Widok
***WAKACYJNE LIPCOWO-SIERPNIOWE MAMUŚKI 78***
nowiutki :)
ROZPAKOWANE:
* 02.06. (7.07) - lolitka25 - chłopiec - Emilek - KLINICZNA/ 2270g, 46cm
* 14.06. (12.07) - basia-h - chłopiec - Bartuś - ZASPA/ 2410g, 50 cm
2w1:
LIPIEC:
5 lipiec - karomign - dziewczynka - Michalinka/Amelia - KLINICZNA
15 lipiec - i. burgraff - chłopiec - Kacper - ZASPA
17 lipiec - palla86 - chłopiec - ........................- KLINICZNA
19 lipiec - pmagdalena - dziewczynka - Maja Danuta - KLINICZNA
20 lipca - kamila101 - dziewczynka - Zuzanna - ZASPA
22 lipiec - Madeleine - dziewczynka - ............-.............
22 lipiec - Strega - dziewczynka -Victoria -..............
24 lipiec - magberry - chłopiec - .......................... -WOJEWÓDZKI
26 lipiec - gosik534 - dziewczynka - Marcelinka - WOJEWÓDZKI
29 lipiec - Eliska - chłopiec - Bartuś - ZASPA
29 lipca - kasia 16 - niespodzianka - WOJEWÓDZKI
30 lipca - agu_pe - dziewczynka - Maja - PUCK
SIERPIEŃ
1 sierpień - maj@ - chłopiec - Mateusz - ZASPA
7 sierpień - małaaa - chłopiec - Igor Marcin - WEJHEROWO
10 sierpień - evak - chłopiec - Szymon - WEJHEROWO
10 sierpień - Agucha - chłopiec - Filip-.................
20 sierpień - perełka - dziewczynka - Maja - WEJHEROWO
22 sierpień - Adulka - chlopiec - ........ - ZASPA

ROZPAKOWANE:
* 14.06. (12.07) - basia-h - chłopiec - Bartuś - ZASPA/ 2410g, 50 cm
2w1:
LIPIEC:
22 lipiec - Madeleine - dziewczynka - ............-.............
29 lipca - kasia 16 - niespodzianka - WOJEWÓDZKI
SIERPIEŃ

My dopiero wróciliśmy od rodziców, było nawet miło, zjedliśmy sobie obiadek tata zrobił dziczyznę , a potem był tort imieninowy mojego męzulka - bezowy od sowy pychota , jesteśmy już po kolacji tez u rodziców; a teraz meczyk
Bylismy tez w akpolu kupiłam wanienkę , foczkę oraz jeszcze jeden rożek bo moja przyjaciółka , której teraz urodził sie maluch mówi że dwa trzeba miec bo ona już pierwszego dnia upaprała jeden więc poszedł do prania
Fajnie że miałyście okazję się spotkać:)
Bylismy tez w akpolu kupiłam wanienkę , foczkę oraz jeszcze jeden rożek bo moja przyjaciółka , której teraz urodził sie maluch mówi że dwa trzeba miec bo ona już pierwszego dnia upaprała jeden więc poszedł do prania
Fajnie że miałyście okazję się spotkać:)
bylam na zaspie lekarka gin powiedziala mi ze juz szykuje sie do porodu i w tym tygodniu powinnam miec kacperka przy sobie ale niepokoi ja pecherz maleo jest powiekszony i mowi z moze miec chorya szyjka ma 2 cm rozwarcie 1 cm. troche to dziwne wbo w czwartek bylam u mojej gin i ta powiedziala mi ze z malym wszystko oki a szykowania sie do porodu nie widac. stwierdzilam z mezem ze jutro umowie sie do 3 gina bo ktroas z tych babeczek popelnila blad i che wiedziec jak to jest naprawde. i cos nie chce mi sie wierzyc ze blad popelnila moja ginka....
jesli chodzi o krosty to atak ospy to jest pikus w porownaniu do tego jak j wygladam :( dali mi hydrokotyzan w kroplowce i wapno w kroplowce i powiedzieli ze nie wiedza co mi jest i odeslali do domu. lekka ulge czuje -swedzi - ale juz nie piecze i nie boli.
coz pozostaje mi znowu wizyta u jakiegos dermatologa..
