Widok

...:::WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 430:::...

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
witam się i zapraszam do nowego wątku :)

Kropusia niezłe z tymi genami ;))
ale moja Mama też mogła obawiać się teściowych genów, a chyba udało się bez ich większego wpływu ;)

Caes nawet jeśli Ty to dwie Kasie (ja bym powiedziała, że max 1 i 1/3;)) (bo Kasia faktycznie drobniutka jest) to masz zupełnie inny typ figury i moim zdaniem jest ona w sam raz :))

Izulucha, musisz dać znać przed kolejnym przyjazdem i jakieś spotkanko zorganizujemy, fajnie by było :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja-dwisiu wybierasz się do Caes. na ślub?
cześć Jadwisia :)
pocieszaj mnie, pocieszaj hihi ;))

ja się żegnam, bo powoli zmykam do Gdyni :)

miłego dnia!

Caes udanej wycieczki :)

Kropusiu wybieram się, o ile tylko będę w Gdańsku, już mówiłam Caes, że jak się deklarowałam, to nie skojarzyłam, że to jest długi weekend. wprawdzie początkowo i tak miałam jechać do Mamy na Boże Ciało i wrócić tutaj w weekend, ale teraz mój Mężu wymyślił, że jednak weźmie urlop na piątek i pojedziemy najpierw do Mamy, a potem do Torunia. jeśli uda mu się wziąć ten urlop i pojedziemy, no to mnie nie będzie. a nie chcę mu odmawiać, bo mieliśmy trochę niewesołych nowin ostatnio, i wyjazd by się nam chyba przydał, żeby się trochę oderwać...
A ja się witam! :) zasiedziałam sie trochę w poprzednim wątku i nawet nie zauważyłam, że ja-dwisia nowy utworzyła ;)
Mąż & Żona od 25 grudnia 2008 r.

image
halo Kolezanki
witam sie w poniedzialek. juz 3,5 godzinki pracy za mna :-)
Czy jest tu jeszcze Jadwisia? Bo mam pytanko z niemca - co to jest TOPP?(jako przymiotnik, mysle)
image

Moja mama ze swoją teściową żyła jak pies z kotem, z opowieści wynika że bywało nieźle. Wynika z nich także to, że jestem bardzo do mojej babci podobna. Na szczęście w 1978 roku nie było aukcji internetowych....
Kropusia, to Ci się udało krótko mówiąc! ;))

image
Floraska daj kontekst bo tak to mogę tylko zgadywać :)
Kontekst mam ograniczony, niestety.
To w opisie jakiegos Fahrzeug´u:
Stop&Go u. Lastwechsel (Zug/Schub) topp
image

kurcze, dziwne to...
wygląda na to, że to będzie po prostu wysoko, u góry, na górze...
ja się z tym nigdy nie spotkałam, ale z tego co teraz czytam, topp jest używane głownie w żeglarstwie i oznacza wysoko....
chociaż co to miałoby być w tym kontekście... jakaś wajcha u góry, jakiś przełącznik? albo ustawić go w pozycji do góry...?
masz jakieś obrazki do tego??
Ja sie przywitam, po dłuższej nieobecności. Normalnie tyle roboty mam, że juz nie wyrabiam.
W piątek siedzialam w pracy prawie do 18.00.
Dzisiaj pewnie też nie za wiele napisze bo nadrabiam, musze sie ze wszystkim wyrobić do środy, bo potem urlop.
image
Kropusia, to ci udalo sie, hihi aukcja internettowa....

ja tez dziwie sie, ze moj maz ma 50% genow po ojcu, a calkowicie inne osobowosci.
wiecie, a z tesciami to najlepiej na zdjeciu...ja wczoraj mialam klotnie, ze ja nie chce jechac w odwiedziny do jego rodzicow...ach szkoda gadac, wiem, ze powinnam, ale ciezko mi sie przemoc, zobaczymy...

ja na pewno bede w gdansku na przelomie lipca i sierpnia...

ja-dwisiu, zazdroszcze Torunia, piekne miasto i moja cala rodzina- babcia, wujkowie i kuzyni tam mieszkaja, wiec pewnie jak bede w gda, to na 1-2 dni wpadne, aby spotkac sie z babcia...

ja jeszcze nie odliczam, bo jeszcze dlugo godzin przed nami...
image

image
no my właśnie też bardzo lubimy Toruń i Mężu już dawno marudził, żebyśmy się tam wybrali :)

z tymi genami, to wiecie, od lat trwa dyskusja, co ma większy wpływ, geny czy wychowanie, ja myślę, że wychowanie jest niezmiernie ważne, choć geny czasem potrafią się odezwać z dużą siłą i całkiem niespodziewanie... różnie to bywa...
Izulucha, na jak długo będziesz? jakbyś wykombinowała jakiś wolny wieczór, to może uda nam się coś zorganizować :)
cześć Kaś!!! :)
Być może bardziej chodzi o jakieś przyzwyczajenia, ja np. za czasów okropnego bałaganiarstwa lubiłam zawsze mieć ładnie wysprzątane szafki (tak jak babcia), przypadkiem okazało się że moja siostra cioteczna (czyli wnuczka tej samej babci) wiesza firanki identycznie jak ja.
No tak.... i ja miałam tu dziś nie zaglądać, a tymczasem udzielam się jak szalona.
mi wydaje sie , ze wplyw ma i wychowanie i geny...

ja-dwisiu, ja mam urlop 2 tygodnie i planujemy jechac samochodem, wiec na pewno uda sie cos wykombinowac...

Kropusiu, tzn. ze wazysz dobry stosunek: praca i przerwy na forum w pracy...
image

image
Albo forum i przerwa na pracę:)
tak tak ;-)
image

image
Kropusia to tak jak u mnie ;)
ale już się zabieram, bo przerażona jestem moimi osiągami dzisiejszymi ;))

Izulucha, to super, wykombinujemy coś :)
Cześć koleżanki :))
BARDZO DZIĘKUJĘ ZA WSZYSTKIE ŻYCZENIA I TRZYMANIE KCIUKÓW :)))
Ja-dwisia, Caes. dziękuję za przybycie :) Zakochana nie rozpoznałam Ciebie w tym tłumie, ale też dziękuję za obecność :)
Ja-dwisia miło było Ciebie poznać :)
Dziś mieliśmy mieć plener ale pogoda się popsuła. Jutro już normalnie jestem w pracy i będę odliczała z Wami.
Pozdrawiam :)
image
image
cześć Kasia, witamy w gronie Żon ;)

mi też było miło Ciebie poznać, choć czasu na żadne pogaduszki nie było ;)

czekamy na więcej opowieści o imprezie i na jakieś zdjęcia :)))
witam swiezutka Panne Mloda,

i jak samopoczucie, uroczystosc zaslubin i wesele udane , mam nadzieje...

plener jeszcze uda sie zrobic...
image

image
Witaj Kasiu,

czekamy na relację.

Jeszcze raz wszystkiego najlepszego!!!
Dzięki :))
Relacje napiszę,zdjęcie też powysyłam :))
Impreza udana, stres był tylko podczas błogosławieństwa Rodziców i jak siedzieliśmy przed urzędnikiem stanu cywilnego (myślałam,że mi serce z sukienki wyskoczy ;). Potem już ciśnienie zeszło :)
Jestem jeszcze zmęczona ale przeszczęśliwa :))))
image
image
Kasia, no to super, że się wszystko udało :)
ja się czułam dokładnie tak samo, zmęczona, ale przeszczęśliwa :)
Kasiu, witaj w gronie żon! ;)
Cieszę się, że Twój ślub się udał i był tak piękny jak go sobie wymarzyłaś i zaplanowalaś!

Oczywiście czakamy na dluższą relację i zdjęcia oczywiście ;))

image
Oczywiscie, oczywiście - aż się powtórzyłam :D :P

image
Przepraszam, Jadwisia, nie moglam wczesniej odpisac.
Obrazkow nie mam niestety do tego zwrotu, myslalam jednak, ze moze "topp" znaczy ausgezeichnet albo cos w tym stylu, bo chodzi tu o osiagi samochodu
image

aaa to może, topowe osiągi :))
jak Wam praca idzie? :)
mi powolutku, ale ruszyło się, to zawsze coś ;)
ja mam jeszcze troszke, ale juz blizej konca...

qurcze, ma byc strajk w srode i czwartek metra, ciekawe jak dojade do pracy...moge samochodem, ale kto mi odda za parking...chyba, ze maz podwiezie...i wlasnie dostalam maila, ze mam stawic sie, tylko zabierze to troche wiecej czasu...inaczej zabiora mi z urlopu, buuu, do tego w piatek chcialam wolne, bo moj T. jedzie do rodzicow i chce go odwiezc na lotnisko. mam nadzieje, ze strajku nie bedzie jednak...

