Widok

Uwaga, semici nadchodzą...

Niektórzy blogerzy przestrzegają, że semici zakażą wam zabudowy balkonu.

http://niepoprawni.pl/blog/marcin-b-brixen/izrael-nie-akceptuje-zabudowy-pani-balkonu

Balkonu ? Tylko balkonu ? No to ja wam powiem, że będzie jeszcze ciekawiej.
Oni przyjdą, ci semici, i, tu was żaden PIS nie obroni, a i PO z pewnością też nie pomoże, a nawet palcem na was wskaże, i zajrzą wam do szafek, szuflad, podłogi pozrywają, szpargały na strychu przetrzepią i znajdą te wszystkie pierścionki, kolczyki, brylanty i złote zęby coście je od babci i dziadka z resortu dostali.

No i wtedy podziękujecie patronom, Michnikowi i Kiszczakowi, że was w to, ticho jediesz, dalsze budiesz, wpakowali, bo pamięci nie można chować za szafę, ona zawsze po was wróci.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

To znów się tu Niemców wpuści;)
A dlaczego nikt obozów nie poburzył?
I jeszcze Żydów przyzwyczajamy, by przyjeżdżali tam na wycieczki:p
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

> To znów się tu Niemców wpuści;)

Pewien niemiecki książę, już w średniowieczu sformułował wizjonerską uwagę:
"Żydzi są jak gąbka; gdy już dobrze nasiąkną, to my ich wyciskamy"
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Na tym Żydzi zbudowali swoją kulturę. Potrzebują krzywdy do integracji i czystości.
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Gdzieś o tym pisałem. W oparciu o judaizm i doktrynę narodu wybranego, Żydzi stworzyli swoją przestrzeń ekskluzywizmu, i, w odróżnieniu od Islamu czy chrzescijaństwa, nie usiłują nawracać i zdobywać nowych wiernych.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dlaczego jesteś takim zakłamanym człowiekiem? Dlaczego podcinasz gałąź, na której siedzisz?
Dla Ciebie jest jedną słuszna prawda i wizja życia. Ci co mają inne poglądy i inną wizję życia to wrogowie, których należy tępić.
Wspomniany Kiszczak był identyczny, kompa w 100%.
Wirtualny hektar i troll.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Maksio znowu poszczekuje ?
Głodny ? Państwo karmy nie zadali ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Odpowiedź godna człowieka upośledzonego umysłowo. Gratuluje.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Twój poziom jest poniżej skali.
Jesteś zwykłym tropem.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

tutaj znajdziesz sporo absurdów
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Hydepark

Kawa czy Herbata - rano (236 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Grajdołki (405 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Jest jakiś skup niepotrzebnych części do maszyn? (3 odpowiedzi)

Zgromadziłem trochę niepotrzebnych części, które gdzieś tam kupowałem do wykonywania napraw i się...

do góry