Widok

Void

Pięknie być innym, to daje poczucie wyrzszości. Ale nie jest to podstawową wartością. Ważne nie jest to czy jest się "innym" czy "normalnym" ważne jest by być takim by móc osiągać swoje cele i być szczęśliwym. Reszta nie ma znaczenia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dr albert

Ściślej- zaziębiły się te jej biedne, biedniutkie strzępki....

Lemira

Biedactwo - szkodactwo

Zwierz

Chcesz być po prostu inny od zwykłych ludzi czy chcesz również zmieniać się wczasie, lecz nie po to, by ewoluować w jakimś poządanym przwz siebie kierunku, ale dla samej zmiany?

dr albert

Która z nas?

Ifka

Zastanawiam się właśnie, czy czujesz, że najmniejsze ptaki naszej planety są Ci wyjątkowo bliskie? Rozmawialiśmy o tym w szpitalu.

Lemira

Pacynka- biedactwo
Lemira - szkodactwo
Ale w drugim przypadku mmogę się mylić. Diagnoza jest jeszcze w trakcie opracowywania merytorycznego.

Odnośnie podejrzanych spotkań w ciemnych zaułkach

Taki, jakim się opisałes, Zwierzaku, musisz potrzebować sporo miejsca. Bardzo dużo wystajacych elementów. A więc jeśli zaułek będzie naprawdę ciemny i zapomniany od wieków, obfitujący w pajęczyny...i w wielkie pajaki.. a ja znam język pająków..

Dr albert

Definicję szkodactwa poproszę

dr albert

I dlaczego zdaje mi się, że próbujesz operować poczuciem winy? Taka metoda diagnostyczna?Dotkniemy drucikiem tu....izobaczymy co sie stanie. Wiesz to nawet fajne. Podotykaj mnie jeszcze trochę

Doktorku

koliberka....
znasz mnie dobrze...
zawęża się koło
"zabiłeś mnie" koliberkiem.
Czy mogę prosić o kolejną wskazówkę???
Może mailem?

Lenmira

Szkodactwo to biedactwo, którego naprawdę szkoda jak się na nie patrzy. Nie myśl, że o wygląd zewnętrzny mi chodzi. Jutro podłączę do drucika troszkę wyższe napięcie. Na dzisiaj fajrant. Idę na obiad, a potem na wieczorny seans doktorków

Doktorku

Proszę o maila

Mixer

www.to.nie.tu
chcesz wiedziec wiecej - przestrasz kogos pod BO

Kiwdul

kazdy plagiat jest prowokacja.
watpliwoscia
a dobry plagiat wie kiedy zaczac i kiedy skonczyc

Krotki wyklad na temat serca czlowieka

...

O N I ....

...pora juz spać... noc się skończyła...nadszedł czas snu...Odpisze Wszystkim póżniej, gdy wstanę i znajdę troszkę minut dla WAS... pa-DOBREGO-JASNEGO DNIA!!! i...nie poprzewracajcie się na jego ukrytych brudach...Uważajcie na SIEBIE...
- życzę Wam tego z całego serca...

Lemira

Chce się zmieniać ale w pewnym kierunku, a poza tym pozostawić część cech, które nie są akceptowane przez standardową społeczność.

Lemira

Określenie celu jest trudną pracą. Powinno się zacząć od określenia twoich potrzeb, tego co sprawia, że jesteś szczęśliwa. Na tym etapie nie pozwól by normy społeczne wpłynęły na Twoją decyzję, bo jeśli im się podporządkjesz staniesz się szarą nieszczęśliwą osobą.

Lemira

Musisz sama uświadomić sobie co jest tobie potrzebne a nie wziąść na ślepo od innych. Można się wzorować trochę zdobyć pomysły ale nigdy nie brać bezkrytycznie od innych.

Kabaret

Więc chowasz się w tych najciemniejszych zaułkach z pajęczynami? Trochę śmiałości wyjdź z cienia! Nie pogryzę (zbyt mocno) obiecuję.

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (165 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Wiersz o Gdyni (10 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

do góry