Widok

W czym do cywilnego ??

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:

Hej hej

koleżankom w temacie :)

ale przede wszystkim chciałam się przywitać i powiedzieć ,że dołączam do Waszegp grona :D

Mój ślub w sierpniu....niestety tylko cywilny
Jakiekolwiek przygotowania chyba czas zacząc ...a nade mną wisi kończenie studiów i inne obowiązki....
Nie wiem od czego zacząc...

ale chyba zacznę od pytania....w czym drogie forumowiczki wybieracie sie do USC ?

Ja osobiscie chcialabym zeby była sukienka....żeby choć trochę miec klimatu z tego co narazie odbyc sie nie może...(mowa o kościelnym)
Może jakieś zdjęcia ...lub linki do tej tematyki

Bedę wdzięczna za wyrażanie opinii :) :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
pozdrawiam wszystkie "cywilne " panny młode! i mam nadzieje że moja data ślubu znowu nie ulegnie przesunieciu a myśle ze okaże sie w tym tygodniu. sama sobie rzycze powodzenia.
Z tego co się zorientowałam to z reguły jest to kosz 50 % wartości sukienki a ceny są od 500 do nawet 1500 tak mniej więcej. Dla mnie osobiście najciekawsze są w salonacg beauty w gdańsku i wrzeszczu może dlatego ze podobają mi się stosunkowo proste sukienki no i ceny mają jedne z niższych około 600 złoty za wypożyczenie plus kaucja 300 zł.ładne także maja w mariettcie w gdyni i też ceny rozsądne. Wiem też że wypozyczaja w lisa ferra w wrzeszczu ale mi osobiście suknie tam nie pasowały po prostu sa nie w moim stylu chociaż bardzo ładne tylko nie brdzo dla mnie. ale sie rozpisałam. najlepiej samemu pochodzić i zobaczyc.
moimi faworytkami są pierwsza piąta i błękitna:) ja do cywilnego miałam błelkitna suknie i kapelusz kremowo błekitni i kremowe rękawiczki a w ręce długą kremową różę ichociaz 5 godzin później miałam kościelny to do cywilnego tez chciałma wygladac cudnie - i tak też byłi - a do tego mój małżone miął koszulę w tym samym odcieniu co moja suknia i kremowy garnitur oraz krawat :)- mówię wam efekt bomba:) powodzenia dziewczyny i och jak ja wam zazdroszcze ze to wszystko przed wami hehehe

mada...i jak to wygląda cenowo ?
a gdzie wypożyczasz jesli moge spytac?
jeszcze nie wybrałam ale chyba zdecyduje się na wypożyczenie, bo później nie ma problemu gdzie ją trzymać. Już parę oglądałam ale jeszcze to nie jest do końca to chociąz jedna jest bliska ideału.

wiem wiem... świadkowa ma juz sukienke !

Jej mama zaproponowałą ,ze mi uszyje....tyle ze koncepcji jeszcze nie mam
wypozyczenie kosztuje polowe wartości sukienki a masz je w bardzo dobrym stanie a jak kupisz to i tak jej pózniej nie sprzedaż uwierz mi pracowalam w salonie
to masz mało czasu zeby sie zastanawiac ja tez jeszcze nie zdecydowalam ale wybieram pomiedzy dwiema

wiesz...ja nawet nie wiem ile to kosztuje... :)

mam niezły problem z tym wszystkim
a ne chcesz wypozyczyć?

wstyd przyznać ale ja jeszcze nie mam nawet pomysłu na sukienkę....jednak cena bedzie głównym kryterium wyboru... :/
ciesze sie ze tez myslisz tak jak ja a wybralas juz sukienke czy jeszcze sie zastanawiasz?
beti napisał(a):

> ja tez biore cywilny 27 sierpnia a sukienke biore taka jak
> zawsze chciałam bez wzgledu na to ze to cywilny
ciesze się że tak myślisz nbo ja także będe brała cywilny i także chce iśc w takiej jaka sobie wymarzyłam (chyba że cena to marzenie zweryfikuje) pozdrawiam
no i bardzo dobrze
ja tez biore cywilny 27 sierpnia a sukienke biore taka jak zawsze chciałam bez wzgledu na to ze to cywilny

bierze ktoś sam cywilny 26go ? :)

no to sie pochwalę....

dziś bylismy w USC...termin ustalony :)

26.08...
JA mialam slub cywilny w lutym . Wiązanka jak najbardziej, świadkowa też miala wiązanke. POZDROWKA:))
no pewnie, że tak
do góry