Widok

Void

Pięknie być innym, to daje poczucie wyrzszości. Ale nie jest to podstawową wartością. Ważne nie jest to czy jest się "innym" czy "normalnym" ważne jest by być takim by móc osiągać swoje cele i być szczęśliwym. Reszta nie ma znaczenia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zwierz

Owszem, zyskają coś na krótką metę. A co potem? Masz rację. Jast jednak problem w tym, ż zaufanie buduje się długo a Jakże łatwo się je traci.
Niestety, obowiązki mnie wzywają. Do jutra. Odezwę się.

Void

Przywódca powinien nie tylko zdobyć zaufanie swoich ludzi ale wręcz miłość. Powinni oni wiedzieć że ich nie wykorzysta nadmiernie, że będzie działa dla ich dobra, że nie zostawi ich w potrzebie. I tak powinien działać Atryda.

...

Doktorku
Myślę, że wiem kim jesteś... jestem prawie pewna. Wiesz bardzo dużo o mnie, chyba że to zbieg okoliczności...imię-ok wszyscy myślą, że Ifka to Iwona, ale może byc również Ewa .... trafiłeś na moje. Zastanawia mnie to, że wiesz o moich urodzinach (tym bardziej wieku, bardzo mało osób zna mój wiek....!!!!!!)...następnie imieniny....Kim jesteś w takim razie?

Zwierzaku
Głównie utrzymuję się z pisania, także wiem jakie to z czasem jest "upierdliwe", ale w moim przypadku dość wygodne, bo mogę pisać również z domu.
Współczuję Ci sytuacji w pracy, wszędzie teraz jest nie wesoło...

Pozdrawiam,
Czy ktos chce kawy??? (do kawy ciasteczka:)
Robię właśnie,

czołem chłopaki i dziewczyny z trojmiasta!!!

pozdrowienia dla weszystkich działów Trójmiasta.pl składa nieco uśpiony korespondent w Warszawce, w artykule o promenadzie pod Długim Targiem chyba zabrakło stron? Buziaki

Ifcia

Kawa? Chętnie, bez niej zasypiam za klawiaturą. Aciasteczek się przy mnie nie wystawia bo zaraz ich nie będzie. Jestem w końcu inkarnacją ciasteczkowego potwora.

dr albert

Ale to nie ja, to pacynka

Zwierz

Dzięki, od razu mi lepiej. Smakowałam?

Mixer

Wydałeś już jakieś ciekawe wyroki?
Bawisz się również w ich urzeczywistnianie?
Co jest najlepsze na hemoroidy?

Kiwdul Nneb

Dlaczego piszesz strzępkami?

Kawa

Pączusie...
z
budyniem
smaczne

Lemira

Mniaaaaaaaaaaaaaaaaam

Lemira

Czemu zadajesz tyle pytań?

Lemira

boję się szarości bo w wymuszonej przez społeczeństwo normalności nie ma miejsca na mnie i gdy zszarzeję to tak jakbym umarł

Zwierz

Chociaż to...To mi przywraca wiare w jakikolwiek sens. Nie przydajesz się nikomu jako człowiek, no to zawsze możesz się jeszcze przydać jako mięso. .hura.....

Dr. Laurent

Chętnie skonsultuję się z kolegą podczas wieczornego seansu L.O.T.R. Modyfikować i uzupełniać nie bardzo jest co, doktorze, bo pacjentkę przekazaliśmy już do Poznania.
Taaaak ...no chyba, że do nas kiedyś wróci.

Zwierz

Lubię przyglądać sie ludziom...i różnym innym..

Lemira

Biedna, opuszczona przez ciebie Pacynka. Pewnie się zaziębiła na wolnym powietrzu.

Zwierz

......I patrzę jaka mogłabym być.Na razie nie bardzo wiem czego chcę Nie odpowiada mi taki stan.

Ifka

Zbiegi okoliczności nie istnieją. Jestem Twoim doktorem. Znasz mnie, jeśli byłaś wtedy na tyle przytomna. Po stopniu zaawansowania choroby wnioskuję, że możesz nic nie pamiętać z pobytu w Klinice

Inne tematy z forum Hydepark

muza na dziś (784 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Grajdołki (112 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry