Widok
wlasnie wystosowalam maila do administratora mojego budynku, naliczyli mi jakies dziwne ponad 300 PLN za ogrzewanie, zupelnie nie wiem skad to wzieli i nie podoba mi sie to. niby z calosci wynika ze mam doplacic 24 PLN ale mnie sie wydaje ze raczej powinnam miec duuuuza nadplate. zobaczymy co mi odpisza. jak wyjasnia racjonalnie to zaplace
dla mnie czas studiow byl chyba najlepszym czasem w zyciu.... a ostatni rok to juz laba zupelna. Mialam to szczescie ze nie musialam pracowac, moja studencka paczka tez nie wiec trojmiasto bylo nasze..... a potem pod koniec drugiego semestru wszyscy sie sprezyli i do lipca wiekszosc byla juz po obronie...... ech, tesknie za tymi czasami, szczegolnie ze moi studenccy przyjaciele rozjechali sie po polsce i swiecie i z wiekszoscia kontakty sie pourywaly..... a szkoda
Wiesz co co jakis czas dostsje meile ze znizkami ale wiesz co ja ssama nie zmieniłam nazwiska w empiku jak widzisz bo szkoda mi ich promocji
a najwieksza nizka jest dla członków kubu noki
ale ja zawsze moge ci składac zamówienia na moje konto bo im wiecej zdjec uzbierazm to jeszcze sa dodatkowe znizki
a najwieksza nizka jest dla członków kubu noki
ale ja zawsze moge ci składac zamówienia na moje konto bo im wiecej zdjec uzbierazm to jeszcze sa dodatkowe znizki