Widok

Uwaga Dukanowcy:)

Proponuję wątek w którym możemy się podzielić co, gdzie kupić będąc na diecie dukana.Serki, wędliny , itp. Najlepiej piszcie , w których sklepach co można kupić. Sama jestem na Dukanie i mam problem ze znalezieniem odpowiednich produktów.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja już zeszłam z dukana, ale kupowałam wędliny dozwolone w biedronce i kabanosy drobiowe, serki wiejskie light, jogurty 0% cukru i tłuszczu SANOK w tesco, maizene i otręby na rynku witomino w "zielarskim", słodzik z lidla (miał najmiejszy posmak goryczy)
a jakie te kabanosy kupowalas? jakiej firmy i gdzie? Ja jestem trzeci tydzien na dukanie i mam problem co gdzie kupowac
kabanosy konspol w biedronce;), jeszcze jogurty pitne jovi 0% waniliowe (czasem łamałam regułe i piłam owocowe), robiłam sernik dukana z serka aksamitnego dr oetkera, dużo roboty i szukania z tą dietą ;)
Ten Dukan to odgrzewany kotlet ! Ludzie ,zainteresujcie się ruchem a jesli białko ,to tylko kurze .Dodatni bilans białka już sam w sobie poprawi metabolizm .Bialko jest jak deska serfingowa na której jest komorka tłuszczowa i na fali płynie do biologicznej elektrowni Mitochondrium .Chcecie wiedzieć wiecej , to piszcie na ironman2012@wp.pl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
szukam ketchupu bez cukru. Czy ktoś może wie gdzie mozna go kupić i jaki?
hej
czy jest ktoś kto teraz jest na Dukanie. może wymienimy sie przepisami?

Inne tematy z forum Zdrowie

Łuszczyca - czy ktoś zna sposób na wyleczenie ? (45 odpowiedzi)

jak w tytule Łuszczyca - czy ktoś zna sposób na wyleczenie ? stosowałam już chyba wszystko...

Atopowe zapalenie skóry (21 odpowiedzi)

Córka cierpi na AZS, a lekarz już dłuższy czas nic nie daje, ktoś może polecić jakiegoś innego...

Czy ktos brał tabletki Perfect Bust (11 odpowiedzi)

Czy ktoś moze brał tabletki prefect bust na powiekszanie piersi?

do góry