Widok

Uwaga na KinoFilmy.pl !!! OSZUŚCI I ZŁODZIEJE !!!

Nie wykupujcie abonamentu na KinoFilmy.pl. niestety ja ten błąd popełniłem i straciłem tylko kase. Moje konto dalej nie działa , pomimo kontaktów mailowych - nic.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
to nic nie da. Jak widzisz praktycznie każda z tych osób wyżej ma problemy z administratorami z tej strony.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
.... ja wczoraj uaktywniłem konto i działa bez zażutu .....
B Z D U R A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hej
mam konto od tygodnia ,wydałem ponad dyche i dzialalo az tydzien i teraz dupa.jest weekend i nie moge nic zobaczyc....pisalem do admina ale czy to cos da!!!!
czyli jak się zarejestrowałam, ale nie zapłaciłam, to wszystko okej? a jak mogę usunąć konto?
WAŻNE!!
Mój login mareter1
Nie będę używał niesłów, ale jak był problem to należy poinformować tych którzy zapłacili i niekorzystali, adresy mailowe są w bazie, mam taki kajecik i przy Waszym adresie jest brzydka adnotacja i przkażę ją jeszcze większej liczbie użytkowników netu.
Wyłudziliście kasę, za usłgę niezrealizoewaną zwrot kasy albo po powiadomieniu jakaś prop,
Mnie tez oszukali , wyslalem juz dwa mejle i lipa , tyle ze ja tego nie popuszcze , i zglosze to na policje to bedzie trwac ze 20 min ale warto bo ktos za to beknie bo to nie chodzi o 6 zl tylki o wielokrotnosc 6 zł , moj nr gg 4387974 jesli ktos ma ochote sie dolaczyc do zeznan zapraszam :)
dzięki za ostrzezenie ,wlasnie mialam wyslac sms hura mam 9 zl w kieszeni tepic nieuczciwych

Filmy Online bez limitów za darmo.

webfilm.tk
ofilmy.jcom.pl
samodzielni.jcom.pl
u mnie to samo wplacilam 6zl i nie dziala!!!!!
Niestety też popełniłem ten błąd :(
Nie odpowiadają na żadne maile. Ich strona to jedno wielkie oszustwo. Żałuję, że Polacy na wzajem tak się okradają i robią sobie różne świństwa.
Witam, nie mam problemu z kontem ani ale z odtwarzaniem filmu.
Trafiłem na stronę KinoFilmy.Pl po to aby limit zniknął. Zapłaciłem 10 zł i konto zostało aktywowane, następnie wchodzę w link z Megavideo zamykam stronę i wklejam go na stronę. Po chwili film strasznie długo się ładuje, albo wogóle się nie ładuje, strona mnie wyrzuca.

Nie wiem co się dzieje z tą stroną ale jest to zwyczajne krętactwo i oszustwo.
no potwierdzam ja zrobiłem przelew 18 a dziś jest 27 wysłałem już ze trzy maile i dalej nic ,jest to już mój kolejny przelew z poprzednimi nie było problemów ale chyba czas zrezygnować z ich usług , pozdrawiam wszystkich internałtów,migel9
Hahaha jasne, na ten adres pisałam parę razy, a było to 2 miesiące temu i nadal nic
Napisałam do nich maila i od rana mam konto odblokowane.Moze nie są tacy zli.
U mnie też od wczoraj nie działa mam nadzieję ze to chwilowe,trzy dni temu wykupiłam abonament.Pojawił się komunikat konto zablokowane
Zlodzieje!!!! Mnie tez nabrali. Mieli awarie i nie mozna bylo ogladac, obiecali przedluzyc a tu zonk. Mimo tego ze pisalem na maila nie dostalem odpowiedzi. Wczoraj znowu wyslalem smsa bo myslalem ze w koncu bedzie mozna normalnie ogladac filmy a dostalem taka odpowiedz "Kod został wykorzystany dnia: 01-01-1970 01:00:00" to jest OSZUSTWO!!!! Napisalem od razu maila do nich wczoraj, a dzisiaj juz mam zablokowane konto. Nikt nie bedzie mnie nabijac w butelke !!!. pozdrawiam zlodziei :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak ,ja zapłaciłem dwa razy i zamiast aktywować konto to strona całkiem wygasła
lol przestało działac
tak niewielka kwota ale jak nabija tak ludzi to im sie uzbiera gdzie to zgłosic wie ktos?

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (345 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Kawa czy Herbata - rano (225 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

muza na dziś (792 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

do góry