na zaspie spedzilismy ponad 4 godziny ylismy po 12.30 wyszlismy okolo 17:00 nic nie wiedzac ...nie ukrywam jestesm zawiedzona
jesli chodzi o krosty to atak ospy to jest pikus w porownaniu do tego jak j wygladam :( dali mi hydrokotyzan w kroplowce i wapno w kroplowce i powiedzieli ze nie wiedza co mi jest i odeslali do domu. lekka ulge czuje -swedzi - ale juz nie piecze i nie boli.
coz pozostaje mi znowu wizyta u jakiegos dermatologa..
na zaspie spedzilismy ponad 4 godziny ylismy po 12.30 wyszlismy okolo 17:00 nic nie wiedzac ...nie ukrywam jestesm zawiedzona
Iwonka , nie bądź zawiedziona kochana bo jednak coś wiesz że już w tym tygodniu Kacperek będzie razem z Tobą , więc poczekaj też z tym dermatologiem bo pewnie jak urodzisz to wszystko ci zejdzie, więc jednak już coś wiesz ; kochana troszkę Ci zazdroszczę że twoje maleństwo ju,z do Ciebie się wybiera, ja jak powiedziałam mojemu że już niedługo będziesz rodzić to troszkę chyba się wystraszył jak spytał na kiedy masz termin- to ty już niedługo tez możesz rodzić? spytał ze zdziwieniem
wiesz gosiu dla mnie to dziwne bo w czwzrtek o 19 nie nie bylo a dzis mi mowa w tym tyg bedzie porod szyjka ma dwa cm a dziecko ma chyba cos z pecherzem. wiesz od czwartku do niedzieli to bylby mega ekspresowy postep. a w szpitalu sami kazai mi isc do dermatologa, zreszta ja nie wytrzymam do porodu cala noc plakaam i wilam sie z bolu bo to takie uczucie jakby ktos wylal na ciebie kubel cieplej wody wsadzil cie do wielkiego gniazda komarow i rozrywal ci popekane eany. nawet bielizny nie moge miec bo boli:((( a do gin ide dla zasady musze wiedziec ktoremu lekarzowi moge ufac. jesli chodzi o dobro mojego dziecka to bede dreptac tyle razy do lekarzy ile bedzie trzeba:(
a zawiedziona jestem z innego powodu no ale inkognito nie jestem wiec pisac nie bede:)
powiedz mezowi ze nie tylko on sie bo- my tez:)i
a zawiedziona jestem z innego powodu no ale inkognito nie jestem wiec pisac nie bede:)
powiedz mezowi ze nie tylko on sie bo- my tez:)i
Iwonka , kochana ja ci bardzo współczuje z powodu tych okropnych wyprysków, mi cos na udach wyskoczyło i ja juz się wkurzam , a co dopiero ty, ale pomyśl że to juz niedługo
Do gina też bym poszła na twoim miejscu bo lepiej się skonsultować, może dobrym wyjściem jest dering, ma sprzet w gabinecie i jakby co pracuje na zaspie
Do gina też bym poszła na twoim miejscu bo lepiej się skonsultować, może dobrym wyjściem jest dering, ma sprzet w gabinecie i jakby co pracuje na zaspie
iwonka - biedaku - pewnie idź do gina - jak masz się zamartwiać, to lepiej to skonsultuj.
Kamila - już kojarzę :) byłaś w brązowej bluzeczce - ciemne włoski. mój Małż Cię wypatrzył, bo stwierdził, że z tyłu w ogóle po Tobie nie widać, że w ciąży jesteś :)
My siedzieliśmy z przodu po prawej stronie, a błogosławieństwo ksiądz rozpoczął od nas (ja w brązowych spodniach, białej bluzce i beżowym sweterku a Małż w czarnej koszuli i jasnych spodniach).
przy wyjściu z kościoła się mijaliśmy :)
aaa - nasi wygrali :))) Szkopy do domu!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kamila - już kojarzę :) byłaś w brązowej bluzeczce - ciemne włoski. mój Małż Cię wypatrzył, bo stwierdził, że z tyłu w ogóle po Tobie nie widać, że w ciąży jesteś :)
My siedzieliśmy z przodu po prawej stronie, a błogosławieństwo ksiądz rozpoczął od nas (ja w brązowych spodniach, białej bluzce i beżowym sweterku a Małż w czarnej koszuli i jasnych spodniach).
