Widok
Uwaga na złodzieji!
W piątek na ulicy Żurawiej włamano się do domu jednorodzinnego.Sprawców było 3 zostali spłoszeni przez sąsiadów, niestety uciekli(jeden rozbił samochód na skrzyżowaniu Majora Bojana z Hebla.Do policji z Szemuda nie można się dodzwonić !Ważna jest czujność sąsiadów , chociaż wielu nie reagowało na wyjący alarm.Złodzieje ci włamują się w godzinach 11 do 13 gdy większość jest w pracy lub poza domem,zwracajmy uwagę na ocych obserwujących nasze domy.
tez uważam ze gnoje krąża po dzielnicy... dziś w nocy jakiś ch.. wszedł na moja posesję i postawił mi pustak betonowy pod wjazd do garażu... który stał obok wjazdu... pewnie chciał sprawdzić czy ktoś korzysta z garażu.... i czy sa własciciele.... obejrzałem sobie ciebie na kamerach i jak cie dorwę to jedziesz do lasu...
Panowie popieram. Ja to bym n....ł i zostawił w lesie dla przykładu. Bo Policja i tak nic mu nie zrobi. Obok mnie jakiś c..j parkuje i siedzi w aucie. Wysiadłem na beszczela zrobiłem zdjęcie to odjechał.
Zakładam kamery. Jak mnie okradną to wystarczy mi zdjęcie. Jak rozpoznam c..a lub samochód to znajdę i połamie łapy.
Panowie z ta wymianą wiadomości, zdjęć, rysopisów i nr rej. to dobry pomysł. Jak się jakiś podejrzany gnój będzie kręcił to wrzucajmy tutaj.
Pozdrawiam
Zakładam kamery. Jak mnie okradną to wystarczy mi zdjęcie. Jak rozpoznam c..a lub samochód to znajdę i połamie łapy.
Panowie z ta wymianą wiadomości, zdjęć, rysopisów i nr rej. to dobry pomysł. Jak się jakiś podejrzany gnój będzie kręcił to wrzucajmy tutaj.
Pozdrawiam