Widok
Gosiu z tego co widziałam to są tam tylko markowe oprawki, najniższa cena cena takich oprawek oscyluje około 500 zł
ja bym nie ryzykowała, zawsze marudzę przy wyborze oprawek a później się okaże że jeszcze 700 zł trzeba dopłacić ;)
ja bym nie ryzykowała, zawsze marudzę przy wyborze oprawek a później się okaże że jeszcze 700 zł trzeba dopłacić ;)
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Szymon 05.01.2011
ja robiłam okulary 2 miesiące temu, przymierzałam i markowe za 1000 zł :) tak dla ciekawości jak wyglądam, nie dość że oprawki były obrzydliwe to i ja wyglądałam fatalnie :) nie masz gwarancji że dobierzesz coś w dostępnej dla Ciebie kwocie
polecam zakupy w Lensie na Korzennej, świetna fachowa obsługa, nie spoczną dopóki nie dobiorą ideału :) można po negocjować cenę, a dla stałych klientów zniżki i rabaty, robię tam okulary od 9 lat
polecam zakupy w Lensie na Korzennej, świetna fachowa obsługa, nie spoczną dopóki nie dobiorą ideału :) można po negocjować cenę, a dla stałych klientów zniżki i rabaty, robię tam okulary od 9 lat
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011
Szymon 05.01.2011
przymierzam sie do zmiany oprawek, ale to musze miec komfort psychiczy - zero pospiechu, bo dziecko... znacie to :))
A moje obecne opraweczki wyszukalam w EXCLUSIVE RD (wowczas w Gdyni bo tam pracowalam), sa we Wrzeszczu. Z obslugi w Gdyni jestem baaardzo zadowolona, nie spotkalam sie jeszcze z optykiem, ktory by mial tyle cierpliwosci, a i ceny maja (mieli, bo nie wiem jak jest teraz) przystepne
A moje obecne opraweczki wyszukalam w EXCLUSIVE RD (wowczas w Gdyni bo tam pracowalam), sa we Wrzeszczu. Z obslugi w Gdyni jestem baaardzo zadowolona, nie spotkalam sie jeszcze z optykiem, ktory by mial tyle cierpliwosci, a i ceny maja (mieli, bo nie wiem jak jest teraz) przystepne
Mam kupon
1) umówiłam się na wizytę okulistyczną - bo okulary są dla dziecka (musiałam jechać osobiście bo telefonu nikt nie raczył odbierać)
2) oprawki w cenie kuponu od 299zł - udało nam się znaleźć dwa modele
3) szkła około 350
4) dopłata do kuponu o wartości 59zł wyszła w granicach 219zł
5) czas oczekiwania - tydzień, dla mnie długo (dotychczas vision express max robił do 2 dni)
6) reasumując - jak wiele kuponów, naciągane niestety
1) umówiłam się na wizytę okulistyczną - bo okulary są dla dziecka (musiałam jechać osobiście bo telefonu nikt nie raczył odbierać)
2) oprawki w cenie kuponu od 299zł - udało nam się znaleźć dwa modele
3) szkła około 350
4) dopłata do kuponu o wartości 59zł wyszła w granicach 219zł
5) czas oczekiwania - tydzień, dla mnie długo (dotychczas vision express max robił do 2 dni)
6) reasumując - jak wiele kuponów, naciągane niestety
ja również chciałem skorzystać z groupona w viu viu w Galerii Baltyckiej w Gdansku. zadzwoniłem i sprzedawca powiedział ze do tego mogę wziąć szkla za 234 zl komplet. Po przyjechaniu na miejsce okazało się ze musze kupic szkla za ponad 300 zl, o czym w Grouponie nie było zadnej wzmianki. Dzis zadzwoniłem ponownie i Pani mi powiedziała ze szkla można wziąć za 290 zl komplet i ze to niby jest w Grouponie. JAWNE NACIĄGANIE KLIENTA!!! NIE POLECAM!!!
A nie lepiej zamówić tutaj http://okulary.szkla.com/okulary-santino.html Masz tanie oprawki Santino, do tego dobierasz szkła.
Od dzieciństwa zawsze robimy okulary- rodzinnie w Optical Christex w Sopocie. Jeszcze nigdy się nie zdarzyło, żebyśmy nie byli zadowoleni. Duży wybór oprawek w różnych cenach, możliwość badania okulistycznego i bardzo profesjonalny dobór oprawek i szkieł. Mają też swoje 2 salony w Gdyni, my jednak zawsze wracamy do Sopotu.