Widok

Uczulenie na mydełko bambino?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy jest to możliwe,odkąd zmieniliśmy z nivea na bambino,synek ma wysypkę,a zmnieniłam bo tamto nie pachnie ładnie i jest drogie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
bardzo mozliwe
imageimage
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
W szkole rodzenia babeczka w ogóle nie polecała kosmetyków bambino ani J & J. Tylko nivea i hipp.
Dobrze wiedzieć.Dzięki:)
faktycznie J&J sie popsuło ale Bambino - bardzo chwalilam sobie, mydełka, kremy, chusteczki - wszystko bdb - nie uczulało .........
u nas bambino tez rewelacja:)
No tak,w szkole rodzenia radza co dobre a co złe,co jest nieco smieszne,bo wiadome i logiczne jest,ze kazdemu dziecku sluzy co innego:D
My też przeszliśmy z Nivea na Bambino, bo po Nivea Zośka miała suchą skórę, bo Bambiono jest dużo lepiej. No ale najlepsze jest to że Bambino to też jest Nivea:)Ta sama fabryka;) Ale nam i tak jakoś lepiej służy i dużo ładniej pachnie.
Możliwe moja Amelka również ma uczulenie na Bambino. Wypróbowałam już różnych kosmetyków ale najlepiej mojej niuni służy Hipp
image

a ja slyszalam, ze w ogole te mydelka przeznaczone dla dzieci, zawieraja duzo wiecej szkodliwych skladnikow, niz zwykle mydlo (dla doroslych)
to samo dotyczy proszkow do prania.
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

przedszkole NR 27 W GDYNIA; MALUTKOWO opinie (25 odpowiedzi)

proszę o opinie tego przedszkola. szukamy fajnego przedszkola dla naszego dziecka...

łuszczyca głowy leczenie (5 odpowiedzi)

Czy na forum są osoby, które dodatkowo zmagają się z łuszczycą skóry glowy? Co Wam pomogło...

pierwsza randka (15 odpowiedzi)

Witajcie.Umówiłam sie na sobote na pierwsza randke z super facetem, strasznie mi na nim...

do góry