Widok

W czym do cywilnego ??

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:

Hej hej

koleżankom w temacie :)

ale przede wszystkim chciałam się przywitać i powiedzieć ,że dołączam do Waszegp grona :D

Mój ślub w sierpniu....niestety tylko cywilny
Jakiekolwiek przygotowania chyba czas zacząc ...a nade mną wisi kończenie studiów i inne obowiązki....
Nie wiem od czego zacząc...

ale chyba zacznę od pytania....w czym drogie forumowiczki wybieracie sie do USC ?

Ja osobiscie chcialabym zeby była sukienka....żeby choć trochę miec klimatu z tego co narazie odbyc sie nie może...(mowa o kościelnym)
Może jakieś zdjęcia ...lub linki do tej tematyki

Bedę wdzięczna za wyrażanie opinii :) :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej, ja tez z Gdyni i pare innych osobek rowiez :-)
ale ja po pierwsze juz po slubie, a po drugie, nie bylo cywilnego tylko konkordatowy :-)
pozdrawiam

wiesz ja ogladałam ta salke jak byli akurat po remocie wiec moze jeszcze nie wszystko było zrobione ale trudno jak bedzie tk bedzie. Ciesze sie ze jestes tez z Gdyni
Beti, tak, jestem z Gdyni i bylam w zeszłym roku w USC w Gdyni na ślubie kolezanki. I powiem Ci ze w srodku bardzo mi sie podobalo... Wydawalo mi sie tak 'bogato'. W porównaniu z tym co wczesniej widzialam to Gdynia wcale nie najgorzej wypada... Tylko wejscie troszke nieciekawe ale to sie da przezyc:)
ja 27 sierpnia jestem chyba tu jedyna z Gdynia bo z tego co widze to chyba wszystkie jestescie z Gdanska dobrze ze zminiłas miejsce bo ta sala w usc w Gdyni jest biedna nie wiem czy widzialas ja a ty jestes z Gdyni?
Hej Beti,
ja mialam brac slub w USC Gdyni ale sobie przenioslam jednak:( To znaczy ja sie bardzo ciesze ze udalo mi sie przeniesc bo teraz bede miala w Palacu Opatów. A na kieyd masz termin?
a czy kyóras z was kochane bierze ślub w USC w Gdyni? (tak pytam z ciekawości)
Dziekuje Mada za porada :)
Na razie w dalszym ciagu kombinuje z dwoma datami i wcale nie jest latwo. Musze wybrac albo wesele w miejscu ktore juz wczesniej znalazlam ale slub w USC albo szukam nowego w miare fajnego miejsca ale za to slubw Palacu Opatow. Dlaczego nigdy nic nie jest proste tylko zawsze sie znajda jakies schody? :))
Cale szczescie nie trace jeszcze humoru i energii:)
Powiedzcie jakie sa ceny w tych sklepikach idacych w strone Teatru Muzycznego?
Ja także biorę cywilny i zastanawiałam się nad pałacem opatów ale w żaku są bardzo ładne sale a poza tym mamy z M sentyment do żaka ze względu na najlepsze imprezy z okreu lat nastu. Bawiliśmy się dobrze na tej sali więc weźniemy tam ślub. No i nie trzeba dodatkowo płacić co przy skromnych funduszach jest istotne. to takie moje osobiste zdanie ale warto w pałacu opatów śliczne otoczenie no i ślub bądź co bądź w pałacu. pozdrawiam
Yuki, znalazlas suknie?
Ja biore cywilny we wrzesniu ale chyba niepotrzebnie nakrecilam sie na Palac Opatów bo teraz kombinuje z miejscem na wesele... Ech...
Warto, jak myslicie dziewczyny?
propozycje Belle bardziej mi się podobają, są cudowne, te takie nijakie
Moja propozycja na slub cywilny:

image
image
image
image
image
image
image
image

To nie salon sukien slubnych i nawet odradzam szukanie w takim miejscu bo ceny pewnie zaczynaja sie od 100zl...
Są dwa sklepiki z przepieknymi sukniami w Gdyni, na ulicy ktora prowadzi do Hotelu Gdynia, po prawej stronie. Ja swoja suknie kupilam w drugim, Ideal bodajze. Przemile wlascicielki, mierzylam i mierzylam :):) Trudno sie zdecydowac takie wszystkie suknie są piekne...
polecam sklep Scarlett na Manhatanie we Wrzeszczu...ja zakupiłam tam suknię poprawinową nadącą się również na ślub cywilny.

pozdrawiam,
Ania

a w jakim salonie byłas?
Witam kolezanki :)
Ja slubuje 'cywilnie' we wrzesniu. I tez uwazam ze slub to slub i przygotowuje sie cala para.
Znalazlam przepiekną suknię w Gdyni. W kolorze bardzo bladego rózu. Zdecydowanie ślubna, długa do samej ziemi, rozszerzajaca sie od bioder, na cienkich ramiaczkach, z ozdobnym szalem na ramiona. Mowie Wam, powalająca:)
Moge podac namiary sklepu, w ktorym jest taki wybór ze mozna tam przesiedziec od rana do wieczora. Bardzo duzo sukien 'ksieżniczkowych' jak ja to nazywam. I ceny naprawde przystepne.
jeszcze piekniejsze

boże...nadal nic ...powoli wpadam w popłoch :/
Zyczę owocnych poszukiwań pochwal się jak coś znajdziesz.

no to w sobotę ruszam na poszukiwania :]
do góry