Widok

*****WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 376*****

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Nowiutki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hehe więc zapraszam ;)

ja się wstydzę - jeszcze nigdy tego nie robiłam - liczę na kogoś bardziej doświadczonego:)))
niech ktoś założy nowy wątek :))

ja dziś już ubrałam wiosenny płaszczyk - a co tam!!!:))
rano trochę zmarzłam - ale chociaż ładnie wyglądałam w autobusie:))))

hehe:))

Kropusia - ja też tak mam - i wtedy myślę o zmianie pracy - tylko że teraz to nie ma sensu - bo za jakieś 3 miesiące i tak ide na zwolnienie - ale zdarza się to wszystkim pracującym podejrzewam...:(( poczekaj, na pewno minie:)))

głowa do góry - wyszło słońce:))
nam w maju się kończy ubezpieczenie auta =/ w maju jest też komunia mojej chrześniaczki... dlaczego zawsze wszystko na raz?

witam! Dzisiaj z Wami nie poplotkuje czeka mnie dużo pracy dzisiaj... także do usłyszenia później...
Caes. ja zawsze mówię "peek" bo tego drugiego członu nie mogę zapamiętać ;)). Też bym sobie coś na wiosnę kupiła ale dziś czeka mnie przegląd auta a jutro jego ubezpieczenie :/
3,5h do końca :)
czas na nowy wątek :)

starałam się ;))

zatkany nos i ciąganie nosem mnie wykończy!!!

u mnie też słonko wylazło, trochę nieśmiałe jeszcze jest, ale może się rozkręci :) dobrze by było, bo w sobotę pojechaliśmy do GB (znaleźliśmy jednak fajne gajerki w peek&cośtam - ceny zaskakujące!) i Luby kupił mi wiosenny płaszczyk :) długo się opierałam, bo tani nie był, ale skoro Ukochany tak gorąco mnie namawiał... :) to nie mogłam się oprzeć :P a potem byłam na siebie zła, bo nakupowaliśmy sobie rzeczy i kasa się rozpłynęła =/ grrr

czesc dziewczyny :)? jak wam mijaja godziny w pracy> ja wlasnie wrocilam z gdyni,bylam odebrac rzeczy, ktore dziewczyny dały na schronisko ( dziękuję dejwi, daga i kaś :*), teraz je ładnie posortuję i w środę zawiozę :0 no a poza tym czas się pakować - w czwartek do domku :)
aha piękne słońce dziś mamy, co ;)

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
Caes. wyprzedziłaś mnie :)
Na kokoszkach świeci słońce, tylko jeszcze parę stopni temp. w górę i pora na zmianę garderoby ;))
Kropusia też na taką chorobę zapadam, mam nadzieję że jednak siły i chęć oraz zapał do pracy powrócą :)
Połowa :))
to ja jestem bardzo chora... bo często miewam takie dni ;)

połowa!

Czy czasem macie takie dni kiedy siedzicie w pracy i nic się wam nie chce. Ja zapadam na to coraz częściej. To jest właśnie ta moja choroba...
Sorki że was przeraziłam, możecie mieć pewność że gdybym rzeczywiście była ciężko chora nie wspominałabym tu o tym.
Kropusia o co chodzi?,jaka choroba?
Kropusia - przeoczyłam coś w wątkach??
co się stało jaka choroba????
Kropusia, jaka choroba?

4,5h do końca poniedziałkowej pracy

Martwię się.

Martwię się, że moja choroba jest nieuleczalna;
ale tu dziś cicho - albo wszystkie takie zapracowane, albo na spacer poszły:))))) też by poszła - bo właśnie słoneczko wyszło:))
czyli tylko 5h przed nami :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

do góry