Widok

Uroczysty Obiad z rodzinką gdzie polecacie??

Żabianka Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jakie miejsce polecacie, gdzie jest dobre jedzonko, rozsądne ceny i ok wystrój. Interesuję mnie restauracja w okolicach Żabianki, ewentualnie Sopot , Przymorze, Zaspa.
Proszę o pomoc...
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na Żabiance była kiedyś Żabusia (nie wiem, czy jeszcze jest). Na Zaspie restauracja Lucynka (przy Placu Komorowskiego).
Hej Witam ,

Gorąco polecam nowo otwartą Restauracyjkę na Żabiance Ul.Subisława na początku Deptaka przy kolejce SKM "Veranda"
Bardzo fajne i miejsce otwarte od 2 - 3 miesięcy bardzo czyste i schludne.
Spokojnie można przyjść z Dzieckiem bo lokal jest nie palący a i dla dzieci też zawsze coś mają .
Ostatnio byliśmy z rodzinką i zjedliśmy naprawdę fajna obiadek za przyzwoitą cenę szczególnie polecam Pierś z Kurczaka nadziewaną szpinakiem i Serem , Pizza też jest dobra nic nie można zarzucić a zakończyć zawsze można dobrą kawką z ekspresu ciśnieniowego co sie rzadko zdarza na Żabiance :))
Odradzam Pireusa miałam tam chrzciny porażka :( ponoć w Zabusi jest ok
image
a jak restauracja Soprano?
image
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam:)
Również polecam restaurację Veranda na ul. Subisława przy skm blisko deptaka na Żabiance...naprawdę warto tam zajrzeć...miła atmosfera i nastrojowy klimat, smaczne jedzonko za rozsądne ceny, czysto i schludnie...często tam bywam ze znajomymi i chłopakiem Polecam!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

hemoroidy :/ (10 odpowiedzi)

Od dwóch dni mam problem, wyszedł mi niemały hemoroid.. piecze, boli, kłuje ale nie krwawi.....

Od kiedy własny pokój? (48 odpowiedzi)

Dziewczyny tak się zastanawiam, od kiedy przeniosłyście wasze maleństwa do własnych pokoi? Moja...

jakie perfumy polecacie? (67 odpowiedzi)

Chcialabym sprobowac czegos nowego, bardzo lubie zapachy cytrusowe, swieze, ale i konwalie....

do góry