Widok

Verb

Jestem, ale nie jestem do cholery "Dyktor Coś Tam". Czy tak trudno zapamiętać, czy pokazujesz w ten sposób swoje lekceważenie? Kto mnie pognębił? To nie gnębienie, to fascynacja. Stara fascynacja z żółtych początków.
Tak, w pewnym sensie zwariowałem, bo teraz najważniejsza dla mnie jest S...., Miasto Smoka i żółte papiery w żołtej firmie na Kopcu.
Ona też jest "momentalnie nieprzitomna" (jak mawiają czesi). Paradoksalnie jest.
Szpital pełna gębą.
Smaczny Sworek, mniam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Och, knn

suchego sciegna na Tobie nie zostawie...

:)=

Dobrze, biegam juz, bede za jakies 2 - 3 godziny jak dobrze pojdzie.

Dyktor

chrzescijanom tez wiele do idealu brakuje. I moze nawet jest to paskudniejsze. "Bog jest milosierny to Bog wybaczy a tymczasem robmy swoje"

Verb

podawalam swojego mejla jakis czas temu, potem przestalam - z czystego lenistwa.

Piwooo...no ja nie wiem...

O czym Ty >> i Ty piszesz?

Jeśłi się kogoś faktycznie mocno kocha, to przecież nie stara się go oszukiwać na każdym kroku. A tak właśnie robią to muzealni ludzie bliskiego wschodu.
Kiedy ważniejszy jest hedoniznm niż pięć zasad, to jaka to religia? Beznadziejna. Defacto sami siebie oszukują. Kogo on bardziej kocha? Siebie czy Alllacha? Muzełmaninie! Zmień religię na taką w której nie będziesz musiał oszukiwać własnej wiary pijąc whisky w filiżance!!!
PS. I dlaczego, powiedzcie nam, kobiety mają tam tak przechlastane?

Inne tematy z forum Hydepark

Święta Bożego Narodzenia - czy ateiści mają moralne prawo mieć w tym czasie wolne? (74 odpowiedzi)

Poprzez pryzmat szeregu dyskusji na tym forum pomiędzy osobami wierzącymi, a zagorzałymi...

Czy jesteście tu, ateiści-rodzice? Pomóżcie. (6 odpowiedzi)

Jak tłumaczycie dzieciom, czym są Święta? Jak tłumaczycie, czym jest śmierć? A nadzieja, a sens...

Wiersz o Gdyni (9 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

do góry