Widok

W BIAŁEJ SUKNI CAŁĄ NOC??

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam Was:) Mam pytanka do wszystkich przyszłych i byłych panien młodych, otóż czy byłyście bądz będziecie na swoim weselu w sukni całą noc czy tez przebierałyście się lub będziecie przebierać??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja podobnie, w sukni do rana, tylko 10centymetrowe obcasy zrzucilam okolo 2-3 w nocy i wlozylam balerinki. kupujac suknie tym tez sie kierowalam, aby bylo mi w niej wygodnie przez cala noc. pamietam, ze kiedys kazda panna mloda przebierala sie po oczepinach ale teraz to juz sie zmienilo.
W mojej bialej sukni slubnej przetanczylam cala noc i nadal nie chcialam jej zdejmowac.
ja również będę całą noc w białej sukni, a na poprawiny dopiero założe inną sukieniusie :-)
pewnie ze cala noc w tej jedynej sukni :)
całą noc. Popieram poprzedniczki to jedyna okazja aby ją mieć na sobie :)
Ja w swojej tańczyłam do 6 rano, potem spacer z mężem i spać. Byłam zrozpaczona, ze już muszę sie z nią rozstać. To jest jedyna okazja żeby mieć na sobie białą suknię, więc nie rezygnuj z niej :-)
ojj na pewno nie zrezygnuję:) cała noc w mojej ślicznej sukni!!!:)
moja suknia wygodna niestety nie była,ciągle ją przydeptywałam,to gorset mnie uwierał ale nie żałuje że miałam ją na sobie:)
ja rownież miałam suknie aż do rana.była leciutka i wygodna,więc nie miałam powodu żeby ją przebierać.ponadto zgadzam się z większością : to jedyna okazja żeby się nacieszyć tą jedyną,wymarzoną...
...najpierw wymagaj od siebie a potem od innych...
dziewczyny a myślicie że wypada jeszcze na poprawiny przyjść w białej (innej) sukni ???
Moje skarby:
Antonina 21.02.2011
Bartłomiej 24.04.2013
ja bylam w jasnej kremowej i mysle ze wlasnie taka sukienka pasuje najbardziej bo i na poprawinach sie wyrozniasz
myślę,że na poprawiny pasuje każdy kolor...biały też ;)
...najpierw wymagaj od siebie a potem od innych...
oczywiście,że każdy:)))
do góry