Widok

Uwaga na KinoFilmy.pl !!! OSZUŚCI I ZŁODZIEJE !!!

Nie wykupujcie abonamentu na KinoFilmy.pl. niestety ja ten błąd popełniłem i straciłem tylko kase. Moje konto dalej nie działa , pomimo kontaktów mailowych - nic.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
oszuści!!! mnie tez naciągneli! nie dajcie sie nabrac
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
U mnie było dokładnie tak samo,poza tym wysłałam już 5 maili, bo kod który mi przesłali, jest niepoprawny i nikt się nie odzywa, naciągacze i oszuści, mija tydzień i zero odzewu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Też mnie oszukali. wcześniej strona działała bez zarzutów, oglądałam filmy, a teraz wysłałam sms'a i niestety jestem uboższa o tą kwotę ! Na maila też nikt nie raczył odpisać !!! Nie polecam nie dajcie się nabrać. Szkoda, że na to forum weszłam po czasie :((((
Nie obchodzi mnie to chce dostać zwrot za 2 smsy które wysłałem!!!!
I niech jak najszybciej zajmie sie nimi policja OSZUŚCI I ZŁODZIEJE!!!!!!!!!!!!
ZŁODZIEJE!!! nie dakcie sie oszukac, oni tylko tak pisza ze odblokuja a tak naprawde maja to daleko gdzies, ze dalam sie nabrac. wczesniej mialam wykupione na innej stronie i wszystko bez problemu moglam ogladac caly miesiac a tutaj to sa tylko naciagacze!
Witam

Dobrze że taka strona powstała .
Dwa razy wykupiłem abonament miesięczny buhahaha i po 14 dniach trach abonament został wyłączony . Wysyłałem wiadomości na adres admin@kinofilmy.pl , czy ktoś tam w ogóle zagląda .Kpina jakaś że w ciągu 7 dni ktoś się odezwie. Sprawa powinna trafić gdzieś indziej niż tylko na forum bo to normalne oszustwo. Pozdrowienia dla admina tej strony
też zapłaciłam i nic za pierwszym razem bylo ok ale za drugim pol miesiaca byla nie czynna strona:(((((((((((((((((((((((((((((((((
Zwykli naciagacze!Doładowałam konto dwa razy pobrali mi 22 zł i nic!Napisałam dwa maile i też zero odzewu.Banda kretaczy!
kłania sie prima1 - obiecaliść przedłużyć o miesiąc dostep do konta w zwiazku z awariami, a dzisiaj ni z tego ni z owego płać, gzie OBIETNICA
Masakra szkoda ze wczesniej tutaj nie trafilam bo wlasnie stracilam 9 zl
Czy z Nimi bnie da sie nic zrobic jesli tak oszukuja....????
mnie też nabili w butelkę to fakt są złodzieje ioszuści
a tak w ogole tooo proponowalbym naglosnic sprawe w mediach,, UWAGA lub cos w tym stylu..bede was informowal na bierzaco o postepowaniu sprawy
dzis powiadomilem prokurature w warszawie o popelnienie przestepstwa
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ciekawa interpretacja czasu- 3 dni w naprawie była stronka, ale co z tego skoro przez kolejne 2 tygodnie nie można było filmów odtwarzać, bo wyskakiwały błędy albo wczytało film na 5 minut i dalej ani rusz. Na e-maile i zapytania nie odpowiadacie, nawet nie próbujecie wzbudzić zaufania ani utrzymać klientów.
Po pierwsze strona była nieaktywna przez 3 dni, a nie jak pan napisał przez "dłuższy czas". Konta były przedłużane aż o 30 dni lecz po wcześniejszym kontakcie z administracją. Oczywiście zawsze znajdzie się taki człowieczek jak pan.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
te posty nie znalazły tu się bez powodu !!!!
stronka przez długi czas nie odtwarzała filmów po dwóch wysłanych zażaleniach moje konto zostało wyłączone i to przed upływem miesiąca a przecież była informacja o rekompensacie w ramach któej aktywność konta miała zostać przedłużona o dodatkowy miesiąc i co dalej ktoś powinien wam się dobrać do tyłka OSZUŚCI !!
Proszę odblokować moje konto,abym mógł oglądać filmy, za które zapłaciłem.
Mamy dużo zgłoszeń do odblokowania konta. Wiele osób po prostu kłamie pisząc że opłaciło abonament, musimy rozpatrywać takie sytuacje.
Proszę też zgłaszać problemy na adres: admin2@kinofilmy.pl
Zgłaszając pod tym adresem konto zostanie odblokowane od razu.
u mnie działalo elegancko podajcie gdzie ten smz wyslac i jaka tresc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Hydepark

Kawa czy Herbata - rano (230 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Bojano / Stołówka / Szkoła Podstawowa w Bojanie / investo pan Stopikowski (8 odpowiedzi)

Witam, zwracam się do Państwa z zapytaniem czy ktoś z korzystających i zamawiających posiłki dla...

Grajdołki (370 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry