Widok
no jasne że tak, ale to są dwie różne rzeczy
nie ma co ich nawet przyrównywać
no pomyśl, kochasz swojego faceta wiec sie nie pomalujesz?
czy pomalujesz sie beznadziejnie?
czy chcesz mu się podobać, i mieć pamiątkę w postaci zdjęć na całe życie i chcesz wyglądać ładnie?
makijaż i miłość to zupełnie inna para kaloszy
nie ma co ich nawet przyrównywać
no pomyśl, kochasz swojego faceta wiec sie nie pomalujesz?
czy pomalujesz sie beznadziejnie?
czy chcesz mu się podobać, i mieć pamiątkę w postaci zdjęć na całe życie i chcesz wyglądać ładnie?
makijaż i miłość to zupełnie inna para kaloszy
.
a ja bym chciała zrobić sesję po ślubie ale mam suknię wypożyczaną i w poniedziałek juz oddaję :(
zrobiłabym sesje w tylu miejscach, a tak zostaje mi tylko park oruński i kilka fotek w parku oliwskim :(
rozważam przedłużenie wypożyczenia sukni o jeden dzień
albo wypożyczenie na jakis dzień w tygodniu :)
a właśnie , zadzwonie do salonu
zrobiłabym sesje w tylu miejscach, a tak zostaje mi tylko park oruński i kilka fotek w parku oliwskim :(
rozważam przedłużenie wypożyczenia sukni o jeden dzień
albo wypożyczenie na jakis dzień w tygodniu :)
a właśnie , zadzwonie do salonu
.
ja tez nie byłam przekonana ... wogóle nie myślałam o tym ... jak ktos mi mówił ... a może inny dzień ..odrazu mówiłam "odpada" ! ....
ale jak będzie np. padać ???? a jak nie wyrobimy się w czasie ??? różnie bywa ........a ja chce koniecznie zdjęcia (między innymi) nad morzem i koniec ! no uparłam się no :):):)
ale jak będzie np. padać ???? a jak nie wyrobimy się w czasie ??? różnie bywa ........a ja chce koniecznie zdjęcia (między innymi) nad morzem i koniec ! no uparłam się no :):):)
no faktycznie mało czasu masz na wszystko
ja 8,00 fryzjer (chociaz wolałabym na 7.00 lub już 7.30)
o 11.00 mam nadzieje że będę już w domu :)
od 11.00 do około 11.45 makijaż
o 12.00 mam nadzieję, że będę już ubrana w sukni
(pytanie : myslicie, że zdąże się ubrać w 15 /20 minut ??? )
12.15 ostatnie poprawki
12.30 błogosławieńswo
12.45 - 13.30 dojazd
od 13.30 do 15.00 plener
16.00 ślub
ja 8,00 fryzjer (chociaz wolałabym na 7.00 lub już 7.30)
o 11.00 mam nadzieje że będę już w domu :)
od 11.00 do około 11.45 makijaż
o 12.00 mam nadzieję, że będę już ubrana w sukni
(pytanie : myslicie, że zdąże się ubrać w 15 /20 minut ??? )
12.15 ostatnie poprawki
12.30 błogosławieńswo
12.45 - 13.30 dojazd
od 13.30 do 15.00 plener
16.00 ślub
dzwoniłam do Beauty
nie było by problemu i w dodatku za darmo mogłabym przedłużyć wypożyczenie
ale niestety po mnie, w kolejną sobote ktoś ją wypozycza i nie moge
ale umówiłam sie z pania, że oddam suknię przed samym zamknięciem sklepu przed 18 wiec w poniedziałek jeszcze moge pqre fotek porobić :)
nie było by problemu i w dodatku za darmo mogłabym przedłużyć wypożyczenie
ale niestety po mnie, w kolejną sobote ktoś ją wypozycza i nie moge
ale umówiłam sie z pania, że oddam suknię przed samym zamknięciem sklepu przed 18 wiec w poniedziałek jeszcze moge pqre fotek porobić :)
.
czesc dziewczynkki
beatka 81 ja tez robie plener w parku orunskim i robie w dzień slubu przed maszą a jak mi sie nie będa podobały to pojade gdzies jescze w poniedziałek
Aha miałam wam powiedziec co z weslem
wiec dzisiaj rozmawialismy i Maciej powiedział że wesele ma byc i koniec a pieniądze sie znajda
ja sie ciesze bo i tak musielismy sobie darowac duze weselicho i bedzie na 26 osób ale z drugiej strony sie martwiie bo mamy kredyty do popłacenia a z mojej pensji ni w ząb nie starczy nawszystko a nie wiadomo jak długo pracy bedzie szukał
beatka 81 ja tez robie plener w parku orunskim i robie w dzień slubu przed maszą a jak mi sie nie będa podobały to pojade gdzies jescze w poniedziałek
Aha miałam wam powiedziec co z weslem
wiec dzisiaj rozmawialismy i Maciej powiedział że wesele ma byc i koniec a pieniądze sie znajda
ja sie ciesze bo i tak musielismy sobie darowac duze weselicho i bedzie na 26 osób ale z drugiej strony sie martwiie bo mamy kredyty do popłacenia a z mojej pensji ni w ząb nie starczy nawszystko a nie wiadomo jak długo pracy bedzie szukał
Hej Beata. Czytałam gdzieś ,ze nie jesteś zadowolona z makijażysrtki. Ja byłam w Pruszczu na próbnym w Arbacie jest taka dziewczyna co do nich dojeżdża i maluje. Ja byłam bardzo zadowolona, a jestem dość wymagająca, nie podobał mi się tylko rozświetlacz w podkładzie. Płaciłam za wieczorowe 60zł, ślubny też chyba tyle kosztuje.
Pozdrowionka :))
Pozdrowionka :))
Sasza, a masz fotke makijażu?
nie wiem czemu, ale jakos nie chciałm ufać tym specjalistkom z Pruszcza, nie wiem czemu jakoś nie mam zaufania..
teraz jestem umówiona na 24-tego z honey boney,
tym razem musi się udać, jak nie to już sama nie wiem
ale dzieki za Info :)))
buziaczki
i co, ta pani ewa będzie cię czesała?
o której sie umówiłaś z nią?
przyjedzie do ciebie?
czy ty do niej do zakładu?
nie wiem czemu, ale jakos nie chciałm ufać tym specjalistkom z Pruszcza, nie wiem czemu jakoś nie mam zaufania..
teraz jestem umówiona na 24-tego z honey boney,
tym razem musi się udać, jak nie to już sama nie wiem
ale dzieki za Info :)))
buziaczki
i co, ta pani ewa będzie cię czesała?
o której sie umówiłaś z nią?
przyjedzie do ciebie?
czy ty do niej do zakładu?
.