Rozumiem ze chodzi o ciasta ktore zostana z wesela??? Ja kupuje zwykle plastikowe pojemniki w makro albo hurtowni opakowan plastikowych na oruni - trakt sw wojciacha. Szczerze to nie mam pojecia co to sa szyszki weselne??? Pozdrawiam
Tak, Baby- chodzi o pakowanie ciast dla gości jako podziękowanie. Szyszki to takie kartonowe pudełeczka z motywami weselnymi, które się samemu składa. są dostępne na allegro, tylko się zastanawiałam, jak takie opakowanie się "sprawuje"...
oj perełko to było w zeszłym roku nawet nie wiem czy teraz są, mam je ale w wordzie mogę na maila jeśli chcesz ci wysłać bo tu na zdjęciu słabo widać, do tego drukowałam i doczepiałam nasz wierszyk:
myślałam karolinko ze może wiesz jak szukać na allegro tych pudełek,
a ja mysłałam o pudełkach ze wzgledu na to że chyba taniej to wychodzi niz plastikowe pojemniki, może byc normalne pudełko , nie potrzebuję specjalnego weselnego
wpisz na allegro - pudełka na ciasta lub opakowanie na ciasta i wyskoczy to co cie interesuje na pewno :)), widzialam tez naklejki na pudelka i są tez te pudel;ka do skladania samodzielnego
perełko w dziale ślubne szukaj, pewnie musisz cały dział przejrzeć bo czasem inaczej mogą się nazywać; generalnie łatwo się je składało i fajnie wyglądały a na allegro były najtańsze