przy wyjściu z kościoła się mijaliśmy :)
aaa - nasi wygrali :))) Szkopy do domu!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzień dobry panienki:)
ale dzis miałam sny, aga najpierw śniło mi się że ty juz urodziłaś i opowiadałaś że jak przyjechałś do szpitala to 30 min i juz byłaś z maleństwem , a w ogóle to miałaś tak lekki poród że następnego dnia juz cię wypuścili ze szpitala
Potem mi się śniło że wszystkie pojechałyśmy na weekend do takiego ośrodka dla ciężarnych no i tam mi na brzychy zrobiły się pęcherze i jak poszłam spytać połoznej co to jest odpowiedziała mi że będę dziś rodzić i że ona odbierze poród za 1500 zł i 500 dla lekarki , tak sie wkurzyłam że tyle sobie życzy że wróciłam rodzić do Gdańska , więc dziś całą noc miałam sny z pod znaku porodu:)
Aga a ty z paznokietkami pomalowanymi idziesz rodzić , bo ja właśnie się zastanawiam czy już mam zmywać czy jak się zacznie czy ich olać i iść z pomalowanymi
ale dzis miałam sny, aga najpierw śniło mi się że ty juz urodziłaś i opowiadałaś że jak przyjechałś do szpitala to 30 min i juz byłaś z maleństwem , a w ogóle to miałaś tak lekki poród że następnego dnia juz cię wypuścili ze szpitala
Potem mi się śniło że wszystkie pojechałyśmy na weekend do takiego ośrodka dla ciężarnych no i tam mi na brzychy zrobiły się pęcherze i jak poszłam spytać połoznej co to jest odpowiedziała mi że będę dziś rodzić i że ona odbierze poród za 1500 zł i 500 dla lekarki , tak sie wkurzyłam że tyle sobie życzy że wróciłam rodzić do Gdańska , więc dziś całą noc miałam sny z pod znaku porodu:)
Aga a ty z paznokietkami pomalowanymi idziesz rodzić , bo ja właśnie się zastanawiam czy już mam zmywać czy jak się zacznie czy ich olać i iść z pomalowanymi
hehe Goosia - oby Twój sen się sprawdził - przynajmniej w części z długością i lekkością mojego porodu!!! :) Bo co do terminu, to ja jeszcze trochę chcę poczekać :)
a pazury to u stóp miałam na myśli. położna na SR mówiła, żeby u rąk nie malować. u nóg spoko. Ale ja i tak zawsze mam pociągnięte jakimś bezbarwnym lakierem, bo nie cierpię jak one takie matowe są.
a pazury to u stóp miałam na myśli. położna na SR mówiła, żeby u rąk nie malować. u nóg spoko. Ale ja i tak zawsze mam pociągnięte jakimś bezbarwnym lakierem, bo nie cierpię jak one takie matowe są.
no to uaktualniam listę :)
witamy Gabi :)
ROZPAKOWANE:
*14.06 (12.07) - basia-h - chłopiec - Bartuś - ZASPA/ 2410, 50 cm
2w1:
LIPIEC:
22 lipiec - Madeleine - dziewczynka - Laura - HISZPANIA
29 lipiec - kasia 16 - Niespodzianka - WOJEWÓDZKI
SIERPIEŃ
30 sierpień - Gabi82 - dziewczynka -................- ZASPA
witamy Gabi :)
ROZPAKOWANE:
*14.06 (12.07) - basia-h - chłopiec - Bartuś - ZASPA/ 2410, 50 cm
2w1:
LIPIEC:
22 lipiec - Madeleine - dziewczynka - Laura - HISZPANIA
29 lipiec - kasia 16 - Niespodzianka - WOJEWÓDZKI
SIERPIEŃ
30 sierpień - Gabi82 - dziewczynka -................- ZASPA
Ja własnie zastanawiam nad jednymi i drugimi pazurkami bo od nóg mam zrobione bo byłam jakis czas temu na pedikiurze i przed porodem tez bym poszła aby zrobili mi nogi i paznokcie bo potem to tak szybko czasu mogę nie mieć a będzie lato a u łapek to własnie może taki lekki frenczyk z bezbarwnym lakierem może tez by nie zaszkodził , najwyżej sie będą boczyć co tam- poród no i tak odebrac muszą
A gdzie reszta naszych koleżanek , czyżyby to śpiochy wielkie?
