Widok
UWAGA! Informuję w imieniu serwisu KinoFilmy.pl że mieliśmy problem ze skryptem aktywującym konta. Wszystkie osoby którym nie zostało zaktywowane konto automatycznie jest przyznawany abonament ręcznie lecz należy poczekać na swoją kolejkę ponieważ mamy dużo kont do aktywacji. Za wszystkie problemu przepraszamy!
Mój login mareter1
Nie będę używał niesłów, ale jak był problem to należy poinformować tych którzy zapłacili i niekorzystali, adresy mailowe są w bazie, mam taki kajecik i przy Waszym adresie jest brzydka adnotacja i przkażę ją jeszcze większej liczbie użytkowników netu.
Wyłudziliście kasę, za usłgę niezrealizoewaną zwrot kasy albo po powiadomieniu jakaś prop,
Nie będę używał niesłów, ale jak był problem to należy poinformować tych którzy zapłacili i niekorzystali, adresy mailowe są w bazie, mam taki kajecik i przy Waszym adresie jest brzydka adnotacja i przkażę ją jeszcze większej liczbie użytkowników netu.
Wyłudziliście kasę, za usłgę niezrealizoewaną zwrot kasy albo po powiadomieniu jakaś prop,
na stronie http://www.KinoFilmy.pl można bezproblemowo oglądać filmy online bez limitów czasowych lecz nie każdy jest na tyle wyrozumiały aby zrozumieć chwilowe problemy techniczne. Obecnie strona KinoFilmy.pl jest najtańszym tego typu serwisem w internecie i działa prawidłowo o czym można się przekonać.
Kolego pamiętaj ze to że macie dużo kont do aktywacji to wasz problem bo albo nie macie pojęcia o tym co robicie albo przerosło to wasze możliwości i miotacie się w swojej bezradności. Mówiąc że ktoś nie ma cierpliwości nadal ośmieszasz swoją "firmę" bo najłatwiej zgonić na użytkownika i próbować odwrócić kota ogonem. Ale nie przejmuj się, na szczęście jest internet a ludzie uczą się z niego korzystać i czytają opinie innych, więc Twoje pseudo reklamy pogrążają Cię jeszcze bardziej. Na usunięcie reklamacji masz 14 dni więc proponuje się pospieszyć bo za chwilkę miał będziesz rzecznika praw konsumenta a pieniążki grzecznie i z przeprosinami oddać lub np z inicjatywą półrocznego bezpłatnego dostępem dla poszkodowanych wystąpić co może choć w jakikolwiek sposób uratuje wizerunek Twojej "firmy" o ile jest co ratować. A my tępmy nieudaczników lub oszustów.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Problem ze skryptem obsługującym płatności trwał tylko dwa dni i został już rozwiązany. Zaznaczam że w tym czasie tylko części użytkownikom nie został przyznany abonament.
W ramach rekompensaty osobom które musiały czekać na aktywację został przydzielony podwójny abonament.
Administracja KinoFilmy.pl
W ramach rekompensaty osobom które musiały czekać na aktywację został przydzielony podwójny abonament.
Administracja KinoFilmy.pl
Witam
Dobrze że taka strona powstała .
Dwa razy wykupiłem abonament miesięczny buhahaha i po 14 dniach trach abonament został wyłączony . Wysyłałem wiadomości na adres admin@kinofilmy.pl , czy ktoś tam w ogóle zagląda .Kpina jakaś że w ciągu 7 dni ktoś się odezwie. Sprawa powinna trafić gdzieś indziej niż tylko na forum bo to normalne oszustwo. Pozdrowienia dla admina tej strony
Dobrze że taka strona powstała .
Dwa razy wykupiłem abonament miesięczny buhahaha i po 14 dniach trach abonament został wyłączony . Wysyłałem wiadomości na adres admin@kinofilmy.pl , czy ktoś tam w ogóle zagląda .Kpina jakaś że w ciągu 7 dni ktoś się odezwie. Sprawa powinna trafić gdzieś indziej niż tylko na forum bo to normalne oszustwo. Pozdrowienia dla admina tej strony
OSOBOM KTÓRYM NIE ZOSTAŁ PRZYZNANY ABONAMENT PO DOKONANIU PŁATNOŚCI I MUSIAŁY CZEKAĆ, W RAMACH REKOMPENSATY AKTYWUJEMY KONTO NA 2 MIESIĄCE ZAMIAST NA 1. PROSIMY TYLKO O KONTAKT.
Przypominam że kupując abonament na stronie KinoFilmy.pl zawierasz z nami umowę i musimy się z niej wywiązać w przeciwnym razie są wyciągane konsekwencje prawne. Z takiej umowy się wywiązujemy.
Przypominam że kupując abonament na stronie KinoFilmy.pl zawierasz z nami umowę i musimy się z niej wywiązać w przeciwnym razie są wyciągane konsekwencje prawne. Z takiej umowy się wywiązujemy.
stronka przez długi czas nie odtwarzała filmów po dwóch wysłanych zażaleniach moje konto zostało wyłączone i to przed upływem miesiąca a przecież była informacja o rekompensacie w ramach któej aktywność konta miała zostać przedłużona o dodatkowy miesiąc i co dalej ktoś powinien wam się dobrać do tyłka OSZUŚCI !!
Ciekawa interpretacja czasu- 3 dni w naprawie była stronka, ale co z tego skoro przez kolejne 2 tygodnie nie można było filmów odtwarzać, bo wyskakiwały błędy albo wczytało film na 5 minut i dalej ani rusz. Na e-maile i zapytania nie odpowiadacie, nawet nie próbujecie wzbudzić zaufania ani utrzymać klientów.
Zlodzieje!!!! Mnie tez nabrali. Mieli awarie i nie mozna bylo ogladac, obiecali przedluzyc a tu zonk. Mimo tego ze pisalem na maila nie dostalem odpowiedzi. Wczoraj znowu wyslalem smsa bo myslalem ze w koncu bedzie mozna normalnie ogladac filmy a dostalem taka odpowiedz "Kod został wykorzystany dnia: 01-01-1970 01:00:00" to jest OSZUSTWO!!!! Napisalem od razu maila do nich wczoraj, a dzisiaj juz mam zablokowane konto. Nikt nie bedzie mnie nabijac w butelke !!!. pozdrawiam zlodziei :)
Witam, nie mam problemu z kontem ani ale z odtwarzaniem filmu.
Trafiłem na stronę KinoFilmy.Pl po to aby limit zniknął. Zapłaciłem 10 zł i konto zostało aktywowane, następnie wchodzę w link z Megavideo zamykam stronę i wklejam go na stronę. Po chwili film strasznie długo się ładuje, albo wogóle się nie ładuje, strona mnie wyrzuca.
Nie wiem co się dzieje z tą stroną ale jest to zwyczajne krętactwo i oszustwo.
Trafiłem na stronę KinoFilmy.Pl po to aby limit zniknął. Zapłaciłem 10 zł i konto zostało aktywowane, następnie wchodzę w link z Megavideo zamykam stronę i wklejam go na stronę. Po chwili film strasznie długo się ładuje, albo wogóle się nie ładuje, strona mnie wyrzuca.
Nie wiem co się dzieje z tą stroną ale jest to zwyczajne krętactwo i oszustwo.
to nic nie da. Jak widzisz praktycznie każda z tych osób wyżej ma problemy z administratorami z tej strony.