Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH ***143***

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
:))))

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja bym wolała mieć problemy z remontem, bo jestem do nich już przyzwyczajona, ale za nic nie chciałaym mieć problemów w pracy :/

Mam takiego pietra, żeby powiedzieć szefowi, że będę miała dziecko, że sobie nie wyobrażacie :/ we wtorek kilka razy podchodziłam do jego drzwi się wracałam :/ wiem, że nie może mic nic teraz zrobić, ale dla mnie to straszne przeżycie :/

nowy:)

wiper nie martw sie w lecie nawet lepiej szybciej wszystko schnie

cześć :))))

nooo mam tez zla wiadomosc...remont chyba bedziemy mieli w lipcu bo moj mezus tak zwlekal z zamowieniem fachowcow ze teraz nie maja czasu :(

ale masz fajnie Wiper,ja mam takiego wnerwa na moją szefową,że najlepiej to bym się spakowała i sobie poszła stąd zaraz

super, Wiper :)
Miło, jak spełniają się malutkie marzenia...

hello!! z najnowszych wiesci...dziewczyna na moje miejsce ma przyjsc od 7 maja...wiec sie przenosze-hurrra

a ja nie wiem co mam ze soba zrobic jak leze to mi nie dobrze jak siedze to tez spac juz mi sie nie chce chyba zaczne krzyzowke rozwiazywac to moze przestane myslec o zlym samopoczuciu

przygotowuję ofertę...
Spaaaaaać...

na weselniku to wątki przesuwają się w bardzo szybkim tempie,ale tutaj jakoś wolno

ale dziewczynki dzis zapracowane:(

mystic, dziękuję Ci bardzo:))zaraz sobie pooglądam:))
czesc :) no tak gdzies pomiedzy dome na Bali a samochodem moze znajdzie sie tez miejsce na mojego laptopa ale juz nie żartujac bardzo ciesze sie ze moj maz zaczyna oszczedzac jak do tej pory narazie to tylko wydawal to chba znak ze dojżewa hi,hi

nooo Mystic :) biorąc pod uwagę plany Piotrka, to nie musisz się martwić :) laptop będzie :)

witam wszystkich :)

ja dzieki chorobie moge sobie do was pozagladac bo jak wracam z pracy do domu to moj maz okupuje komputer a pozniej to juz wszystkie spicie mam nadzieje ze w koncu zarobie sobie na laptopa:)

cześć Mystic u mnie podobnie było

czesc :) cos mi sie trojmiasto wykszaczyło:( dopiero teraz dziala

Ello:)

@gnieszka zmiescisz sie :) sa tez lóżka ze stelazem, ja kupilam sowje za 600 za to z materacem zaszalałam ;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

do góry