Widok
Dr Lecter
Mimo insynuacji ze strony pewnych osób, nie sądzę. Może wkrótce będę "bezpieczniejsza". To taka mała wschodząca gwiazdka na czarnym niebie. A teraz idę pogryźć się w ciemności sali wykładowej, otoczona ludzmi, którzy w ciągu ostatnich paru lat niczym mnie nie zaskoczyli, słuchając banałów, które za dwa lata będą w większości nieaktualne. Do jutra.
Dr....
nie mówiłem o konkretnych osobach - i nie mam prawa Ciebie oceniać -
ogólnie napisałem co widze co było co jest
lecz fakt że są osoby godne .......
i oby ich było jak najwięcej
ale niestety ogół tzw przyjaźni to tylko nazwa nie mająca nic wspólnego z sednem
słodko i miło sie rozwija aż do chwili gdy przychodzi moment , w którym należy stanąć na wysokości zadania -przyjaźni
pozdrawiam - na dziś musze kończyć
powodzenia - wszystkim
ogólnie napisałem co widze co było co jest
lecz fakt że są osoby godne .......
i oby ich było jak najwięcej
ale niestety ogół tzw przyjaźni to tylko nazwa nie mająca nic wspólnego z sednem
słodko i miło sie rozwija aż do chwili gdy przychodzi moment , w którym należy stanąć na wysokości zadania -przyjaźni
pozdrawiam - na dziś musze kończyć
powodzenia - wszystkim
Szczypior
Jeśli jesteś w stanie stanąć u boku swojego przyjaciela w karzdej sytuacji, nawet zagrażającej życiu. Jeżeli jest to dla ciebie osoba której prośba (nie nadużywana co jest ważne) jest zobowiązująca nawet jeśli miałbyś kogoś zamordować razem z nim. Jeśli jest to ktoś komu pomożesz popełnić samobójstwo kiedy cię o to poprosi?
Jeśli możesz powiedieć wszystko i być pewnym że nie rozpowie i że nie oceni?
Jeśli możesz powiedieć wszystko i być pewnym że nie rozpowie i że nie oceni?