Widok

W końcu mam KIECKĘ :-))))

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
udalo się lepiej późno niż wcale :-))))) dziś podpisałam umowę na szycie kiecki w salonie "Anna" w Pruszczu! Wszystkim tym, które wspierały mnie, pocieszały i pomagały w podjęciu decyzji baaaaaardzo dziękuję i przesyłam mega buziaki!!!! Ech teraz mogę się już zapisać do klubu sukienkowych! Już zwątpiłam, że to kiedyś nastąpi he he Nawet nie wiecie jaka ulga, już mogę spać spokojnie huuuuuuuuuuura!!!!!

image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No mam nadzieje że ja nie będę musiała czekać do ostatniej chwili z odbiorem sukienki :-/

image

image[/url]
image
zamówienie składałam w połowie lutego...

image
Gosma mnie tez uspokoiłaś bo też tam szyje suknie :-)
A powiedz kiedy byłaś u p.Teresy składać zamówienie na sukienke??

image

image[/url]
image
Spokojnie dziewczyny :)
Moja ciocia jest krawcową i takie rzeczy zdarzają się prawie zawsze :) Ja moją sukienkę wyjątkowo dostałam miesiąc wcześniej :)
Ale inne panienki czekają niemalże do godziny "zero"
Ale zawsze suknia jest uszyta, leży idealnie i wszystko się dobrze kończy :)

podbijam dla Jusi

image
tak jak obiecałam, daję znać....P. Teresa dzwoniła i się umówiłyśmy na przymiarki. Już ją zaczyna szyć...ulga..wiem że powinnam jej zaufać ale z drugiej strony nie mogę obronić się przed stresem.

image
jasne, dam znać. P Teresa ma się ze mną skontaktowac po długim weekendzie. Teraz mam wyrzuty że Cię zaraziłam uczuciem paniki...ale zostało mi 18 dni do Ślubu więc w sumie mam prawo być podirytowana obecną sytuacją

image
kurcze to mnie też teraz negatywnie nakręciłaś buuuuuu a miało być tak pięknie :-(((((( ja jakoś po długim weekendzie mam jechać wybrać materiały i jakos spróbuję pogadać i coś przyśpieszyć!!!! Jejku jak coś będziesz wiedziała to proszę od razu mnie informuj!!! Ech zawsze cośę musi być nie tak hlip hlip

image
image
w maju nie ma wielu ślubów, no ale są komunie...jakkolwiek, pobranie miary miałam w pierwszej połowie lutego...staram się nie panikowac ale to jest silniejsze ode mnie...i kurna jak ja mam dobrać wiązankę, dodatki???!!! tym bardziej że suknia jest kombinacją 2 modeli + małe zmiany..cholera...zaczynam się negatywnie nakrecać...

image
no to trzymam kciuki, żeby nam się udało dostać kieckę na czas i żeby była taka jak sobie wymarzyłyśmy!!!! Jejku żeby przynawjmniej tydzień przed ślubikiem dostać!!!!!

image
image
kurde szkoda .a gdzie w wejcherowie jest ten salon?.a moze ktoras z formulowiczek chce taka sprzedac.

url=http://www.abcslubu.pl]image[/url]
Koleżanka, ta której zdjęcia widziałaś też była zapewniana że suknię dostanie wczesniej a otrzymała ją na kilka dni przed slubem. pani Teresa uszyję suknię, w to nie wątpię, ale pózno...wkurzam się ale liczę na to że suknia jest tego warta

image
mikka niestety nie zobaczysz jej na miejscu bo ja ją szyję ze zdjęcia!!! Podobno ten model można zobaczyć w Wejherowie ale ja tam nie byłam!!! Ten salon jest na ul. Kochanowskiego 28B

image
image
kurcze gosma - pierwszy minus!!!! :-(((( mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i faktycznie p.Teresa uszyje kieckę na czas!!!! Mnie też zapewniała, że kiecka będzie gotowa już nawet tydzień przed ślubikiem!!!! wrrrrrr

image
image
przesliczna,napalilam sie strasznie na nia.w srode pojade ja zobaczyc do pruszcza.ten salon jest na osiedlu za mostem?

otwarte mają w tygodniu do 18 a w soboty do 14 o ile się nie mylę!!!

image
image
Jusia- nie żartuje....pani Teresa zapewnia że ją uszyje na czas. Ale jestem niezadowolona że tak póżno.

image
ta sukienka jest jednoczęściowa! To koronkowe to bolerko!!! Ja z bolerkiem za uszycie płacę 1200!!! Chcę do niej ramiączka dorobić - też koronkowe :-) Myślę, że jest szansa na uszycie! Po prostu byś musiała się wybrać do Pruszcza i zapytać!
A oto kiecka bez bolerka:

image

image
image
a powiedz mi jak oni tam maja otwarte.A byla ona w salonie do wypozyczenia?

zastanawiam sie czy zdaze uszyć.ja mam 23 czerwca a wiec zostalo malo czasu.ja mam juz wypozyczona w beauty AWE.najwyzej mi kaucja przepadnie.Bo w tej normalnie sie zakochalam.A ona ma gorset czy jest na ramiaczkach?

do góry