milej pracy w tlumaczeniach...
image

image
oj to będziesz miała ciężkie dwa dni...

dzięki, przebijam się przez kolejne paragrafy ;)
ja zaraz wychodze, bo znow zaczynam miec bol glowy, i poprosilam czy moge wyjsc wczesniej, i ok...wiec zegnam sie, pewnie jeszcze wieczorem zajrze na forum...
image

image
ja zniknęłam na troszku ale już jestem z powrotem i tłumaczę ;)
Izulucha, szybkiego ustąpienia migreny życzę! i wszystkim Zapracowanym miłego wieczoru :)
a może Niezapominajka się odezwie i powie jak tam z pracką :)
Witam jak zwykle wieczornie :),
praca wczoraj oddana do poprawek do promotora :), oficjalny termin złożenia gotowej obłożonej pracy do dziekanatu minął wczoraj, ale nieoficjalnie można złozyc do 30 czerwca, więc napewno zdąże :), troche sie stresuje, co promotor na moja prace, bo pierwszy raz ja bedzie widział i jak już pisałam szybciej boje się, że będe miała dużo poprawek, ale zobaczymy co będzie, pewnie jak zwykle przesadzam :)
Kasia wyglądała ślicznie, piękna z nich para, pozatym strasznie bardzo podobał mi sie jej bukiecik, super, Jadwisi mi sie tez podobał z białych kali z tego co kojarze był, a Kasi chyba też z kali? generalnie jak będe brała ślub kiedyś to właśnie bukiet z kali będe miała napewno :)
image

Miłego dnia na jutro życze :)
Pewnie zajrze dopiero wieczorkiem, dobranoc :*
image

no to czekamy na wieści jak już promotor odpowie :)

co do bukietu to dzięki za miłe słowa - ja mialam dokładnie kantadeski a nie kalie, Kasia chyba też - to jest taka "łagodniejsza", delikatniejsza odmiana tych kwiatów i bardziej mi się podoba niż trochę poważniejsze kalie. one jeszcze inaczej się calle nazywają chyba.

dobrej nocki wszystkim ja jeszcze trochę posiedzę i potem jeszcze się z dobranoc odezwę ;)
no to jak za starych dobrych czasow dotrwałam przy pracy od 4ej ;)
nawet mi się nieźle tłumaczyło :)

podbijam i miłego poranka wszystkim Zapracowanym życzę, dołaczę do Was jak trochę odeśpię ;)
Cześć :)
Ja już za biurkiem :)
Jeszcze raz dziękuję za wszystkie życzenia, zarówno te ślubne, jak i urodzinowe :)
A jeśli chodzi o bukiet to był z anturium :)
Na n-k wstawiłam jedną fotkę :)
image
image
dzień dobry

witamy świeżo upieczoną żonkę :)
co to za uczucie być szczęśliwą, młodą żonką?? :))

czesc!
wlasnie Kasiu pochwal sie jakie to uczucie bo my z Caes jeszcze nie wiemy czego sie spodziewac :-)
Caes, moze juz nie podziala ale dla zasady napisze - slubujesz za 4 dni :-)
image
image
15 sierpnia 2009
jestem już tak zmęczona po wczorajszym mega maratonie, że naprawdę nic już na mnie nie działa, nie mam siły się stresować :) a dzisiaj powtórka z rozrywki, znowu milion spraw do załatwienia, także w dniu dzisiejszym stresu również nie wepchnę w grafik ;) podejrzewam, że zacznie się w czwartek, bo to wolny dzień, zamiast działać, będę myśleć... ;)

Uczucie super :))
Stres pojawił się jak już przyszedł pan młody z rodzicami i czekali na mnie na dole, a ja jeszcze w dresiku na górze biegałam ;). Potem były łzy podczas błogosławieństwa no i mega emocje jak przed urzędnikiem siedzieliśmy. Jak już było po wszystkim ciśnienie zeszło :))
Wszyscy mówili,że nie było po mnie stresu widać bo ja cały czas uśmiechnięta od ucha do ucha byłam :))
Pierwszym tańcem się nie stresowaliśmy, bujaliśmy się raz w jedną raz w drugą stronę od czasu do czasu jakiś obrót, tak więc luzik :))
image
image
Witam we wtorek,

Kurcze to było bardzo fajne uczucie być tak tuż przed....
Witam, Zapracowane! :)

Kasiu, opowiadaj!Jak wrażenia oraz jak się czujesz już jako żona? :)

