Widok
***WAKACYJNE LIPCOWO-SIERPNIOWE MAMUŚKI 78***
nowiutki :)
ROZPAKOWANE:
* 02.06. (7.07) - lolitka25 - chłopiec - Emilek - KLINICZNA/ 2270g, 46cm
* 14.06. (12.07) - basia-h - chłopiec - Bartuś - ZASPA/ 2410g, 50 cm
2w1:
LIPIEC:
5 lipiec - karomign - dziewczynka - Michalinka/Amelia - KLINICZNA
15 lipiec - i. burgraff - chłopiec - Kacper - ZASPA
17 lipiec - palla86 - chłopiec - ........................- KLINICZNA
19 lipiec - pmagdalena - dziewczynka - Maja Danuta - KLINICZNA
20 lipca - kamila101 - dziewczynka - Zuzanna - ZASPA
22 lipiec - Madeleine - dziewczynka - ............-.............
22 lipiec - Strega - dziewczynka -Victoria -..............
24 lipiec - magberry - chłopiec - .......................... -WOJEWÓDZKI
26 lipiec - gosik534 - dziewczynka - Marcelinka - WOJEWÓDZKI
29 lipiec - Eliska - chłopiec - Bartuś - ZASPA
29 lipca - kasia 16 - niespodzianka - WOJEWÓDZKI
30 lipca - agu_pe - dziewczynka - Maja - PUCK
SIERPIEŃ
1 sierpień - maj@ - chłopiec - Mateusz - ZASPA
7 sierpień - małaaa - chłopiec - Igor Marcin - WEJHEROWO
10 sierpień - evak - chłopiec - Szymon - WEJHEROWO
10 sierpień - Agucha - chłopiec - Filip-.................
20 sierpień - perełka - dziewczynka - Maja - WEJHEROWO
22 sierpień - Adulka - chlopiec - ........ - ZASPA

ROZPAKOWANE:
* 02.06. (7.07) - lolitka25 - chłopiec - Emilek - KLINICZNA/ 2270g, 46cm
* 14.06. (12.07) - basia-h - chłopiec - Bartuś - ZASPA/ 2410g, 50 cm
2w1:
LIPIEC:
5 lipiec - karomign - dziewczynka - Michalinka/Amelia - KLINICZNA
15 lipiec - i. burgraff - chłopiec - Kacper - ZASPA
17 lipiec - palla86 - chłopiec - ........................- KLINICZNA
19 lipiec - pmagdalena - dziewczynka - Maja Danuta - KLINICZNA
20 lipca - kamila101 - dziewczynka - Zuzanna - ZASPA
22 lipiec - Madeleine - dziewczynka - ............-.............
22 lipiec - Strega - dziewczynka -Victoria -..............
24 lipiec - magberry - chłopiec - .......................... -WOJEWÓDZKI
26 lipiec - gosik534 - dziewczynka - Marcelinka - WOJEWÓDZKI
29 lipiec - Eliska - chłopiec - Bartuś - ZASPA
29 lipca - kasia 16 - niespodzianka - WOJEWÓDZKI
30 lipca - agu_pe - dziewczynka - Maja - PUCK
SIERPIEŃ
1 sierpień - maj@ - chłopiec - Mateusz - ZASPA
7 sierpień - małaaa - chłopiec - Igor Marcin - WEJHEROWO
10 sierpień - evak - chłopiec - Szymon - WEJHEROWO
10 sierpień - Agucha - chłopiec - Filip-.................
20 sierpień - perełka - dziewczynka - Maja - WEJHEROWO
22 sierpień - Adulka - chlopiec - ........ - ZASPA

My dopiero wróciliśmy od rodziców, było nawet miło, zjedliśmy sobie obiadek tata zrobił dziczyznę , a potem był tort imieninowy mojego męzulka - bezowy od sowy pychota , jesteśmy już po kolacji tez u rodziców; a teraz meczyk
Bylismy tez w akpolu kupiłam wanienkę , foczkę oraz jeszcze jeden rożek bo moja przyjaciółka , której teraz urodził sie maluch mówi że dwa trzeba miec bo ona już pierwszego dnia upaprała jeden więc poszedł do prania
Fajnie że miałyście okazję się spotkać:)
Bylismy tez w akpolu kupiłam wanienkę , foczkę oraz jeszcze jeden rożek bo moja przyjaciółka , której teraz urodził sie maluch mówi że dwa trzeba miec bo ona już pierwszego dnia upaprała jeden więc poszedł do prania
Fajnie że miałyście okazję się spotkać:)
bylam na zaspie lekarka gin powiedziala mi ze juz szykuje sie do porodu i w tym tygodniu powinnam miec kacperka przy sobie ale niepokoi ja pecherz maleo jest powiekszony i mowi z moze miec chorya szyjka ma 2 cm rozwarcie 1 cm. troche to dziwne wbo w czwartek bylam u mojej gin i ta powiedziala mi ze z malym wszystko oki a szykowania sie do porodu nie widac. stwierdzilam z mezem ze jutro umowie sie do 3 gina bo ktroas z tych babeczek popelnila blad i che wiedziec jak to jest naprawde. i cos nie chce mi sie wierzyc ze blad popelnila moja ginka....