Ciekawe jak Iwonka noc przetrwała?
A gdzie reszta naszych koleżanek , czyżyby to śpiochy wielkie?
Ciekawe jak Iwonka noc przetrwała?
wow!!! sporo. nam 20-go czerwca dopiero 8 miesięcy stuknęło.
gosia -chciałam zapytać już wcześniej, ale jakoś mi zawsze z głowy wylatywało - czy Twoje Maleństwo też miewa czkawki?
Kurka Moja Młoda czasem dwa - trzy razy na dzień potrafi mieć. Pytałam gina, mówi że to nic niepokojącego, ale cholipa jakoś tak dziwnie...
gosia -chciałam zapytać już wcześniej, ale jakoś mi zawsze z głowy wylatywało - czy Twoje Maleństwo też miewa czkawki?
Kurka Moja Młoda czasem dwa - trzy razy na dzień potrafi mieć. Pytałam gina, mówi że to nic niepokojącego, ale cholipa jakoś tak dziwnie...
Iwonka mi mówia ze urodze lada dzien od dwóch tygodni , rozwarcie mam na 2cm i z takim mozna chodzić jeszcze miesiac.
Skracania szyjki nie czuc wogóle
niunia mi odszedł juz czop, mam wieksze rozwarcie i opadł brzucho a nic a nic sie nie dzieje
idz jeszcze do jednego lekarza albo podjedź na kliniczna do szpitala i tam niech cie przebadaja jeszcze
Skracania szyjki nie czuc wogóle
niunia mi odszedł juz czop, mam wieksze rozwarcie i opadł brzucho a nic a nic sie nie dzieje
idz jeszcze do jednego lekarza albo podjedź na kliniczna do szpitala i tam niech cie przebadaja jeszcze
Aga moja mała czkawki ma też często , kiedyś to nawet 3 razy dziennie i jeszcze w nocy , teraz już trochę mniej ale tez miewa, to chyba zupełnie normalne , nawet po porodzie dzieciaczki podobno też miewają takie czkawki
Iwonka racja co do Doeringa - nocno ciążowe zaćmienie umysłu; jak ja ci biedaku współczuję , ale jedź i koniecznie zdaj nam relację kochana z wizyty
Madzia a ty dalej w całości widzę:)
Wiecie że już jutro zaczyna się nasz miesiąc na rozpakowywanie :)
Czy któraś z was wybiera sie jutro na to spotkanie z tamtego forum?
Iwonka racja co do Doeringa - nocno ciążowe zaćmienie umysłu; jak ja ci biedaku współczuję , ale jedź i koniecznie zdaj nam relację kochana z wizyty
Madzia a ty dalej w całości widzę:)
Wiecie że już jutro zaczyna się nasz miesiąc na rozpakowywanie :)
Czy któraś z was wybiera sie jutro na to spotkanie z tamtego forum?
mój ginekolog pracuje na zaspie i widział to zaświadczenie. nic nie mówił ze nie bedzie cesarki. Ja sie na nią nastawiam bo jak każa mi rodzić naturalnie to nie chce chodzić jak pirat z jednym okiem... po odklejeniu się siatkówki.
Co do wyprawki to moja mama ma już pełną szafe wszystkiego dla niemowlaka ... u siebie w domu. przywiezie mi to w sobote:)
Co do wyprawki to moja mama ma już pełną szafe wszystkiego dla niemowlaka ... u siebie w domu. przywiezie mi to w sobote:)
mój tak
nie nie czuje sie xle nie chce mi sie jechac az do Sopotu
chciałam dzisiaj pojechac autobusem i tramwajem do Macka do pracy zeby potem sobie gdzies połazic ale nakrzyczał na mnie że jestem nienormalna i ze nie wolno mi jeździc komunikacją miejską.
najchętniej zamknąłby mnie w domu na klucz bo mogę zacząć rodzić.
Zła jestem
nie nie czuje sie xle nie chce mi sie jechac az do Sopotu
chciałam dzisiaj pojechac autobusem i tramwajem do Macka do pracy zeby potem sobie gdzies połazic ale nakrzyczał na mnie że jestem nienormalna i ze nie wolno mi jeździc komunikacją miejską.
najchętniej zamknąłby mnie w domu na klucz bo mogę zacząć rodzić.
