Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH ***16***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
calkiem dobrze, dziekuje :)))
ostatnio jakos nie moglam sie do kompa zabrac wiec ucichlam na chwilke :)
tylko dzidzia postanowila splatac figla i do dzis nie wiemy czy chlopczyk czy dziewczynka - wczoraj bylam na ostatnim USG przed porodem i nic..... dzidzia tak ulozona ze nie dalo sie zobaczyc - wstydliwa, czy co??? ;)))))
a wiec bedzie kinderniespodzianka

nie chce Wam zdradzić swojej tajemnicy słodkiej :)))

hi hi, dokladnie :)

hmm, ale macie problem z ubrankami...różowe czy niebieskie?? ;)

a tu problem rozwiazalam: kupujemy zielone, zolte, pomaranczowe..... :)))
neutrealne

wlasnie nadrabialam czytanie postow, ja tez wczoraj bylam u fryzjera, wiperku, i tez mam krociotkie wloski - nie wiem czy kojarzysz, ale sciete tak jak Monika Richardson w najkrotszym jej okresie :)

kojarzę...ja uwielbiam krótkie fryzurki i podobno super w nich wygladam
ale ostatnio mam długie włosy i muszę powoli przyzwyczaić męża do tego widoku ;)

chociaż stwierdził ze wyglądam lepiej niz w długich, jak małolata ;)

jak mlodziej sie wyglada to zawsze jakos tak milej..... ja tez sie mlodziej czuje w krotkich, jeszcze jak je sobie troche nastrosze z tylu..... moj maz co prawda woli dlugie ale juz sie przyzwyczail do moic krotkich i ciemnych - od czasu do czasu tylko sobie westchnie jak patrzy na moje zdjecia sprzed kilku lat - dluuuugie i blond wlosy :)

a matko, wiem ze w ciazy bywa roznie ale ta pani wyglada jak ....... brak mi slow......

http://www.kobieta.wp.pl/gid,8380567,img,8380570,kat,26315,galeriazdjecie.html?T%5Bpage%5D=5

wiper, wiem ze u Ciebie niezle z angielskim wiec pozwolilam sobie wyslac Ci cos na mailika

ale nie mam nic :(

czesc a ja dopiero wrocilam od tesciow maja suczke rasy wyżel bardzo stara i wlasnie urodzila szczeniaki przezyl niestety tylko jeden ale jest taki slodziutki ciekawe jak bedzie wygladal jak dorosnie bo niewiadomo z czym zmieszany szkoda ze nie moge go wziasc do siebie bo nas prawie caly dzien nie ma w domu :( juz niedlugo trzeba bedzie mu znalezc nowych wlascicieli no ale w swieta sie nim jeszcze naciesze jest caly czarny tylko "skarpetki ma biale w brazowe plamki:)

wiper, to duze jest..... filmik.... musisz troszke poczekac bo ode mnie jeszcze idzie

aha, to czekam :)

przeszlo - moze troche niesmaczne ale ja sie obsmialam

zaraz patrzę

buahhhahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nie mogę no....Christmas Kangaroo!!!! rewelka

wyslijcie mi tez plis,plis,pis:)

wiecie co?? miałam upiec ciasto i zrobić sałatkę na urodziny siostrzenic męża jutrzejsze...ani jedno ani drugie mi nie wyszło...jedna babka sie rozpada jakoś posklejałam to wszystko ale przy krojeniu się na pewno rozpadnie :( do sałatki rozgotowałam ryż !!! pierwszy raz w zyciu!!
robię teraz jeszcze raz, a jak mi nie wyjdzie to robię przerwę w gotowaniu do swiąt

DZIEKI SWIETNE HI,HI

czesc dziewczynki pierwsza!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

do góry