Widok

Usg-gdzie?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Mam prośbę możecie polecić dobrego lekarza,oczywiście prywatnie,który dobrze i solidnie wykona Usg jamy brzusznej osoby doroslej. umówiłam się prywatnie w Evi-medzie ale termin dopiero na 11 marca no paranoja,a ja potrzebuje pilnie,ale szukam naprawde kogoś godnego polecenia,będę wdzięczna.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
endomed dr piskunowicz dobry specjalista
Dr Kosiak, dr Kujawa też z endomedu
Najlepszy specjalista od USG jest w Clinica Medica dr. Theus, niestety są do niego baaaaardzo długie kolejki, warto próbować bo lekarz jest rewelacyjny!
ja też z edomedu polecam dr Kujawę - (kosiarza też oczywiście ale termin oczekiwania długi) - w przypadku dr Kujawy można ubłagać Panie na rejestracji żeby wcisnęły bo doktor ma dobre serce i się zgadza. Doktor jest młody ale podobno super fachowiec. Ja się do niego ostatecznie przekonałam (jeśli chodzi o umiejętności bo jeśli chodzi o podejście do pacjenta to jest super!) kiedy na onkologii powiedziali mi, że jest niewielu lekarzy od których uznają USG a od niego uznają. więc polecam z czystym sumieniem.
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Gdzie mozna poogladać filmy online?? (47 odpowiedzi)

Znacie jakąś darmową stronke z fajnymi filmami online?

JAKI KURIER NAJTAŃSZY - prywatna przesyłka? (27 odpowiedzi)

Dziewczyny zamówiłam fajny fotel na allegro, przyjechał kurierem - duże to i niestandardowe. Tak...

szukam niani Redłowo Wzgórze św. Maksymiliana (7 odpowiedzi)

Witam, poszukuję niani na okres wakacji dla dwójki dzieci, Syn jest samodzielny i w lipcu będzie...

do góry