Zła jestem
jestem
bylam u dermatologa na klinicznej podobn to uczulenie pokarmowe albo hormonalne dostalam masci i kremy juz sie tym "poczestowałam" i jest troche ulgi. to co mam na sobie wyglada po prostu strasznie jak pomieszanie ospy z silnym popazeniem i silnym stanem zapalnym jak maja ludzie na twarzy z powodu pryszy. wygladam jak zoombi:((
troche boje sie tych lekow bo jest napisane ze w ciazy sie nie przyjmuje ale lekarka powiedziala zeze dziecko juz jest gotowe i nie zaszkodza wiec pozostaje mi zaufac jej.
martwie sie o ten pecherz kacperka bo to bylo dziwne lekarka tak powiedziala ze w pewnym momencie pomyslalam o jakiejs wadzie gen. no ale postaram sie nie martwic jak troszke wroce do stanu normalengo wygladu to podejde do jakiegos gina.
ciesze sie ze cos juz sie szykuje choc wiem ze moge tak jeszcze i miesiac chodzic. troche zastanawiam sie nad porodem na zaspie po wczorajszej wizycie i znowu rozwazaam zmiane szpitala......
bylam u dermatologa na klinicznej podobn to uczulenie pokarmowe albo hormonalne dostalam masci i kremy juz sie tym "poczestowałam" i jest troche ulgi. to co mam na sobie wyglada po prostu strasznie jak pomieszanie ospy z silnym popazeniem i silnym stanem zapalnym jak maja ludzie na twarzy z powodu pryszy. wygladam jak zoombi:((
troche boje sie tych lekow bo jest napisane ze w ciazy sie nie przyjmuje ale lekarka powiedziala zeze dziecko juz jest gotowe i nie zaszkodza wiec pozostaje mi zaufac jej.
martwie sie o ten pecherz kacperka bo to bylo dziwne lekarka tak powiedziala ze w pewnym momencie pomyslalam o jakiejs wadzie gen. no ale postaram sie nie martwic jak troszke wroce do stanu normalengo wygladu to podejde do jakiegos gina.
ciesze sie ze cos juz sie szykuje choc wiem ze moge tak jeszcze i miesiac chodzic. troche zastanawiam sie nad porodem na zaspie po wczorajszej wizycie i znowu rozwazaam zmiane szpitala......
Już jestem piękna hiszpanka ; ufarbowana i ścięta :)
Iwonka widze że ta zaspa cię nieźle wczoraj zraziła do siebie, ale pewnie w kazdym szpitalu pracują jakieś gbury; Powiedz czy ta lekarka powiedziała konkretnie co jest z tym pęcherzem, czy tylko coś tam bąkneła?
Madzia a ten twój mężuś jak taki troskliwy to nie może ciebie jutro zawieśc na to spotkanie?
Jeszcze nie wiem czy mój będzie korzystał z tej opieki bo akurat w tym czasie ma urlop a to jednak zawsze płacone jest 80% więc jeszcze zobaczymy jak to wszystko wyjdzie , pewnie zalezy to kiedy urodzę
Iwonka widze że ta zaspa cię nieźle wczoraj zraziła do siebie, ale pewnie w kazdym szpitalu pracują jakieś gbury; Powiedz czy ta lekarka powiedziała konkretnie co jest z tym pęcherzem, czy tylko coś tam bąkneła?
Madzia a ten twój mężuś jak taki troskliwy to nie może ciebie jutro zawieśc na to spotkanie?
Jeszcze nie wiem czy mój będzie korzystał z tej opieki bo akurat w tym czasie ma urlop a to jednak zawsze płacone jest 80% więc jeszcze zobaczymy jak to wszystko wyjdzie , pewnie zalezy to kiedy urodzę
gosiu ona tak cos bakala pod uchem w dodatku jk nafotelu zapodala mi badanie to myslalam ze ja kopne tak zabolalo w dodatku te krosty mam na dach i posladkach i ciezko mi siedziec wiec sie spielam dosc mocno podczas tego badania, to ona na mnie ze co se mysle przeciez tedy ma wyjsc glowa jak ja w takim razie zamierzam rodzic itd itp..
no i to mnie zrazilo... jaby ja tylek swedzial i bolał tez by byla spieta!