Caes, Makuszka, zapewniam Was, że taki maraton będzie trwał jeszcze przez najbliższy tydzień po ślubie... Wtedy też jest jeszcze wielki maraton, bo to trzeba odwieźć, a to oddać, a tu zajechać , i tak ciągle i ciagle...
My z moim M., z tego zabiegania aż dwa razy sylwestra obchodziliśmy, bo tak nam daty i dni się pomieszały :D

image
Kasia, ale super... :)

Silje, to mnie nie pocieszyłaś, bo ja liczyłam na błogi spokój i odpoczynek natychmiast po ślubie :)) Ale w sumie... jak tu odpoczywać w towarzystwie teściowej hehehe :P

Obszerniejszą relację napiszę później bo trochę zaległości w pracy mam i muszę ogarnąć się z papierkami.

Powiem szczerze,że do mnie to jeszcze nie dociera, że już po wszystkim i jestem już żoną :)). Tylko jak na obrączkę spojrzę to o kurczę ja już mężatka :))
image
image
1h za nami :)

Kasia, to teraz powrót do szarej rzeczywistości hihi ;))

no a jak w pracy po slubie wspolpracownicy? Jakies gratulacje byly? przynioslas ciacho i winko?
A co do maratonu - skoro ma trwac tydzien po slubie to akurat jak sie skonczy wyjedziemy w podroz. Maraton w moim przypadku bedzie chyba gigantyczny bo po slubie przeprowadzamy sie do "naszego domu" :-) O matko, bedzie sie dzialo...
image
image
15 sierpnia 2009
cześć dziewczyny - witam i ja - szczególnie młodą żonę:)))) GRATULACJE i słodkiego miłego życia:)))))))))
no i Caes - jak ty się czujesz?? podobno pogoda ma być lepsza:)))

1h za nami:)
Do mnie jeszcze ze dwa tygodnie docierała myśl, że jestem po ślubie i że stałam się już żoną, czułam się jak w bajce... :)

Pięknie jest być żoną! ;D

image
cześć Zora i Helenka :)
ja jestem tak zmęczona, że oczy podpieram zapałkami... :) nawet nie mam siły się jakoś specjalnie emocjonować wydarzeniem ;) mój tata robi to za mnie :))
jedni mówią, że pogoda na weekend ma być ładna, inni, że wcale nie, że wręcz przeciwnie... załamka... to ma być czerwiec??

Przyniosłam dziś do pracy tort i ciasto i ok. 12 zaproszę na poczęstunek :)
Na ślubie był szef z żoną oraz jeden dyrektor z małżonką a także księgowa. Podobna dziś mają mi prezent wręczyć ;)

Dzięki zora :))

image
image
Kasia, to u Ciebie imprezy ciąg dalszy :))

Caes. pogodą się nie przejmuj,ja nie zwracałam na to uwagi, w końcu to nie jest najważniejsza rzecz tego dnia ;). A i tak w sobotę zaświeciło nam słońce i nie padało :))
image
image
Kasia, jak na możliwości tegorocznego czerwca, mieliście bardzo ładną pogodę :)

I Wy też będziecie mieli taką pogodę :)))
image
image
byłoby miło... :) pan w radiu mówił właśnie, że idzie cieplejsze... polarno-morskie powietrze... ale to polarno-morskie... wcale dobrze nie brzmi :D

no to fajnie - że w pracy tak miło przywitali młodą małżonkę:))
przypominam sobie jak to było u mnie i faktycznie - ciężko na początku uzmysłowić sobie - że jesteś już ŻONĄ!!!!! ale szybko się przyzwyczaisz:)))
a co do pogody - to nie jest najważniejsze - u mnie też było słabo:))
Caes. pamiętaj o zestawie pierwszej pomocy, czyli igła, nitka i agrafki, mi się przydały agrafki :)). Jakiś puder, błyszczyk też sie przyda :). Buty na zmianę (ja swoje zmieniłam po 1 w nocy), plastre na pęcherze

Najlepsze że zapomniałam odpiąć trenu, jak szliśmy do pałacu opatów i jak z niego wychodziliśmy, cały czas miałam podpięty.
image
image
Caes. od wczoraj załatwiam ci ładną pogodę:)
Kasia, dobrze, że mi przypomniałaś, bo ja już zapomniałam o konieczności posiadania takiego magicznego zestawu! :)

