Widok

W gory na swieta:)

Podróże Temat dostępny też na forum:
Witam :) licze na Wasza pomoc i rade,w tym roku chcialabym spedzic swieta inaczej,nie w domu ,zrobic niespodzianke rodzince i zabrac ja w malownicze miejsce,odpoczac ,nie martwic sie o zakupy...mam wielka ochote na rejony gorskie,przytulny pensjonat(ograniczenia finansowe),ale niezupelnie z dala od ludzi:) najwazniejsza to przyjazna ,ciepla atmosfeta..domowe jedzonko:).napewno cos polecicie:) pozdrawiam cieplutko i Wesolych ,spokojnych Swiat:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam Poronin, prawie w każdym domu można wynająć pokój z wyżywieniem lub bez do tego zimą jest blisko do wyciągów niekoniecznie obleganych tłumnie przez turystów, malownicze krajobrazy blisko do Zakopanego. Jeśli chcesz numer do Pani u której byliśmy to napisz na priw wy wybraliśmy opcję bez wyżywienia, ale jest tam świetnie wyposażona kuchnia, łazienki w każdym pokoju, czysto i piękne widoki z okna, dla dzieciaków mega atrakcją były zwierzęta. Ale tak jak pisałam tam można wynająć pokoje za niedużą kasę niemal w każdym domu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kobieta

jak schudnąć... :( (189 odpowiedzi)

Dziewczyny poradzcie cos bo juz nie mam sily... Byłam ostatnio na tym całym Dukanie ale nic waga...

Dobry szampon na łupież (42 odpowiedzi)

Dziewczyny doradźcie coś, bo już mi ręce opadają!

czemu faceci zdradzaja? (138 odpowiedzi)

no własnie czemu?co wam jest brak w kobietach swoich partnerkach?jak mozna z taka premedytacja...

do góry