Widok

Uwaga na oszustów ze starowiejskiej

chodzi mi o sklep na rogu , ulicy starowiejskiej , taki mały butik , ciuszki torebki i buty..no własnie-kupilam tam buty za 99zł
po 2 tygodniach sie rozwaliły ,z łozyłam reklamacje i..wlasciecilka stwierdzila ze rozwaliłam je celowo , składałam odwolania i nic , ani butów naprawionych ani pieniedzy , paranoja-a wlasciecilka wszystkoz alatwiala przez sprzedawczynie
widac ze miala juz w tym wprawe
ciekawe jak duzo ludzi naciaga na takie rzecy?

najgorsze ze butow nawet nie oddała do producenta tylko sama je oceniła
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jaki nr bo na tej ulicy jest kilka butików?
W tym przypadku , należy zgłosić się do Urzędu Ochrony konsumenta.
Niestety miałam podobną sytuację, tylko, że buty kosztowały 500 zł i po użyciu pasty do butów zeszła z nich farba. Po nieuwzględnieniu reklamacji pozostaje tylko sąd :( nic tu już rzecznik nie pomoże, bo dzwoniłam i się dowiadywałam.
butik na rogu , przy ulicy gdzie stoi straz pozarna , chyba drugi z koleji , porostu załamka ,a jak mozna zgłosci do urzedu ochrony konsumentów?

Inne tematy z forum Hydepark

Klimatyzacja w biurze (56 odpowiedzi)

Pracuję w biurze z dziewczynami. Teraz gdy się zrobiło ciepło, mają włączoną cały dzień...

Gdzie żyje się lepiej, w Polsce czy w Niemczech ? (3 odpowiedzi)

Ktoś ma jeszcze wątpliwości ? Jeżeli ktoś ma wątpliwości, to polecam rozmowę Miłosza Kłeczka z...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (718 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

do góry