Widok

Ubranka Endo- ktoś miał?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dokładnie jak w temacie, ktoś kupował dla swojego malucha?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja mam kilka rzeczy, coreczka dostała w prezencie od cioci ktora czesto kupuje tej firmy, rzeczy sa fajne gatunkowo.
A jak z rozmiarami- zawyżone- zaniżone?
ja też mam trochę ubranek
u nas rozmiarówka się wpasowuje ;)
a gatunkowo super no i są to ciuchy nie tak banalne i oryginalne ... a niektóre teksty na tshirtach to ... są naprawdę boki zrywać .. moja córka uwielbia ciuchki endo z głupiutkimi cytatami ;)))
ja również polecam ubranka endo a rozmiary są wg. mnie ani zaniżone ani zawyżone takie akurat:)
Dzięki:)
My mamy akurat jeden tshirt i gatunkowo super, ale rozmiar wydaje mi sie troche zanizony.
image

image
Gatunek super, koszulki są jakby troszeczkę zaniżone choć mój młody należy do tych większych dzieci, a ostatnio dostał jeansy i ku mojemu zdziwieniu rozmiar sporo zawyżony więc to różnie bywa ale bawełna jest świetna nie rozciąga się, nie mechaci i ubranka są zawsze mięciutkie :-)
Aktualnie nie mam, ale kiedys sporo kupowalam. Spodnie mielismy dla bardzo szczuplych dzieci, grubsze na pewno by sie nie dopiely, moze tez sprawiac wrazenie zawyzonego rozmiaru. Wg mnie takie nie sa, u nas z racji budowy, rozmiary wypadaly jako zanizone. Ale u dzieci wiekszych mysle, ze sa po prostu normalne.
Jakosc bardzo dobra.
jak dla mnie koszulki zanizone - po praniu sie troche zbiegaja
spodnie za to zawyzone

i tak kupuje spodenki 98 i koszulki 110 i razem to komplet

ja bym nie powiedziała ze to ubranka na szczupłe dzieci wręcz przeciwnie wg mnie sa raczej obszerne.. ale ja kupuje tylko takie trykotowe

jakosc bardzo dobra

jak masz wątpliwosc odnosnie rozmiaru zadzwon na infolinie - pani bardzo miła i zawsze mi podaje wszystkie rozmiary ubranka tylko prosi o kod produktu
Tylko o spodniach dla szczuplych pisalam, materialowych, nie dresach. Byly bardzo waskie w pasie i nogawkach. Moj synek jest bardzo chudy i byly idealne.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wycieczka w przedszkolu (46 odpowiedzi)

Córka ma mieć w piątek wycieczkę w przedszkolu, jadą autokarem do Pucka i Rzucewa. No i tak się...

ortodonta gdańsk (28 odpowiedzi)

Hej Polećcie mi proszę bardzo dobrego i sprawdzonego! ortodontę dla nastolatki. Często słyszę, że...

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (64 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

do góry