Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Porażka na dzień kobiet wątek zamknięty Obsługa - pani obrażona na cały świat, udziela odpowiedzi tonem kucharzycy z...
~Tomasz
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 8 marca 2014

Mag - opinia wątek zamknięty Tragedia, okropna obsługa ! Byłam tylko ja i moja koleżanka , a i tak nie...
~Mag
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 23 maja 2013

Makabra!!! Omijac szerokim lukiem wątek zamknięty Witam, jestem a raczej bylam stala klientka tej kawiarni, bylam, bo wiecej...
~bywalczyni
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 5 sierpnia 2012

Beznadziejna obsługa wątek zamknięty Nigdy wiecej tam nie pójdziemy - Latte bez warstw, szarlotka ciemna i sucha...
~Andrzej
-

dodano: 24 czerwca 2012

nie smaczne wątek zamknięty Kawa ok, ale kto daje do szarlotki skórkę pomarańczowa i rodzynki?
~Monika
-

dodano: 9 maja 2012

jestem zniesmaczona. wątek zamknięty Podobała mi się ta kawiarnia ze względu na dobrą lokalizację, przystępność...
~Lidia
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 10 stycznia 2012

Kpiny!!!! wątek zamknięty Zgadzam się z komentarzem poniżej, jeszcze nigdy nie spotkałem się żeby w...
~Maks
-

dodano: 10 grudnia 2011

żal do potęgi wątek zamknięty Witam, jestem (a raczej do tej pory BYŁEM) stałym klientem W Biegu Cafe,...
~ZNIESMACZONY
-

dodano: 2 grudnia 2011

Rozczarowanie stałego klienta wątek zamknięty Zdarza się że trzy-,cztero-krotnie w ciągu tygodnia odwiedzam tę kawiarnię,...
~Piotr J.
-

dodano: 17 kwietnia 2011

super! wątek zamknięty Przede wszystkim przesympatyczna obsługa! I jedne z najlepszych kaw, jakie...
~h
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 21 marca 2011

Goroąco polecam!! wątek zamknięty Miła obsługa, kawa wyśmienita i fajny klimat.Polecam wszystkim.
~Vladko
-

dodano: 15 stycznia 2011

Świetna kawiarnia wątek zamknięty Gorąco polecam! Super klimat, przemiła obsluga, zawsze uśmiechnięta, no i...
~zuza
-

dodano: 23 listopada 2010

kawka - pycha :) wątek zamknięty Naprawdę super kawka (zwłaszcza z syropem waniliowym), bardzo fajny pomysł z...
~Karolina
-

dodano: 17 kwietnia 2010

świetne miejsce wątek zamknięty jednym słowem polecam!!i to bardzo!pyszne kawy ciasta a i coś większego na...
~ela
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 18 stycznia 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
14

14

wątków

do góry