Widok
W końcu mam KIECKĘ :-))))
udalo się lepiej późno niż wcale :-))))) dziś podpisałam umowę na szycie kiecki w salonie "Anna" w Pruszczu! Wszystkim tym, które wspierały mnie, pocieszały i pomagały w podjęciu decyzji baaaaaardzo dziękuję i przesyłam mega buziaki!!!! Ech teraz mogę się już zapisać do klubu sukienkowych! Już zwątpiłam, że to kiedyś nastąpi he he Nawet nie wiecie jaka ulga, już mogę spać spokojnie huuuuuuuuuuura!!!!!
ech nic nie mów na ten temat! Ja szukałam i szukałam! Już nie wiem ile przymierzałam kiecek i nic!!! I tak jakoś Twoję zobaczyłam i mi się spodobała! Jest taka inna niż wszystkie! no i jeszcze przymierzyłam tą u Tyszkiewicz bardzo podobny fasonik!!! I to mnie utwierdziło w przekonaniu!!!! Jeśli masz tyle wzrostu co ja to się nawet kochana nie zastanawiaj!!!! Pędź do Pruszcza i szyj!!!! Za tą cenę warto! A zresztą babeczka już będzie wprawiona po mojej to Ci migiem uszyje hi hi
Pani powiedziała, że na uszycie kiecki potrzebuje tydzień! No ale wiadomo ma dużo zleceń itp! Tak ogólnie wyjdzie na uszycie miesiąc/dwa! Można też u niej wypożyczyć kieckę! Jest też opcja, że szyje Ci jaką chcesz i później ją oddajesz tak jakby w komis!!! Nie pytałam o te inne opcje bo mi chodziło o szycie na własność! A ceny są bardzo konkurencyjne!!! Najlepiej sama się przekonaj i pojedź tam! A to w końcu już masz wybraną kieckę czy nie????
w maju nie ma wielu ślubów, no ale są komunie...jakkolwiek, pobranie miary miałam w pierwszej połowie lutego...staram się nie panikowac ale to jest silniejsze ode mnie...i kurna jak ja mam dobrać wiązankę, dodatki???!!! tym bardziej że suknia jest kombinacją 2 modeli + małe zmiany..cholera...zaczynam się negatywnie nakrecać...
kurcze to mnie też teraz negatywnie nakręciłaś buuuuuu a miało być tak pięknie :-(((((( ja jakoś po długim weekendzie mam jechać wybrać materiały i jakos spróbuję pogadać i coś przyśpieszyć!!!! Jejku jak coś będziesz wiedziała to proszę od razu mnie informuj!!! Ech zawsze cośę musi być nie tak hlip hlip