Widok
Witam
Dobrze że taka strona powstała .
Dwa razy wykupiłem abonament miesięczny buhahaha i po 14 dniach trach abonament został wyłączony . Wysyłałem wiadomości na adres admin@kinofilmy.pl , czy ktoś tam w ogóle zagląda .Kpina jakaś że w ciągu 7 dni ktoś się odezwie. Sprawa powinna trafić gdzieś indziej niż tylko na forum bo to normalne oszustwo. Pozdrowienia dla admina tej strony
Dobrze że taka strona powstała .
Dwa razy wykupiłem abonament miesięczny buhahaha i po 14 dniach trach abonament został wyłączony . Wysyłałem wiadomości na adres admin@kinofilmy.pl , czy ktoś tam w ogóle zagląda .Kpina jakaś że w ciągu 7 dni ktoś się odezwie. Sprawa powinna trafić gdzieś indziej niż tylko na forum bo to normalne oszustwo. Pozdrowienia dla admina tej strony
Ciekawa interpretacja czasu- 3 dni w naprawie była stronka, ale co z tego skoro przez kolejne 2 tygodnie nie można było filmów odtwarzać, bo wyskakiwały błędy albo wczytało film na 5 minut i dalej ani rusz. Na e-maile i zapytania nie odpowiadacie, nawet nie próbujecie wzbudzić zaufania ani utrzymać klientów.
stronka przez długi czas nie odtwarzała filmów po dwóch wysłanych zażaleniach moje konto zostało wyłączone i to przed upływem miesiąca a przecież była informacja o rekompensacie w ramach któej aktywność konta miała zostać przedłużona o dodatkowy miesiąc i co dalej ktoś powinien wam się dobrać do tyłka OSZUŚCI !!