Widok
W jakich godzinach pracujecie?
Dziewczyny, troche sie zasiedzialam w jednej pracy i przez to nie wiem jak teraz pracuje sie w innych firmach. Czy to prawda ze obecnie w firmach prywatnych siedzi sie nielimitowany czas pracy? Czy wiekszosc z Was pracuje 8-16 lub 9-17 i wcale po godzinach nie zostajecie? Kroi mi sie plan zmiany pracy wiec chcialam sie zorientowac. Dzieki za odpowiedzi.
ja mam ruchomy czas tzn. moge przyjsc do pracy miedzy 6 a 8 i musze przepracowac 8 i pół godziny bo mam 30 min przerwe na lunch
zwykle przychodze na 7 i koncze o 15:30
jezeli musze zostac dluzej to mam dwie mozliwosci albo wpisuje te godziny do zaplaty albo moge je wybrac, czyli np jedngo dnia skonczyc wczesniej
zwykle przychodze na 7 i koncze o 15:30
jezeli musze zostac dluzej to mam dwie mozliwosci albo wpisuje te godziny do zaplaty albo moge je wybrac, czyli np jedngo dnia skonczyc wczesniej
Tak, zmieniam prace. Powiem tak, na chwilę obecną mam przysłowiową "jaka praca, taka płaca..." Tam gdzie teraz idę w końcu popracuję ;) i pieniądz też będzie lepszy i to co mnie cieszy to, napracuję się ale przynajmniej wiem za co :) Szanuję tez to, że od razu mi powiedzieli szczerze, że nie zawsze się wychodzi punkt 16. Lepiej tak niż by na rozmowie świecili oczami a potem był by mały zonk. Poza tym zatrudniają mnie bo ktoś się nie wyrabia i zostaje, więc liczę, ze jak będziemy we dwie to jakoś to pójdzie
ja pracuję od 7.30 do 15.30 - i sie z tego bardzo cieszę, bo mogę jeszcze wszystko załatwić i szybko jestem w domu;)
Kiedys pracowałam od 9 do 17, przychodziłam do domu zmęczona (o 17.40), nic mi się już nie chciało robić...
Dziewczyny, a te które pracują do 18 i dłużej to podziwiam, że się ze wszystkim obrabiają;)
Kiedys pracowałam od 9 do 17, przychodziłam do domu zmęczona (o 17.40), nic mi się już nie chciało robić...
Dziewczyny, a te które pracują do 18 i dłużej to podziwiam, że się ze wszystkim obrabiają;)
A ja pracuje od 7 - 15 i nigdy nie musiałam zostawać w pracy po godzinach, zresztą u nas nikt tego nie wymaga. Jedynie pracownicy fizyczni, mają czasem prace po godzinach,ale za to im normalnie płacą, a dodatkowo mamy super socjal i dlatego ja nie narzekam. W firmie jestem juz 6 lat i jakoś nie szukam innej, bo i po co?