Widok

*****WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 376*****

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Nowiutki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
starałam się ;))

zatkany nos i ciąganie nosem mnie wykończy!!!

u mnie też słonko wylazło, trochę nieśmiałe jeszcze jest, ale może się rozkręci :) dobrze by było, bo w sobotę pojechaliśmy do GB (znaleźliśmy jednak fajne gajerki w peek&cośtam - ceny zaskakujące!) i Luby kupił mi wiosenny płaszczyk :) długo się opierałam, bo tani nie był, ale skoro Ukochany tak gorąco mnie namawiał... :) to nie mogłam się oprzeć :P a potem byłam na siebie zła, bo nakupowaliśmy sobie rzeczy i kasa się rozpłynęła =/ grrr

czas na nowy wątek :)

Caes. ja zawsze mówię "peek" bo tego drugiego członu nie mogę zapamiętać ;)). Też bym sobie coś na wiosnę kupiła ale dziś czeka mnie przegląd auta a jutro jego ubezpieczenie :/
3,5h do końca :)
witam! Dzisiaj z Wami nie poplotkuje czeka mnie dużo pracy dzisiaj... także do usłyszenia później...
nam w maju się kończy ubezpieczenie auta =/ w maju jest też komunia mojej chrześniaczki... dlaczego zawsze wszystko na raz?

ja dziś już ubrałam wiosenny płaszczyk - a co tam!!!:))
rano trochę zmarzłam - ale chociaż ładnie wyglądałam w autobusie:))))

hehe:))

Kropusia - ja też tak mam - i wtedy myślę o zmianie pracy - tylko że teraz to nie ma sensu - bo za jakieś 3 miesiące i tak ide na zwolnienie - ale zdarza się to wszystkim pracującym podejrzewam...:(( poczekaj, na pewno minie:)))

głowa do góry - wyszło słońce:))
niech ktoś założy nowy wątek :))

ja się wstydzę - jeszcze nigdy tego nie robiłam - liczę na kogoś bardziej doświadczonego:)))
hehe więc zapraszam ;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dzieci z AZS porady kosmetyki wsparcie mamuś (7 odpowiedzi)

Założylam ten temat ponieważ moja Amelia ma azs. Czytałam na temat tej choroby, wiem jak trzeba...

biznes - jaki ?? (22 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Gdzie lepiej zrobić okulary? (75 odpowiedzi)

J.w. Zastanawiam sie pomiędzy Vision Express a Centrum okulistycznym OPTIMUM na chełmie...może...

do góry