Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH **115**

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Pozwolę sobie dziś...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to może mały kieliszeczek ode mnie, kurde nie bardzo.... to może duży kawałek pysznego torcika
to raczej styl bycia tego pana :/ który zaczyna mnie z tym przygadywaniem drażnić :/ już mówiłam w pracy, że ciąża to nie choroba :/

on ogólnie jest fajny, starał się, żebym wróciła do pracy, zawsze pyta, co słychać i sam opowiada o swojej rodzince.

ale to po slubie oni wszyscy się tak podśmiewają i jak widzą, że mi to nie odpowiada, mówią przecież Elu to tylko żart. buuuu :/ ale mam dziś z***any humor :/

moze jestem przewrażliwiona ale wygląda mi to na mobbing
to nie pierwszy raz :/ nie wiem, jak to nazwać u faceta po 60-tce, którego córki też pracują i mają dzieci :/ co jak jakaś inna jestem?? :/

trzeba było mu się odciąć...nienawidze takich chamskich facetów

mam nadzieję ze to był czysty przypadek ze tak powiedział a nie ze to juz sie zdarzało
jeszcze mnie dobił mój jeden wspólpracownik :/ zapytał, czy w mostach są już bociany :/ odpowiedziałam, że nie wiem, nie widziałam nic :/ a on do mnie: to uważaj, żebyś z brzuchem nie chodziła :/ nic nie odpowiedziałam :( ale kiedyśmuszę powiedzieć to szefowi :/ z takim podejściem facetów tu w pracy, wszystkiego mi się odechciewa :/

nie, dziś zostaję do końca :/

moze już nie wróci i pójdziesz Elu wcześniej do domku

mój szef też gdzieś wybył :/

dzięki za życzonka

Kota nie ma, myszy............siedzą na forum.
cześć laski:)
Kropusia wszystkiego dobrego:)
u mnie dziś mega luzy w robocie:)))))szefa nie ma...
On marzył o pracy w Armii :) i się udało po wielu staraniach :) Nikt nie przypuszczał, że będzie taki wyjazd :/ wszyscy chodzą tam jak naminowani :/ szczególnie my, ich żony :(((( bo faceci, którzy chcą tam pracować, jakoś inaczej to wszystko postrzegają :/

nie koniecznie kwalifikowałabym to do kategorii marzeń...ale nie ukrywam faktu, ze chciałabym się przenieść

jeśli o tym marzysz to trzymamy kciuki
no i te ciemne chmury....
trzymamy,uda się na pewno:)
Mystic to słońce to taka ściema,pewnie ktoś Ci w okno strasznie mocno czymś świeci,a na zewnątrz jest strasznie zimno,więc ciesz się,ze się w cieplutkim grzejesz

biedna kropeczka
nie mogę się doczekać końca marca...wtedy się wyjaśni czy przechodze do finansów...niby prezes już się zgodził ale jeszcze dwóch moich pozostałych szefów musi to zatwierdzić-trzymajcie kciuki dziewuszki

tak pieknie za oknem a tu konca choroby nie widac:(

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry