Widok

...:::WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 430:::...

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
witam się i zapraszam do nowego wątku :)

Kropusia niezłe z tymi genami ;))
ale moja Mama też mogła obawiać się teściowych genów, a chyba udało się bez ich większego wpływu ;)

Caes nawet jeśli Ty to dwie Kasie (ja bym powiedziała, że max 1 i 1/3;)) (bo Kasia faktycznie drobniutka jest) to masz zupełnie inny typ figury i moim zdaniem jest ona w sam raz :))

Izulucha, musisz dać znać przed kolejnym przyjazdem i jakieś spotkanko zorganizujemy, fajnie by było :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja-dwisiu wybierasz się do Caes. na ślub?
cześć Jadwisia :)
pocieszaj mnie, pocieszaj hihi ;))

ja się żegnam, bo powoli zmykam do Gdyni :)

miłego dnia!

Caes udanej wycieczki :)

Kropusiu wybieram się, o ile tylko będę w Gdańsku, już mówiłam Caes, że jak się deklarowałam, to nie skojarzyłam, że to jest długi weekend. wprawdzie początkowo i tak miałam jechać do Mamy na Boże Ciało i wrócić tutaj w weekend, ale teraz mój Mężu wymyślił, że jednak weźmie urlop na piątek i pojedziemy najpierw do Mamy, a potem do Torunia. jeśli uda mu się wziąć ten urlop i pojedziemy, no to mnie nie będzie. a nie chcę mu odmawiać, bo mieliśmy trochę niewesołych nowin ostatnio, i wyjazd by się nam chyba przydał, żeby się trochę oderwać...
A ja się witam! :) zasiedziałam sie trochę w poprzednim wątku i nawet nie zauważyłam, że ja-dwisia nowy utworzyła ;)
Moja mama ze swoją teściową żyła jak pies z kotem, z opowieści wynika że bywało nieźle. Wynika z nich także to, że jestem bardzo do mojej babci podobna. Na szczęście w 1978 roku nie było aukcji internetowych....
halo Kolezanki
witam sie w poniedzialek. juz 3,5 godzinki pracy za mna :-)
Czy jest tu jeszcze Jadwisia? Bo mam pytanko z niemca - co to jest TOPP?(jako przymiotnik, mysle)
Kropusia, to Ci się udało krótko mówiąc! ;))
Floraska daj kontekst bo tak to mogę tylko zgadywać :)
Kontekst mam ograniczony, niestety.
To w opisie jakiegos Fahrzeug´u:
Stop&Go u. Lastwechsel (Zug/Schub) topp
kurcze, dziwne to...
wygląda na to, że to będzie po prostu wysoko, u góry, na górze...
ja się z tym nigdy nie spotkałam, ale z tego co teraz czytam, topp jest używane głownie w żeglarstwie i oznacza wysoko....
chociaż co to miałoby być w tym kontekście... jakaś wajcha u góry, jakiś przełącznik? albo ustawić go w pozycji do góry...?
masz jakieś obrazki do tego??
Ja sie przywitam, po dłuższej nieobecności. Normalnie tyle roboty mam, że juz nie wyrabiam.
W piątek siedzialam w pracy prawie do 18.00.
Dzisiaj pewnie też nie za wiele napisze bo nadrabiam, musze sie ze wszystkim wyrobić do środy, bo potem urlop.
Kropusia, to ci udalo sie, hihi aukcja internettowa....

ja tez dziwie sie, ze moj maz ma 50% genow po ojcu, a calkowicie inne osobowosci.
wiecie, a z tesciami to najlepiej na zdjeciu...ja wczoraj mialam klotnie, ze ja nie chce jechac w odwiedziny do jego rodzicow...ach szkoda gadac, wiem, ze powinnam, ale ciezko mi sie przemoc, zobaczymy...

ja na pewno bede w gdansku na przelomie lipca i sierpnia...

ja-dwisiu, zazdroszcze Torunia, piekne miasto i moja cala rodzina- babcia, wujkowie i kuzyni tam mieszkaja, wiec pewnie jak bede w gda, to na 1-2 dni wpadne, aby spotkac sie z babcia...

ja jeszcze nie odliczam, bo jeszcze dlugo godzin przed nami...
no my właśnie też bardzo lubimy Toruń i Mężu już dawno marudził, żebyśmy się tam wybrali :)

z tymi genami, to wiecie, od lat trwa dyskusja, co ma większy wpływ, geny czy wychowanie, ja myślę, że wychowanie jest niezmiernie ważne, choć geny czasem potrafią się odezwać z dużą siłą i całkiem niespodziewanie... różnie to bywa...
Izulucha, na jak długo będziesz? jakbyś wykombinowała jakiś wolny wieczór, to może uda nam się coś zorganizować :)
cześć Kaś!!! :)
Być może bardziej chodzi o jakieś przyzwyczajenia, ja np. za czasów okropnego bałaganiarstwa lubiłam zawsze mieć ładnie wysprzątane szafki (tak jak babcia), przypadkiem okazało się że moja siostra cioteczna (czyli wnuczka tej samej babci) wiesza firanki identycznie jak ja.
No tak.... i ja miałam tu dziś nie zaglądać, a tymczasem udzielam się jak szalona.
mi wydaje sie , ze wplyw ma i wychowanie i geny...

ja-dwisiu, ja mam urlop 2 tygodnie i planujemy jechac samochodem, wiec na pewno uda sie cos wykombinowac...

Kropusiu, tzn. ze wazysz dobry stosunek: praca i przerwy na forum w pracy...
Albo forum i przerwa na pracę:)
tak tak ;-)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

dom czy mieszkanie??? (434 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

do góry