Widok
Ja co prawda nie wiem w jakim szpitalu dr przyjmuje ale mam pytanie - z jakich powodów podcięcie?
My się ostatnio borykamy z bardzo powiększonymi migdałami,2 razy był antybiotyk pomimo,że nie było innych objawów.
Wybieram się z córką do laryngologa i zastanawiam się co powie,czy są jakieś leki najpierw na zmniejszenie ich?
Córcia ma 5 lat.
My się ostatnio borykamy z bardzo powiększonymi migdałami,2 razy był antybiotyk pomimo,że nie było innych objawów.
Wybieram się z córką do laryngologa i zastanawiam się co powie,czy są jakieś leki najpierw na zmniejszenie ich?
Córcia ma 5 lat.
Moja też ma 5 lat i naszczęście poważnie nie choruje , ale zdarza jej się katar, kaszel w lekkiej formie .W styczniu miała pierwsze zapalenie ucha i wtedy dostała antybiotyk .Byliśmy u dr. Chełmińskieo (laryngolog) i właśnie on zalecił podcięcie migdałów bo Natalia ma je podobno bardzo duże .Lekarz skierował nas też do arelgologa , aby sprawdzić czy mała nie ma alergii , ale po dzisiejszej wizycie już wiemy ,że nie . W szpitalu na polankach i w wojewódzkim powiedzieli tez nam , ze lepiej będzie dla dziecka je "podciąć '' ze względu na jej chrapanie ,łapanie infekcji , słuch .Natala jest niejadkiem i podobno dzieci po zabiegu odzyskują apetyt na co my bardzo liczymy. Dziś arelgolog powiedziała nam , ze się nie zastanawiać bo są naprawdę spore i się dziecko męczy :(.