Widok
Mój login mareter1
Nie będę używał niesłów, ale jak był problem to należy poinformować tych którzy zapłacili i niekorzystali, adresy mailowe są w bazie, mam taki kajecik i przy Waszym adresie jest brzydka adnotacja i przkażę ją jeszcze większej liczbie użytkowników netu.
Wyłudziliście kasę, za usłgę niezrealizoewaną zwrot kasy albo po powiadomieniu jakaś prop,
Nie będę używał niesłów, ale jak był problem to należy poinformować tych którzy zapłacili i niekorzystali, adresy mailowe są w bazie, mam taki kajecik i przy Waszym adresie jest brzydka adnotacja i przkażę ją jeszcze większej liczbie użytkowników netu.
Wyłudziliście kasę, za usłgę niezrealizoewaną zwrot kasy albo po powiadomieniu jakaś prop,
Witam, nie mam problemu z kontem ani ale z odtwarzaniem filmu.
Trafiłem na stronę KinoFilmy.Pl po to aby limit zniknął. Zapłaciłem 10 zł i konto zostało aktywowane, następnie wchodzę w link z Megavideo zamykam stronę i wklejam go na stronę. Po chwili film strasznie długo się ładuje, albo wogóle się nie ładuje, strona mnie wyrzuca.
Nie wiem co się dzieje z tą stroną ale jest to zwyczajne krętactwo i oszustwo.
Trafiłem na stronę KinoFilmy.Pl po to aby limit zniknął. Zapłaciłem 10 zł i konto zostało aktywowane, następnie wchodzę w link z Megavideo zamykam stronę i wklejam go na stronę. Po chwili film strasznie długo się ładuje, albo wogóle się nie ładuje, strona mnie wyrzuca.
Nie wiem co się dzieje z tą stroną ale jest to zwyczajne krętactwo i oszustwo.
Zlodzieje!!!! Mnie tez nabrali. Mieli awarie i nie mozna bylo ogladac, obiecali przedluzyc a tu zonk. Mimo tego ze pisalem na maila nie dostalem odpowiedzi. Wczoraj znowu wyslalem smsa bo myslalem ze w koncu bedzie mozna normalnie ogladac filmy a dostalem taka odpowiedz "Kod został wykorzystany dnia: 01-01-1970 01:00:00" to jest OSZUSTWO!!!! Napisalem od razu maila do nich wczoraj, a dzisiaj juz mam zablokowane konto. Nikt nie bedzie mnie nabijac w butelke !!!. pozdrawiam zlodziei :)