Hihi dobre z tym trenem :)) Ale i tak było pięknie, nikt na pewno tego nie zauważył :) Ja nie :))

dzięki Kropusia, dzięki! :) bardzo liczę na Twoje możliwości! :))

ja to sie zastanawiam jak mam zorganizowac poczestunek w pracy po slubie bo my tu nie mamy jako takiej sali konferencyjnej czy cos w tym stylu. Kazdy siedzi w pokoju i srednio jest gdzie zapraszac a kuchnia malusia. Moze pokroje tort i rozniose na talerzykach co? Macie w tym doswiadczenie? ;-)
image
image
15 sierpnia 2009
Makuszka u mnie w pracy brak też takiego miejsca. Ja roznoszę ciasto i tort do każdego pokoju na dużym talerzu + małe talerzyki, do tego kawa i herbata, kto co chcę, to chcę zrobić, ale z doświadczenia wiem, że wiekszość sama sobie zrobi w swoich kubkach i filiżankach :))
image
image
czesc :)

czesc kasia- jeszcze raz napiszę, ze przepieknie wyglądałaś, suknia piękna! przepraszam,ze nie podeszłąm, ale wstyd mi było- tak ubrana byłam nieodpowiednio.

mam nadzieje, że jeśli relacje będziesz wysyłała mailem, to mnie nie zapomnisz:) a podrozy poślubnej nie planujecie poki co?
image
[/url]
Zakochana, dzięki,że byłaś :)
Relacje napiszę w naszym wątku, ale zdjęcia wolałabym wysłać mailem do chętnych :)).
Podróży poślubnej nie palnujemy póki co :))
Rodzice się śmieją,że nam SPA zafundują bo już się wnuków doczekać nie mogą - hihihihi :))

2h :)
image
image
No w końcu mam chwilę (chyba, ze zaraz ktoś zadzwoni), zeby coś więcej napisać.
Kasiu - jeszcze raz - bo wczesniej nie dałam rady - Wszystkiego Najlepszego, bądź szczęśliwa.
Zora, ty w pracy czy juz na zwolnieniu? I jak tam Helenka? Coś mówiła ostatnio o swoich forumowych ciociach :)?
Jadwisia ty to masz zdrowie tak po nocach z tymi tłumaczeniami siedziec. Ja o 22.00 juz lulu robię.
Izulucha, jak Twój bąbelek sie czuje? Bo jak Ty to trochę wiemy.
No i została mi Ceas - będe trzymac kciuki!
image
witam sie,

Kasiu, super, ze udalo sie wszystko.

ja pamietam, ze tez nie dochodzilo i ciazyla mi obraczka na poczatku...ja chyba po roku zaczelam mowic opowiadajac cos, ze ja z mezem itp...tak to zawsze po imieniu...ja pamietam, ze w pracy to mi zrobili impreze, mialam powywiesznae takie napisy just married...i moj szef przygotowal ciasto i prezent dla mnie: ramka na zdjecia plus szampan z dwoma kieliszkami...generalnie ramek do zdjeci dostalismy mnostwo wlasnie od Anglikow, chyba moja slabosc do ramek...

a tak mam duzo pracy, bo jednak strajk bedzie i wszystcy bedziemy krocej pracowac plus z dojazdem bedzie koszmar...
image

image
Dzięki Kaś :))
image
image
Nie ujęłam Zakochanej i Makuszki, ale myśle, ze sie nie obraża - póki co nie są tak zajmujące jak pozostałe dziewczyny :) To żart oczywiście.
image
hej dziewczyny

Kasiu jestes przesliczna dziewczyna i wygladalas po prostu zjawiskowo!!! bylam zachwycona.. wszystkiego dobrego jeszcze raz :*

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
kas, dziekuje nie narzekam. dzidzia rosnie, bo juz brzuszek widac...zadnych problemow jak na razie brak z dzidzia...teraz pod koniec czerwca mam badania na cukrzyce...w lipcu usg( mysle, ze umowie sie tak w polowie)...czekam na wyniki testu PAPPA, ale przeziernosc wyszla ok, wiec raczej wszystko bedzie dobrze...no i zaczynam planowac wydatki, co kupic itp. mniej wiecej wozek juz mamy, teraz czekamy na promocje...
image

image
Kaś, trzymaj, trzymaj, przyda się ;)

Oleńka, jak tam sprawa z męża pracą? Mam nadzieję, że wszystko skończyło się dobrze?

