musze oddać w weekend lub ostatecznie we wtorek. Tylko ze oprócz poprawek chce jej oddac ostatni rodział włacznie ze wstępem i zakończeniem. Wydaje mi sie że lepiej mi sie pisze noca.
Aniu to jeszcze kupa czasu że się tak brzydko wyrażę
ja czekałam na natchnienie i jak przyszło to raz dwa trzy i były 2 rozdziały popatrz w okno jak pięknie:)
dziewczynki wiem, że to nie weselnik i możecie nie odpisywac, ale czy któraś z Was jest może z parafii Najś. Serca Jezusowego we Wrzeszczu??albo była tam na jakimś ślubie?bo prawdopodobnie tam będę miała ślub, a ten kościółjest mi "obcy". Pmagdalena, jednak chyba zrezygnuję z tej 15...sama nie wiem
K@kuta przypomniałaś mi o zdjeciach z mojego okna są w wątku pada snieg. U mnie tak lekko słoneczko niesmiało zerka z za chmur. Chyba sobie zrobię przerwę w poprawkach i wezme sie za ang.
Jak ja wam zazdrosze że dopiero przygotowujecie swój ślub. @gnieszo oczywiście nie kościół jest ważny i tak wszyscy goście będą podziwiać Ciebie i tylko Ciebie. Będziesz miała piękną suknie i wogóle. Ja ze ślubów to pamiętam tylko Panny Młode ;-).
dzięki:))))) też tak myślę, ale to nawet nie chodzi o to który, bo jak się okazuje na rezerwowanie terminu na moją datę 7/7/2007 jest już za późno:))wiedziałam, że będzie szał, ale że aż taki to się nie spodziewałam