przez te krosty zastanawiam sie nad kliniczna bo tam jest dermatologia...musze pogadac z mezem na ten temat bo on klicznicznej mocno przeciwny..
a jak wyglada tam pobyt tz ile kosztuje rodzinny prod, jak wyglada sala do porodu czy mozna wykupis sobie swoj pokoj jesli tak to ile maja takich pokoi i jaki jest koszt za dobe no i wogole jak to wszystko tam wyglada.
mialam pospac sobie ale przez te krosty nie moge spac:(
no i to mnie zrazilo... jaby ja tylek swedzial i bolał tez by byla spieta!
przez te krosty zastanawiam sie nad kliniczna bo tam jest dermatologia...musze pogadac z mezem na ten temat bo on klicznicznej mocno przeciwny..
a jak wyglada tam pobyt tz ile kosztuje rodzinny prod, jak wyglada sala do porodu czy mozna wykupis sobie swoj pokoj jesli tak to ile maja takich pokoi i jaki jest koszt za dobe no i wogole jak to wszystko tam wyglada.
mialam pospac sobie ale przez te krosty nie moge spac:(
no to "rewelacyjnie" Cię ta pani doktor potraktowała Iwonka - nie ma co. I weź człowieku licz na polską służbę zdrowia. porażka....
Dziewczyny - na drugim forum założyłam wątek z listą obecności na jutrzejsze spotkanie w Sopocie. Wpisujcie się proszę... :)
kurczę - zeżarłam chyba kilogram czereśni. moja nowa jazda pokarmowa. po truskawkach :))
Dziewczyny - na drugim forum założyłam wątek z listą obecności na jutrzejsze spotkanie w Sopocie. Wpisujcie się proszę... :)
kurczę - zeżarłam chyba kilogram czereśni. moja nowa jazda pokarmowa. po truskawkach :))
wlasnie moj maz rozmawial ze swoja kuzynka i ona miala podobe objawy w ciazy i stwierdzono u niej jakas odmiane zoltaczki ywolana uciskiem dziecka na watrobe lezala 2 tyg na patologii. a ja od czawrtu coddziennie pukam do jakiegos lekarza i zaden nawet nie wpadl na pomysl zeby to sprawdzic! jak mi do jutra po tych lekach nie przejdzie to podjad z mezem do szpitala.
daleko naszej sluzbie zdrowia do dr Hausa:))
daleko naszej sluzbie zdrowia do dr Hausa:))
W jednej kwesti może nie aż tak daleko bo burakami to niestety niektórzy potrafią być; Iwonka ty się nie martw że spięta byłas dla mnie to oczywiste ja zawsze jestem, bo jak tu nie być spiętą jak ktos obcy pakuje ci poł ręki albo jakiś paskudny metalowy przedmiot w krocze; jestem ciekawa czy ta baba jak chodzi do gina jest taka rozluźniona ; ja w ogóle nie lubię babek ginów bo one są mniej delikatne od facetów
Iwonka to jak ona nic konkretnie ci nie mówiła o tym pęcherzu to na razie nie ma co sie przejmować, a jak sie zastanawiasz nad zmianą szpitala to może prais on naprawdę bardzo dokładnie ogląda dzidziusia tylko ze nie nalezy do optymistów
Iwonka to jak ona nic konkretnie ci nie mówiła o tym pęcherzu to na razie nie ma co sie przejmować, a jak sie zastanawiasz nad zmianą szpitala to może prais on naprawdę bardzo dokładnie ogląda dzidziusia tylko ze nie nalezy do optymistów
gosia.. poszłabym ale cholera nie chce mi sie SKM-ką jechac.. za daleko.. M by po mnie przyjechał (jeśli nie byłoby korków) ale dojechać musiałabym sama bo on w robocie jeszcze będzie :)
No to nadrobie :
Pojechalismy w sob na tego grilla - zostaliśmy do niedzieli u taty, a potem na obiaek do teściowej i na plaże. M naklepał chłopakowi na skuterku bo go walnał lusterkeim a babke wyzwał od K. urew... ale miał racje bo gdyby jakies dziecko wybiegło to jeszcze by się jakieś nieszczęscie stało. w nocy mam juz dosc mocne skurcze ale i tak za słabe.
w sr ide do ginka i beka bedzie jak powie, ze nie ma rozwarcia haha
iwonka, ciebie to mi żal jak cholera... ale powiem ci ze badanie przez lekarzy u szpitalu mnie tez tak boli ze dre pyska. nie wiem jak moj gin mnie bada to jest si a tamci chyba jakos mniej delikatni są.
mały sie bardzo mało dzisiaj rusza, aby tylko sie przeciagnie i wszystko...
