Widok

W końcu mam KIECKĘ :-))))

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
udalo się lepiej późno niż wcale :-))))) dziś podpisałam umowę na szycie kiecki w salonie "Anna" w Pruszczu! Wszystkim tym, które wspierały mnie, pocieszały i pomagały w podjęciu decyzji baaaaaardzo dziękuję i przesyłam mega buziaki!!!! Ech teraz mogę się już zapisać do klubu sukienkowych! Już zwątpiłam, że to kiedyś nastąpi he he Nawet nie wiecie jaka ulga, już mogę spać spokojnie huuuuuuuuuuura!!!!!

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
bardzo piekna suknia:) przyciaga:)
no Jusia raz jeszcze gratuluje i oficjalnie witam w gronie sukienkowym:))))))))))))))) ciesze sie, ze w koncu podjelas decyzje:)

jusiu...gratuluje...nono... niby moja sukienka-wybranka, a ja jej nie mam:(...
to dobry wybor-mi sie bardzo podoba, ale sama boje sie:p..tez chce zawitac juz wsrod "sukienkowych" :) :) ;)

dziewczyny jesteście kochane!!!!! Jak mi fajnie na serduchu że mogę się w końcu pochwalić!!! I jeszcze że wam tak się podoba "moja" wybranka :-) aż mi głupio tak pisać "moja wybranka" bo to w sumie aparciara Twoja kiecka!!!! hi hi czuję się jakbym Ci ją wykradła :-D

jusiu:) dopiero zauwazyłam twoj wpis w innym watku...rany coraz bardziej sie przekonuje...ja tez mam 164 cm wzrostu...pomysle jeszcze...ps. nie sadzilam ze z sukienka bedzie taki pproblem..myslalam ze to jeden z najfajniejszych wyborow, przygotowan...a tu cięzki wybor!!!:/

ech nic nie mów na ten temat! Ja szukałam i szukałam! Już nie wiem ile przymierzałam kiecek i nic!!! I tak jakoś Twoję zobaczyłam i mi się spodobała! Jest taka inna niż wszystkie! no i jeszcze przymierzyłam tą u Tyszkiewicz bardzo podobny fasonik!!! I to mnie utwierdziło w przekonaniu!!!! Jeśli masz tyle wzrostu co ja to się nawet kochana nie zastanawiaj!!!! Pędź do Pruszcza i szyj!!!! Za tą cenę warto! A zresztą babeczka już będzie wprawiona po mojej to Ci migiem uszyje hi hi

jusiu! przestań wcale mi jej nie wykradłaś (no może trochę podpatrzyłaś:P hehe) a ja bardzo się ciesze, ze jestes taka zadowolona ze swojego wyboru... przynajmniej wiem ze komus ona napraawde sie spodobała,a nie że są to tylko słowa:)

no to mi ulżyło bo miałam wyrzuty sumienia, że CI ją podkradłam!!!! Powtarzam Ty się nie zastanawiaj tylko działaj hi hi Pozdrowionka

jusia no wkocnu ;P;P ciesze sie;) suknia piekna i mysle ze idealnie do ciebie pasuje ;)

:)))))))))) Gratuluję !!!

czy dodatkowo płacisz za materiał????? czy za całość płacisz 1200 zł?????

No to gratulacje! Sukienka troszkę nie w moim stylu ale jest elegancka i przecudowne bolerko ma, za taką cenę naprawdę warto. Potrafię zrozumieć twoją radość :)

ja też gratuluje wyboru jednak chyba w tym wszytkim co jest zwiazane ze ślubem najtrudniejszy jest wybor sukni!!:))

Mi się bardzo podoba:)
Dobry wybór...

ponawiam pytanie

UP

Ja też szyję w Annie; trochę się denerwuję bo jeszcze nie miałam żadnej przymiarki i najbliższa bedzie dopiero na tydzień przed ślubem...no ale czekanie to chyba jedyna wada

ja taka sukienke widzialam w BJ w wejherowie :)
a moge sie dowiedziec ile za nia placisz??
Jusia bardzo sie ciesze ze masz juz wybrana suknie i zamówione szycie:)ja jestem juz po 1 przymiarce nastepna mam 14 maja :)i zobaczymy,bo tewraz to czeka pania krawcową natrudniejsza czesc szycia-zeby efekt był taki jak chce i zeby sie jej udało tak uszyć jak na zdjęciach...:)

Misiunia za kieckę wraz z materiałem i uszyciem płacę 1200!!! Oczywiście razem z bolerkiem!!!! :-))))

Monisia nie żartuj widziałaś tą kieckę w Wejherowie????? szok!!!! Kurcze chyba muszę się tam wybrać przymierzyć!!!

do góry