Widok
calkiem dobrze, dziekuje :)))
ostatnio jakos nie moglam sie do kompa zabrac wiec ucichlam na chwilke :)
tylko dzidzia postanowila splatac figla i do dzis nie wiemy czy chlopczyk czy dziewczynka - wczoraj bylam na ostatnim USG przed porodem i nic..... dzidzia tak ulozona ze nie dalo sie zobaczyc - wstydliwa, czy co??? ;)))))
a wiec bedzie kinderniespodzianka
ostatnio jakos nie moglam sie do kompa zabrac wiec ucichlam na chwilke :)
tylko dzidzia postanowila splatac figla i do dzis nie wiemy czy chlopczyk czy dziewczynka - wczoraj bylam na ostatnim USG przed porodem i nic..... dzidzia tak ulozona ze nie dalo sie zobaczyc - wstydliwa, czy co??? ;)))))
a wiec bedzie kinderniespodzianka
ja zaraz zaczynam wielkie sprzątanie, ajlowju jedzie do sowy po ciasto.
Jak jedliśmy śniadanie, Lucynka wskoczyła na kuchenkę. Płyta była jeszcze gorąca na maksa i strasznie się oparzyła. Teraz ma bąble na poduszeczkach. Robiłam jej okłady z kostek lodu, ale strasznie się niecierpliwi:(
Jak jedliśmy śniadanie, Lucynka wskoczyła na kuchenkę. Płyta była jeszcze gorąca na maksa i strasznie się oparzyła. Teraz ma bąble na poduszeczkach. Robiłam jej okłady z kostek lodu, ale strasznie się niecierpliwi:(
[url=http://www.weddingcountdown.com]

[/url]

[/url]
dzis pierwsza choc niepracujaca:) mam wolne i spedzam caly dzien z rodzinka musze dobrze wykorzystac czas bo jutro zamiast korzystac z wolnego dnia zalatwilam dodatkowa prace bo kasy na swieta nie mamy a pod choinke musowo mikolaj musi cos przyniesc a rodzinka duza,hi,hi i w tym roku trzeba trojke dzieci obdarowac:)