No to nadrobie :
Pojechalismy w sob na tego grilla - zostaliśmy do niedzieli u taty, a potem na obiaek do teściowej i na plaże. M naklepał chłopakowi na skuterku bo go walnał lusterkeim a babke wyzwał od K. urew... ale miał racje bo gdyby jakies dziecko wybiegło to jeszcze by się jakieś nieszczęscie stało. w nocy mam juz dosc mocne skurcze ale i tak za słabe.
w sr ide do ginka i beka bedzie jak powie, ze nie ma rozwarcia haha
iwonka, ciebie to mi żal jak cholera... ale powiem ci ze badanie przez lekarzy u szpitalu mnie tez tak boli ze dre pyska. nie wiem jak moj gin mnie bada to jest si a tamci chyba jakos mniej delikatni są.
mały sie bardzo mało dzisiaj rusza, aby tylko sie przeciagnie i wszystko...
Hallooo Hallooo!
Nie wierzę, nie ma żadnej z Was ?
Ja właśnie wstałam, noc do d... zabiłam przed chwilą komara wielkości mojej dloni!!!! myślałam, że padnę jak go zobaczyłam, skąd sie biorą takie mutanty ?? mały bardzo mało się rusza.. troszke mam stresa idę zaraz cos zjeśc słodkiego niech da jakiś znak..
Nie wierzę, nie ma żadnej z Was ?
Ja właśnie wstałam, noc do d... zabiłam przed chwilą komara wielkości mojej dloni!!!! myślałam, że padnę jak go zobaczyłam, skąd sie biorą takie mutanty ?? mały bardzo mało się rusza.. troszke mam stresa idę zaraz cos zjeśc słodkiego niech da jakiś znak..
cześć Palla :)
ja dziś spałam wybornie. aż sama w szoku jestem, bo to pierwsza całkowicie przespana noc od tygodnia.
Jakoś tak nasz wątek podupada. Maciej twierdzi, że pewnie rozsypka się zaczęła i połowa na porodówkach - żartowniś.
Głodna jestem, a nie mogę go z wyra wywalić żeby śniadanko zrobił, więc chyba sama ruszę tyłek do kuchni...
ja dziś spałam wybornie. aż sama w szoku jestem, bo to pierwsza całkowicie przespana noc od tygodnia.
Jakoś tak nasz wątek podupada. Maciej twierdzi, że pewnie rozsypka się zaczęła i połowa na porodówkach - żartowniś.
Głodna jestem, a nie mogę go z wyra wywalić żeby śniadanko zrobił, więc chyba sama ruszę tyłek do kuchni...
witam was kobitki, ja dziś spałam wyśmienicie do 9 rano!!!!!!!!!!!!! miałam małe przerwy na toaletę , ale cóż to normalne:)
Ja tez nie mogę uwierzyć że to już nasz miesiąc , teraz powoli będą do nas zaglądać w jakim tempie się rozpakowujemy:)
Wczoraj jakoś niemrawe byłyśmy, ale mi jakoś wczoraj bateryjki sie wyczerpały , byłam osłabnięta totalnie ;
teraz za chwilkę wychodzę umówiona jestem z koleżanką i jeszcze idę później do dermatologa bo w ciąży wszystkie moje znamiona strasznie sie zrobiły wypukłe i urosły mi takie skureczki - brodaweczki
Ja tez nie mogę uwierzyć że to już nasz miesiąc , teraz powoli będą do nas zaglądać w jakim tempie się rozpakowujemy:)
Wczoraj jakoś niemrawe byłyśmy, ale mi jakoś wczoraj bateryjki sie wyczerpały , byłam osłabnięta totalnie ;
teraz za chwilkę wychodzę umówiona jestem z koleżanką i jeszcze idę później do dermatologa bo w ciąży wszystkie moje znamiona strasznie sie zrobiły wypukłe i urosły mi takie skureczki - brodaweczki