Widok

Vichy Dercos Aminexil Pro - czy to działa na wypadanie włosów po porodzie?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Po porodzie straciłam 2/3 włosów. Wypadają garściami od pół roku.
Biorę witaminy, jestem pod kontrolą endokrynologa.
Jak tak dalej pójdzie, to będę łysa.

Ostatnio polecono mi ampułki VICHY DERCOS AMINEXIL PRO.
Czy któraś z Was tego używała i czy to działa?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A szampon vichy na wypadające włosy stosowałaś?

Mi też tak włosy wypadały po porodzie. czesałam się i płakałam. koleżanka poleciła mi vichy dercos na wypadające włosy (czerwony chyba). i po jednej butelce miałam spokój. nie wiem czy to placebo czy co ale zadziałało:) teraz mam lepsze włosy niż przed ciążą.
imageimage
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja próbowałam i nie działały. Próbowałam ziół, witamin, różnych wzmacniaczy i nic. Dopiero pomogły tabletki inneov. Przestały tak drastycznie wypadać i szybko zaczęły rosnąć nowe. Polecam
image

www.facebook.com/MauaFotografia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tu placisz tylko za firme a tak naprawde to wogole nie dzialaja, kup sobie seboradin spray do piskania na skore glowy i do tego tabletki bellissa jesli nie karmisz, badz ampułki i szampon z placenty. Naprawde warto, mialam ten sam problem
image
image
Ciekawa ta Palcenta.
Ja kupiłam już sobie szampon Dermena - ma bardzo dobre opinie. Teraz w ciąży praktycznie wcale mi włosy nie wypadają, genarlnie mam włosy dość grube, ale boje się co będzie po porodzie:/
image
na mnie bardzo pozytywnie działa szampon z białego łubinu Yves Roches - polecam :)
Ale próbowałaś tego produktu, czy po prostu uważasz, że nie działa...? Moim zdaniem seboradin nie jest w połowie tak skuteczny, jak Aminexil PRO, chociaż powody wypadania włosów są różne i najlepiej stosować tabletki plus produkty działające miejscowo. Mi Aminexil PRO zawsze pomaga, gdy mam problem z wypadającymi włosami.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

kiedy lekcje angielskiego dla dziecka? (34 odpowiedzi)

Moja Maja w tym roku konczy 3 latka zastanawiam sie czy to juz czas zeby poslac ja na lekcje...

Co jedzą wasze 1,5 roczne dzieci? (37 odpowiedzi)

Ciekawi mnie co jedzą wasze 1,5 roczne dzieci, mój synuś je tylko to co mu smakuje i co zna,...

do góry