Widok

W jakim szpitalu pracuje dr.Mikaszewski - laryngolog ?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
W jakim szpitalu pracuje dr.Mikaszewski - laryngolog ? . Moja mała ma zalecenie "podcięcia" migdałów i jestem ciekawa jakie są Wasze doświadczenia i na co jako rodzice mamy uważać ? Bardzo dziękuje za odpowiedzi .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja co prawda nie wiem w jakim szpitalu dr przyjmuje ale mam pytanie - z jakich powodów podcięcie?

My się ostatnio borykamy z bardzo powiększonymi migdałami,2 razy był antybiotyk pomimo,że nie było innych objawów.
Wybieram się z córką do laryngologa i zastanawiam się co powie,czy są jakieś leki najpierw na zmniejszenie ich?
Córcia ma 5 lat.
dr.Mikaszewski pracuje w akademi medycznej
image

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moja też ma 5 lat i naszczęście poważnie nie choruje , ale zdarza jej się katar, kaszel w lekkiej formie .W styczniu miała pierwsze zapalenie ucha i wtedy dostała antybiotyk .Byliśmy u dr. Chełmińskieo (laryngolog) i właśnie on zalecił podcięcie migdałów bo Natalia ma je podobno bardzo duże .Lekarz skierował nas też do arelgologa , aby sprawdzić czy mała nie ma alergii , ale po dzisiejszej wizycie już wiemy ,że nie . W szpitalu na polankach i w wojewódzkim powiedzieli tez nam , ze lepiej będzie dla dziecka je "podciąć '' ze względu na jej chrapanie ,łapanie infekcji , słuch .Natala jest niejadkiem i podobno dzieci po zabiegu odzyskują apetyt na co my bardzo liczymy. Dziś arelgolog powiedziała nam , ze się nie zastanawiać bo są naprawdę spore i się dziecko męczy :(.
w akademii medycznej, i oprocz tego przyjmowal w medicover
image
Przyjmuje też prywatnie w swissmedzie

image
mam pytanie.masz moze numer do Mikaszewskiego prubuje złapac go prywatnie.bo w akademi każa mi czekac do marca 2014
Hej, wybierz się na prywatną wizytę do dr Mikaszewskiego -przyjmuje w poniedziałki i czwartki od godz. 16:00 (proponuję zająć kolejkę już ok. 15:00/15:30) do .........., Sopot, Ul. Jana III Sobieskiego 9-11 (skręcić z Monciaka za Rossmanem)
polecam byc juz przed 15 :))
image
Dzięki wszystkim za odpowiedzi.bęe musiał sprubować.a powiedzcie ile taka wizyta u niego kosztuje:)
w Sopocie - 100 zł

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

paznokcie hybrydowe (92 odpowiedzi)

hejka, czy któraś z Was ma może manicure hubrydowy?jeśli tak to napiszcie czy jestescie z tego...

Któraś z was korzystała z ROLLMASAŻU? (20 odpowiedzi)

Któraś z was korzystała z ROLLMASAŻU? jak się ubrać na taki zabieg? jak to działa i czy działa ?

krzywe ząbki (23 odpowiedzi)

hej dziewczyny moja córcia ma 16 miesięcy. ma mało ząbków-pierwszy wyrżnął się po roczku... ale...

do góry