jesli chodzi o krosty to atak ospy to jest pikus w porownaniu do tego jak j wygladam :( dali mi hydrokotyzan w kroplowce i wapno w kroplowce i powiedzieli ze nie wiedza co mi jest i odeslali do domu. lekka ulge czuje -swedzi - ale juz nie piecze i nie boli.
coz pozostaje mi znowu wizyta u jakiegos dermatologa..
na zaspie spedzilismy ponad 4 godziny ylismy po 12.30 wyszlismy okolo 17:00 nic nie wiedzac ...nie ukrywam jestesm zawiedzona
jesli chodzi o krosty to atak ospy to jest pikus w porownaniu do tego jak j wygladam :( dali mi hydrokotyzan w kroplowce i wapno w kroplowce i powiedzieli ze nie wiedza co mi jest i odeslali do domu. lekka ulge czuje -swedzi - ale juz nie piecze i nie boli.
coz pozostaje mi znowu wizyta u jakiegos dermatologa..
na zaspie spedzilismy ponad 4 godziny ylismy po 12.30 wyszlismy okolo 17:00 nic nie wiedzac ...nie ukrywam jestesm zawiedzona
Iwonka , nie bądź zawiedziona kochana bo jednak coś wiesz że już w tym tygodniu Kacperek będzie razem z Tobą , więc poczekaj też z tym dermatologiem bo pewnie jak urodzisz to wszystko ci zejdzie, więc jednak już coś wiesz ; kochana troszkę Ci zazdroszczę że twoje maleństwo ju,z do Ciebie się wybiera, ja jak powiedziałam mojemu że już niedługo będziesz rodzić to troszkę chyba się wystraszył jak spytał na kiedy masz termin- to ty już niedługo tez możesz rodzić? spytał ze zdziwieniem
wiesz gosiu dla mnie to dziwne bo w czwzrtek o 19 nie nie bylo a dzis mi mowa w tym tyg bedzie porod szyjka ma dwa cm a dziecko ma chyba cos z pecherzem. wiesz od czwartku do niedzieli to bylby mega ekspresowy postep. a w szpitalu sami kazai mi isc do dermatologa, zreszta ja nie wytrzymam do porodu cala noc plakaam i wilam sie z bolu bo to takie uczucie jakby ktos wylal na ciebie kubel cieplej wody wsadzil cie do wielkiego gniazda komarow i rozrywal ci popekane eany. nawet bielizny nie moge miec bo boli:((( a do gin ide dla zasady musze wiedziec ktoremu lekarzowi moge ufac. jesli chodzi o dobro mojego dziecka to bede dreptac tyle razy do lekarzy ile bedzie trzeba:(
a zawiedziona jestem z innego powodu no ale inkognito nie jestem wiec pisac nie bede:)
powiedz mezowi ze nie tylko on sie bo- my tez:)i
a zawiedziona jestem z innego powodu no ale inkognito nie jestem wiec pisac nie bede:)
powiedz mezowi ze nie tylko on sie bo- my tez:)i
Iwonka , kochana ja ci bardzo współczuje z powodu tych okropnych wyprysków, mi cos na udach wyskoczyło i ja juz się wkurzam , a co dopiero ty, ale pomyśl że to juz niedługo
Do gina też bym poszła na twoim miejscu bo lepiej się skonsultować, może dobrym wyjściem jest dering, ma sprzet w gabinecie i jakby co pracuje na zaspie
Do gina też bym poszła na twoim miejscu bo lepiej się skonsultować, może dobrym wyjściem jest dering, ma sprzet w gabinecie i jakby co pracuje na zaspie
iwonka - biedaku - pewnie idź do gina - jak masz się zamartwiać, to lepiej to skonsultuj.
Kamila - już kojarzę :) byłaś w brązowej bluzeczce - ciemne włoski. mój Małż Cię wypatrzył, bo stwierdził, że z tyłu w ogóle po Tobie nie widać, że w ciąży jesteś :)
My siedzieliśmy z przodu po prawej stronie, a błogosławieństwo ksiądz rozpoczął od nas (ja w brązowych spodniach, białej bluzce i beżowym sweterku a Małż w czarnej koszuli i jasnych spodniach).
przy wyjściu z kościoła się mijaliśmy :)
aaa - nasi wygrali :))) Szkopy do domu!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kamila - już kojarzę :) byłaś w brązowej bluzeczce - ciemne włoski. mój Małż Cię wypatrzył, bo stwierdził, że z tyłu w ogóle po Tobie nie widać, że w ciąży jesteś :)
My siedzieliśmy z przodu po prawej stronie, a błogosławieństwo ksiądz rozpoczął od nas (ja w brązowych spodniach, białej bluzce i beżowym sweterku a Małż w czarnej koszuli i jasnych spodniach).
przy wyjściu z kościoła się mijaliśmy :)
aaa - nasi wygrali :))) Szkopy do domu!!!!!!!!!!!!!!!!!