Widok

Uwaga Dukanowcy:)

Proponuję wątek w którym możemy się podzielić co, gdzie kupić będąc na diecie dukana.Serki, wędliny , itp. Najlepiej piszcie , w których sklepach co można kupić. Sama jestem na Dukanie i mam problem ze znalezieniem odpowiednich produktów.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej
czy jest ktoś kto teraz jest na Dukanie. może wymienimy sie przepisami?
szukam ketchupu bez cukru. Czy ktoś może wie gdzie mozna go kupić i jaki?
Ten Dukan to odgrzewany kotlet ! Ludzie ,zainteresujcie się ruchem a jesli białko ,to tylko kurze .Dodatni bilans białka już sam w sobie poprawi metabolizm .Bialko jest jak deska serfingowa na której jest komorka tłuszczowa i na fali płynie do biologicznej elektrowni Mitochondrium .Chcecie wiedzieć wiecej , to piszcie na ironman2012@wp.pl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
kabanosy konspol w biedronce;), jeszcze jogurty pitne jovi 0% waniliowe (czasem łamałam regułe i piłam owocowe), robiłam sernik dukana z serka aksamitnego dr oetkera, dużo roboty i szukania z tą dietą ;)
a jakie te kabanosy kupowalas? jakiej firmy i gdzie? Ja jestem trzeci tydzien na dukanie i mam problem co gdzie kupowac
Ja już zeszłam z dukana, ale kupowałam wędliny dozwolone w biedronce i kabanosy drobiowe, serki wiejskie light, jogurty 0% cukru i tłuszczu SANOK w tesco, maizene i otręby na rynku witomino w "zielarskim", słodzik z lidla (miał najmiejszy posmak goryczy)

Inne tematy z forum Zdrowie

Czy ktos brał tabletki Perfect Bust (11 odpowiedzi)

Czy ktoś moze brał tabletki prefect bust na powiekszanie piersi?

Łuszczyca - czy ktoś zna sposób na wyleczenie ? (45 odpowiedzi)

jak w tytule Łuszczyca - czy ktoś zna sposób na wyleczenie ? stosowałam już chyba wszystko...

lek. stom. Cezary Kłosiński - Borkowo łostowickie DENTAL PLANET (7 odpowiedzi)

Prosze o opinie, chodzi o lek. stom. Cezarego Kłosińskiego. Przyjmuje w Dental Planet Borkowo....

do góry