Kaś nie wypominając, ale jest jeszcze ktoś kogo pominęłaś.

caes. no w sumie nie wiem. T twierdzi, ze jest ok, ale kto go tam wie, moze po prostu nie chce mnie martwic... zobaczymy...dzieki, ze pytasz :*

O cholera, Kropusia przepraszam no i jeszcze Oleńka!
Ale wtopa. Kurde ależ sie Was tu namnożyło,
A własnie Kropusia jak Ci idize z tymi nowymi zajeciami - wdrożyłaś sie juz?
Oleńka, troche namieszałaś w pracy meża, normalnie jak na prawdziwą forumkę - aferzystke przystało :)
Nie martw sie pewnie cała sprawa rozejdzie sie po kościach.
image
wlasnie dostalam maila, ze ukonczylam pozytywnie studia podyplomowe z zarzadzania personelem.czekam na potwierdzenie oficjalne i dyplom hurraaa

ciesze sie i mam nadzieje, ze ulatwi mi to znalezienie ciekawszej i fajniejszej pracy....po macierzynskim
image

image
Oleńka, na pewno wszystko jest ok, skoro mąż tak mówi - mężowi trzeba wierzyć ;))

Izulucha GRATULACJE! :)

Kaś tak sobie pomyślałam, że musi być u mnie strasznie nudno skoro tak łatwo zapomnieć... Muszę wywołać jakiś skandal.
Co do nowych obowiązków to pod koniec maja koleżanka uczyła mnie co i jak a dopiero pod koniec czerwca okaże się czego się nauczyłam. Będzie gorąco...
he he Kas dzieki, ze sie zreflektowalas i sobie o mnie przypomnialas :) a forumka- aferzystka - super okreslenie :) no mam nadzieje,ze sie rozejdzie po kosciach... tymbardziej, ze okazalo sie, ze ta "dziewczyna" ma 40 lat :P no ale kto to mogl wiedziec :P

Izulucha - BRAWO! - gratulacje!!!!
Kropusia, raczej to ja mam tak kipeska pamieć :)
image
Kropusia dzielna bądź :)) Dasz radę, trzymamy kciuki :)

A inne obowiązki to trochę więcej papierów po koleżance, która już nie pracuje, ale praca polega na tym co robiłam do tej pory.
Pewnie od 15ego do końca miesiąca będę zaglądać tu gościnnie.
hehe Oleńka dobre :)))))))

A rozpisałyscie się... tylko na chwilę zniknęlam i dojsc do ładu z postami nie mogę :))))

image
Kas - oczywiscie ze sie obrazilam! Co za zniewaga! Foch!
image
image
15 sierpnia 2009
Hehehe Ola poległam! 40letnia dziewczyna, spoko ;)))

image
2,5h za nami :)
ja dziś do 14.00 odliczam :)

Izulucha gratulacje :))
Kropusia- trzymam kciuki :)
Za chwilkę częstuję ciastem :))- kto ma ochotę na tort pralinowy? :)
image
image
To ja poroszę kawałeczek :) Kasiu, możesz mi wysłać na maila? :))

image
Kasiu poproszę o duży kawałek:)

O co chodzi z tą 40letnią dziewczyną, albo faktycznie nic nie wiem albo to skleroza daje o sobie znać.
zaraz się obraże:) jawnie się o mnie zapomina, fakt faktem za duzo sie nie udzielam, bo pracy mi przybylo, ale watkowi dla zapracowanych wierna jestem od roku, a wczesniej to tylko podczytywalam.

kasia ja oczywiscie na maila poproszę zdjęcia, a przebieralaś się po
północy?

image
[/url]
mmm... chętnie bym taki torcik wciągnęła... :) ale niestety, sobota zobowiązuje do ścisłej diety ;))

Żegnam się na dluższą chwilę z Wami - obowiązki wzywają...

Życzę przyjemnej pracy i miłego popołudnia!Paaaa ;)))

image
do później Silje ;)

3h za nami

oj też bym torcik przetrąciła:) a póki co zostaje mi zimna kawa i truskawki:)
image
[/url]
Dziewczyny częstujcie się - bardzo proszę :))
Zakochana po północy się nie przebierałam :)
image
image
halo, mamy nowy wątek! :P

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

nnt. Kredyt gotówkowy - proszę o radę (23 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was brał może w ostatnim czasie kredyt gotówkowy (ok 30tys.) i mógłby się podzielić...

Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (35 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać ok. 1000-1200 kcal...

Ryanair- czy opłaca się wykupić ubezpieczenie turystyczne? (35 odpowiedzi)

W lipcu lecimy na tydzień do Londynu Ryanairem. Czy opłaca się wykupić ubezpieczenie? (60 zł)...

do góry