Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH ***16***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej, kto jeszcze dziś walczy? :)
ja mam wolne ale za godzinke jade na fuche jestem wsciekla bo liczylam ze te dodatkowe pieniadze wydam na swieta a dzis rano obudzilam sie z potwornym bulem gardla i niestety pojda pewnie na lekarza:(

Potwornym bólem gardła zaczęło się moje paskudne choróbsko - trwało ponad dwa tygodnie. Warto przejść się do lekarza i usmiercić bakcyla zanim rozszaleje się na dobre. Trzymaj się ciepło. :)
no i po robocie jestem potwornie zmeczona a bol gardla coraz bardziej dokucza:( jutro juz musze do lekarza bo sobie swieta zepsuje:(

niuni idz bo ty za czesto masz kłopot z tym gardłem

madziu jeszce ok godzinki Piter tu caly czas walczy ale wszystko na dobrej drodze

cześć wszystkim nowego dnia:)

cześć dziewczynki,
czyżbym była pierwsza w ten grudniowy poniedziałek??:-))

czesc ja tu juz jestem ale czytam:)

czesc wszystkim

cześć Wam:)
oj dziś znowu ładny dzień się zapowiada
ale dosyc zimno było w nocy 2 stopnie

mi jest nadal zimno i spac mi sie chce

a mnie boli gardlo:((((((((((((((((((

no wczoraj widac było ze chora jestes

Kurcze Beatki.tr nie ma
ciekawa jestem co u niej?

pewnie szef jest i nie moze pisac:(

hej koleżanki moje kochane :)
jestem
sms Madzi mnie zmotywował do napisania w końcu :)
przyszłam przed chwilą, bo się spóźniłam... ale to nic, bo klucze miał kolega i on tez się spóźnił i nawet po drodze z skm na mnie trafił i podwiózł do biura...
nie wiem Madziu, co z fryzjerem, bo chyba powinnam wrócić do domu po pracy, ale to się jeszcze w ciągu dnia okaże...

Poza tym spotkam się dzisiaj z jedną z naszych koleżanek po odbiór kartek świątecznych i je sobie powysyłam :) w tym roku kartki zamiast smsów i mali :)

Mystic, może jednak warto iść do lekarza i przestać się w końcu męczyć? Fakt, trochę kasy poleci na lekarstwa, ale chyba zdrowie jest najważniejsze....
niestety musze na 11-ta do pracy do przychodni z NFZ NIE MA SZANS!!!!!! musialabym wstac o 5-tej i stac pod przychodnia zeby sie zarejstrowac o 7-mej to dopiero jest chore juz wole umierac w domu a jak poszlam ostatnio pozniej i chcialam sie zapytac czy mnie doktor przyjmie to prawie mnie na poczekalni zlinczowala kilometrowa kolejka:( moze mi sie uda z pracy wyrwac na chwile to pojde prywatnie:)

wiecie, że jest teraz taki zawód jak "stacz"? Wysłałabyś go rano do przychodni, on by postał te parę godzin,a Ty jemu zapłaciłabyś mniej niż prywatnie lekarzowi :D :D :D
tak mi się nasunęło...
wlasnie sie zalamalam moj lekarz w swoim prywatnym gabinecie bierze za wizyte odemnie 40 zl ale przyjmuje dopiero jutro wiem ze dzis przyjmuje w spoldzielni we wrzeszcu zadzwonila zarejstrowalam sie i zapytalam o cene 70 zl uwierzycie ? przecierz to sie mozna zalamac:(

czesc,
po co my na ten zus placimy-granda....

image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry