Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH ***157***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
no to na pocieszenie sobie nowy otworze

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zaraz wychodzę, pozdrawiam te, które były dziś i będą wieczorkiem :) Smutny Elf :( papa

no i zostałam do 21 sama jak palec smutno bedzie

cześć jest tu dziś ktoś :)))
ja jestem ale chyba nie bede za czesto zagladała bo forum zrobiło sie czysto ciezarówkowe a mnie to troszke dobija niestety

ale raz na jakis czas zajrze obiecuje

ja jestem,ale jak nikt nic nie mówi,to ja też cicho siedzę:)
Witam witam. Ale dzis senny dzien. No i nie wyspana jestem po tej burzowej nocy... mój pies fiksował ;/

ja tam burzy nawet nie słyszałam,zasnęłam sobie,ale ja uwielbiam burzę,już nieraz brałam parasol i szłam w burzy na spacer, uwielbiam te "żyłki" na niebie

No to twardo spałaś :) u mnie była porządna. Mi co prawda też to nie przeszkadza, ale mój pies był na prochach bo chyba by fajtnął do rana. To co sie z nim dzieje jest nie do opisania. No i wskakiwał do łóżka w tym wszystkim na co nie pozwala mój mąż. Więc podwójne czuwanie miałam hihih

Burza była okropna i długa :/ mimio iż się jej nie bałam, to czułam się dziwnie sama w domu :/ Kot też nie wydawał się być przestraszony, bo siedział na parapecie i oglądał zygzaki na niebie :)

Kurdę, pierwszy raz odkąd jestem z Piotrem, nie miałam od niego żadnych wiadomości :((( czułam się jak bez ręki patrząc na tel., którego zapomniał zabrać ze sobą :(((( Dopiero w piątek się zobaczymy, jak mu się uda :/

Dominika mój mąż też nie pozwala psu do łóżka wchodzić, tylko mój to labrador 50 kg:)a Ty jakiego masz psiaka?

heh no moj to taki kundelek kosmaty. Ale z 35 kg gdzies mniej od Twojego pewnie. Ale mąż nie pozwala, bo jak on to mówi, te kłaki wszędzie potem doprowadzają go do szału... A kotek to był i tak spokojny jeszcze jak siedział w oknie. Mój, pomijając trzęsiawki, jęzor na wierzchu i takie tam to "kopał" kafelki na podłodze w łazience chcąc się ukryć :(

Elfik, od dzis ja też jestem sama. B. pewnie wróci nie szybciej niż piątek. I jeszcze na jakąś Litwe i Łotwe się udaje. Także też nie będę mieć zbyt kontaktu tel :(

ja też nie pozwalam kotu wchodzić do łóżka, bo ja do jego spanka się nie kłądę ;) nie cierpię sierści, która jest wszędzie :/ na parapecie, dywanie, łóżku, stole, szafkach - kota się pzrecież nie upilnuje, gdy nikogo nie ma w domu :/

ja też uwielbiam burzę

biedny ten Twój kosmatek, najlepiej dać aviomarin-mama daje swojemu psiakowi,bo on też panicznie się burzy boi. Moja kotka to też się raczej burzy nie bała, ona jest podwórkowo domowa i w największy deszcze siedziała gdzieś na dworzu,jak troszkę przestalo padać to wrócila do domu i wcale mokra nie była

Obrzydliwe jest spanie ze zwierzakiem w jednym łóżku i w ogóle samo leżenie jego na poscieli fuuuuuuuuuuuuuj.!!!
słyszałyście kiedyś o Alveo? Suplemencie diety z ziół na wiele różnych dolegliwości?

Ja nie słyszałam,ale jakoś do ziół zaufania nie mam

Elu a c to za splement i na co pomaga ?

ale sie ciesze zamówiłam sbie podklad rozświetrlajacy i to tanio
chyba sobie tusz jeszcze zamówie

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry