Widok

***WAKACYJNE LIPCOWO-SIERPNIOWE MAMUŚKI 78***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
nowiutki :)

ROZPAKOWANE:

* 02.06. (7.07) - lolitka25 - chłopiec - Emilek - KLINICZNA/ 2270g, 46cm
* 14.06. (12.07) - basia-h - chłopiec - Bartuś - ZASPA/ 2410g, 50 cm

2w1:

LIPIEC:
5 lipiec - karomign - dziewczynka - Michalinka/Amelia - KLINICZNA
15 lipiec - i. burgraff - chłopiec - Kacper - ZASPA
17 lipiec - palla86 - chłopiec - ........................- KLINICZNA
19 lipiec - pmagdalena - dziewczynka - Maja Danuta - KLINICZNA
20 lipca - kamila101 - dziewczynka - Zuzanna - ZASPA
22 lipiec - Madeleine - dziewczynka - ............-.............
22 lipiec - Strega - dziewczynka -Victoria -..............
24 lipiec - magberry - chłopiec - .......................... -WOJEWÓDZKI
26 lipiec - gosik534 - dziewczynka - Marcelinka - WOJEWÓDZKI
29 lipiec - Eliska - chłopiec - Bartuś - ZASPA
29 lipca - kasia 16 - niespodzianka - WOJEWÓDZKI
30 lipca - agu_pe - dziewczynka - Maja - PUCK

SIERPIEŃ
1 sierpień - maj@ - chłopiec - Mateusz - ZASPA
7 sierpień - małaaa - chłopiec - Igor Marcin - WEJHEROWO
10 sierpień - evak - chłopiec - Szymon - WEJHEROWO
10 sierpień - Agucha - chłopiec - Filip-.................
20 sierpień - perełka - dziewczynka - Maja - WEJHEROWO
22 sierpień - Adulka - chlopiec - ........ - ZASPA

image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
witam was kobitki, ja dziś spałam wyśmienicie do 9 rano!!!!!!!!!!!!! miałam małe przerwy na toaletę , ale cóż to normalne:)
Ja tez nie mogę uwierzyć że to już nasz miesiąc , teraz powoli będą do nas zaglądać w jakim tempie się rozpakowujemy:)
Wczoraj jakoś niemrawe byłyśmy, ale mi jakoś wczoraj bateryjki sie wyczerpały , byłam osłabnięta totalnie ;
teraz za chwilkę wychodzę umówiona jestem z koleżanką i jeszcze idę później do dermatologa bo w ciąży wszystkie moje znamiona strasznie sie zrobiły wypukłe i urosły mi takie skureczki - brodaweczki

Agucha nie martw sie ja mam skurczyki wieczorem nawet rególarne czasami i nic a nic sie nie chce zaczac a ja juz chciałabym byc po

a dzisiaj tak mnie swedza piersi ze zwariujej , tez tak macie ? co na to moze pomóc ?

Hejka.Ja wlasnie wrocilam z KTG,zapis idealny.Ale nad ranem dostalam cykora,mialam jakies dwa skurze i juz spanikowalam.Wlosy sobie nawet umylam,jakby cos mialo dziac.Ale ta babka w Szpitalu mowila ze moze byc do 10 takich nieregularnych skurczy dziennie.Wiec sie uspokoilam.
wiecie co nasz watek pada oststnio , nieładnie

a czemu ja myslałam ze jestes z Gdanska ?
kurcze cos mi sie pomieszało

no dobra to dla ciebie warto do Sopotu :)

ja z Gdyni...

no ja dla 4 osób nie bede sie tłukła az do Sopotu
i chyba wszytskie sa z Gdanska wiec wogóle ten Sopot byłby bez sensu

no właśnie jak mają być 4 osoby, to chyba mija się z celem.
poczekamy do południa...

U mnie 18

kurcze patrzyłam na drugim forum i nie ma duzo chętnych osób na spotkanie to ja sobie tez odpuszczam

no ja go teraz wykorzystuję na maksa :) póki mogę. potem to ja będę miała dyżury... hehe przy Młodej...
Kurczę patrzę na suwak i normalnie nie wierzę - 29 dni do końca... jak to przeleciało!!!

Agu _pe kurcze ja bym pojechała ale nie chce zeby mąż jak burak łaził po deptaku
zobaczymy

hehe, no ty to masz dobrze:)

no ja niestety na sniadanko mogę liczyc jedynie w niedzielę bo inaczej M w pracy .. ale ja już po :)

no cosik tutaj zacichło... moze mamuśki nam sie rozpakowaują :) ja juz też bym mogła :)

cześć Palla :)

ja dziś spałam wybornie. aż sama w szoku jestem, bo to pierwsza całkowicie przespana noc od tygodnia.

Jakoś tak nasz wątek podupada. Maciej twierdzi, że pewnie rozsypka się zaczęła i połowa na porodówkach - żartowniś.
Głodna jestem, a nie mogę go z wyra wywalić żeby śniadanko zrobił, więc chyba sama ruszę tyłek do kuchni...

Hallooo Hallooo!

Nie wierzę, nie ma żadnej z Was ?

Ja właśnie wstałam, noc do d... zabiłam przed chwilą komara wielkości mojej dloni!!!! myślałam, że padnę jak go zobaczyłam, skąd sie biorą takie mutanty ?? mały bardzo mało się rusza.. troszke mam stresa idę zaraz cos zjeśc słodkiego niech da jakiś znak..

halooo, ale Was wymiotło...
póki co - frekwencja na jutro (a w zasadzie to już na dziś) wydaje się łagodnie mówiąc - NISKA...
jeśli nic się do południa nie zmieni, nie wiem czy spotkanie dojdzie do skutku...

Kamila - to adres do drugiego forum: http://www.3miejskiemamy.fora.pl/

Madzia - ze mną tez Maciej jedzie. I tak będę góra godzinę, bo nie chcę dłużej łazić, bo brzuchal mnie do ziemi ciągnie.
Poza tym przecież można gdzieś w cieniu zasiąść.

a gdzie jest to drugie forum? co to za forum?

Iwonka ja tam rodze na klinicznej uwazam ze opieka jest tam dobra tylko te sale poporodowe nie sa za ciekawe ale to trzy dni tylko.

Ja nie jade na spotkanie bo ja na słońcu nie wytrzymam 10 minut nawet a po za tym mąż nie bedzie jak debil łaził po deptaku.

gosia.. poszłabym ale cholera nie chce mi sie SKM-ką jechac.. za daleko.. M by po mnie przyjechał (jeśli nie byłoby korków) ale dojechać musiałabym sama bo on w robocie jeszcze będzie :)

No to nadrobie :
Pojechalismy w sob na tego grilla - zostaliśmy do niedzieli u taty, a potem na obiaek do teściowej i na plaże. M naklepał chłopakowi na skuterku bo go walnał lusterkeim a babke wyzwał od K. urew... ale miał racje bo gdyby jakies dziecko wybiegło to jeszcze by się jakieś nieszczęscie stało. w nocy mam juz dosc mocne skurcze ale i tak za słabe.

w sr ide do ginka i beka bedzie jak powie, ze nie ma rozwarcia haha

iwonka, ciebie to mi żal jak cholera... ale powiem ci ze badanie przez lekarzy u szpitalu mnie tez tak boli ze dre pyska. nie wiem jak moj gin mnie bada to jest si a tamci chyba jakos mniej delikatni są.

mały sie bardzo mało dzisiaj rusza, aby tylko sie przeciagnie i wszystko...

Palla a ty idziesz na spotkanko ?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

do góry