Widok

Usg-gdzie?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Mam prośbę możecie polecić dobrego lekarza,oczywiście prywatnie,który dobrze i solidnie wykona Usg jamy brzusznej osoby doroslej. umówiłam się prywatnie w Evi-medzie ale termin dopiero na 11 marca no paranoja,a ja potrzebuje pilnie,ale szukam naprawde kogoś godnego polecenia,będę wdzięczna.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja też z edomedu polecam dr Kujawę - (kosiarza też oczywiście ale termin oczekiwania długi) - w przypadku dr Kujawy można ubłagać Panie na rejestracji żeby wcisnęły bo doktor ma dobre serce i się zgadza. Doktor jest młody ale podobno super fachowiec. Ja się do niego ostatecznie przekonałam (jeśli chodzi o umiejętności bo jeśli chodzi o podejście do pacjenta to jest super!) kiedy na onkologii powiedziali mi, że jest niewielu lekarzy od których uznają USG a od niego uznają. więc polecam z czystym sumieniem.
Najlepszy specjalista od USG jest w Clinica Medica dr. Theus, niestety są do niego baaaaardzo długie kolejki, warto próbować bo lekarz jest rewelacyjny!
Dr Kosiak, dr Kujawa też z endomedu
endomed dr piskunowicz dobry specjalista

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

do góry