Widok
ja dziś już ubrałam wiosenny płaszczyk - a co tam!!!:))
rano trochę zmarzłam - ale chociaż ładnie wyglądałam w autobusie:))))
hehe:))
Kropusia - ja też tak mam - i wtedy myślę o zmianie pracy - tylko że teraz to nie ma sensu - bo za jakieś 3 miesiące i tak ide na zwolnienie - ale zdarza się to wszystkim pracującym podejrzewam...:(( poczekaj, na pewno minie:)))
głowa do góry - wyszło słońce:))
rano trochę zmarzłam - ale chociaż ładnie wyglądałam w autobusie:))))
hehe:))
Kropusia - ja też tak mam - i wtedy myślę o zmianie pracy - tylko że teraz to nie ma sensu - bo za jakieś 3 miesiące i tak ide na zwolnienie - ale zdarza się to wszystkim pracującym podejrzewam...:(( poczekaj, na pewno minie:)))
głowa do góry - wyszło słońce:))
starałam się ;))
zatkany nos i ciąganie nosem mnie wykończy!!!
u mnie też słonko wylazło, trochę nieśmiałe jeszcze jest, ale może się rozkręci :) dobrze by było, bo w sobotę pojechaliśmy do GB (znaleźliśmy jednak fajne gajerki w peek&cośtam - ceny zaskakujące!) i Luby kupił mi wiosenny płaszczyk :) długo się opierałam, bo tani nie był, ale skoro Ukochany tak gorąco mnie namawiał... :) to nie mogłam się oprzeć :P a potem byłam na siebie zła, bo nakupowaliśmy sobie rzeczy i kasa się rozpłynęła =/ grrr
zatkany nos i ciąganie nosem mnie wykończy!!!
u mnie też słonko wylazło, trochę nieśmiałe jeszcze jest, ale może się rozkręci :) dobrze by było, bo w sobotę pojechaliśmy do GB (znaleźliśmy jednak fajne gajerki w peek&cośtam - ceny zaskakujące!) i Luby kupił mi wiosenny płaszczyk :) długo się opierałam, bo tani nie był, ale skoro Ukochany tak gorąco mnie namawiał... :) to nie mogłam się oprzeć :P a potem byłam na siebie zła, bo nakupowaliśmy sobie rzeczy i kasa się rozpłynęła =/ grrr
czesc dziewczyny :)? jak wam mijaja godziny w pracy> ja wlasnie wrocilam z gdyni,bylam odebrac rzeczy, ktore dziewczyny dały na schronisko ( dziękuję dejwi, daga i kaś :*), teraz je ładnie posortuję i w środę zawiozę :0 no a poza tym czas się pakować - w czwartek do domku :)
aha piękne słońce dziś mamy, co ;)
Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
aha piękne słońce dziś mamy, co ;)
Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...