Widok

Ubrania z bon prix - warto?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny czy któraś kupowała u nich ciuchy?

Mają fajne rzeczy ale trochę się boję tak w ciemno?
Macie jakieś doświadczenia?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ogólnie maja zawyżoną rozmiarówkę i jakość czasami kiepską ale za to ładne rzeczy tam są. Ja sie skusiłam ostatnio na tankini i super jest:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moja szwagierka i teściowa czasem zamawiają, niektóre rzeczy fajne, ale np. jedną tunikę dostałam ja, bo szwagierka by się w niej utopiła :) (uwielbiam tę tunikę swoją drogą)
Moja siostra zamawiała też dwa razy i raz sukienka przyszła beznadziejna, ze szwem przez środek brzucha, czego oczywiście nie było widać na zdjęciu, a za drugim razem zamawiała parę rzeczy i była bardzo zadowolona. Także różnie bywa.
Asiula wejdz sobie na stronke bon prixa i poczytaj opinie o konkretnej rzeczy ktora Cie interesuje, wiekszosc z nich jest bardzo przydatna :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja też nie jestem zadowolona, według mnie jakość kiepska
Moja teściowa zamawiala kiedyś z córką i niezbyt sa zadowolone bo po pierwsze to tam rozmiar mniejsze trzeb zamawiac wszystko i jakos tak nie bardzo te rzeczy wygladały tak jak na tych zdjęciach.
Ja zamawialam raz.Jestem hmmm zawierdziona troche. Zamowilam 3 sukienki jedna przyszla fakt nawet ladna choc zamawialam rozm mniejsza. Sukienka druga zostala wyprzedana i nie przyszla wogole choc na ich stronie dalej byla, sukienka mojej mamy przyszla po 5 tyg...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry