Widok

Viburcol- któraś stosowała?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Koleżanka mi poleciła żebym kupiła czopki viburcol bo moja Pati ostatnio wieczorami jest trochę płaczliwa z powodu wychodzących zębów, któraś z Was to stosowała?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
moja kuzynka stosowała, polecała bardzo są to czopki uspokajające, jeśli dziecko nie gorączkuje a tylko jest marudne to to najlepszy sposób.

vIBURCOL JEST TYPOWO ZOPLOWY I NAPRAWDE POMAGA MALENSTWU JA STOSOWALAM NP. PO SZCZEPIENIU PRZY ZABKCH NAM NIE POMOGL ALE ZUZIA MIALA 10,5 MIESIACA JAK 1 ZABEK BYL WIEC NAPEWNO JA BOLALO

allegro Majka22-GDY ZAPRASZAM!!!FAJNE CIUSZKI ZA GROSZE
ja tez stosowala po szczepieniu przy zabkach jakos nie wpadlam na ten pomysł:)

Mi raczej chodzi przy ząbkach, bo inaczej musiałabym codziennie podawać coś przeciwbólowego:( a nie chce tak często, więc spróbuję vburcol...

o ile pamietam to ja na zabki kupowalam jakis zel w aptece ktorym sie smarowalo dziaselka i on lagodzil dolegliwosci tylko ze to bylo 7 lat temu i juz niepamietam nazwy ale w aptece napewno panie beda wiedziec co to jest

my też używaliśmy żelu ale przy pierwszym ząbku Dentinox gel ale to było 3 msc temu teraz kubie idą 4 zeby górne na raz i nie ma szansy żeby mu posmarować gelem, więc się meczymy....

Ja stosowałam te czopki przy szczepieniu, ale pediatra kazała mi je zakupić w razie ciężkiego ząbkowania, bo są bardzo dobre, pomagają bardziej niż żele. Moja mała ma na razie 2 ząbki, które wyszły bez objawowo, więc na razie czopki leżą w szafce:)

na mojego synka nie dziala

MOja szwagierka używała, poleca -ponoć działają;-)
Mój Miłosz też ząbkuje, przy dolnych jedynkach pomógł Dentinox gel, natomiast teraz wychodzą 4 górne jednocześnie. Maść nie pomaga, noce nie przespane, budzi sie co pół godziny, a rano trzeba wstać do pracy :(((( Do tego tak głosno płacze, ze dostał katarku i kaszel...tak bardzo cierpi.
Na pewno wyprubuję Viburkol.
to tak samo jak u nas, na dolne pomógł gel, a na masowo idące górne nic nie pomaga, nawet paracetamol ;( staram się chłodzić mu dziąsła , ale już od ponad tygodnia walka nocna, na szczęście 1 już przebił dziąsło

a co do choroby to u nas też się od płaczu przypałętało przeziębienie, oprócz katarku i kaszlu (to tez go budzi w nocy) od ciągłego pocierania policzków i skubania ustek dostał zapalenia spojówek ;((( maskara a co będzie z trzonowymi.... aż się boję.....

Mam do odsprzedania 2 opakowania Viburcolu po 12 czopków miałam mega zapas a teraz już nie potrzebujemy i zostały mi, bardzo pomagały Synkowi,byłam bardzo zadowolona.Jesli ktoś jest zainteresowany to odsprzedam 2 opakowania za 30zł.

a gdzie mieszkasz?

Ja zastosowałam dziś w nocy Viburcol - było znacznie lepiej, Miłosz lepiej spał, no i ja się wyspałam. Mam nadzieję, że zębulki tuż tuż
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dziewczyny a te czopki można kupić bez recepty???
Tak. Ja płaciłam ok 20zł.
Tak bez recepty.mieszkam w gdyni na obłużu,ale nie ma problemu np z centrum

a to mi się nie opłaca bo ja z Gdańska
tutaj mam dwa op za ok 40zł

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

do góry