi sie w tym pokoiku.Sama uczestniczylam w porzadkach,kredki zostaly zabrane,domek,krzeselka i autko zostaly wyszorowane a dywa wyprany.Moge wszystkie mamy zapewnic ze ten problem juz nie powroci!Pozdrawiam Serdecznie!!
popieram tę opinię 38 nie zgadzam się z tą opinią 8
super
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Opinie i oceny

Justyna - ocena (3 odpowiedzi)

Pełen profesjonalizm polecam !

Karolina - ocena (3 odpowiedzi)

Hej , dokonałam dzisiaj zakupu spodni narciarskich w sklepie. Bardzo jestem zadowolona z zakupu ,...

Monika Dzierzenska - ocena (3 odpowiedzi)

Skuteczne i profesjonalne podejście. Wszystkie kontuzje zawsze wyleczone do końca + wsparcie w...

do góry