Widok

...:::WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 430:::...

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
witam się i zapraszam do nowego wątku :)

Kropusia niezłe z tymi genami ;))
ale moja Mama też mogła obawiać się teściowych genów, a chyba udało się bez ich większego wpływu ;)

Caes nawet jeśli Ty to dwie Kasie (ja bym powiedziała, że max 1 i 1/3;)) (bo Kasia faktycznie drobniutka jest) to masz zupełnie inny typ figury i moim zdaniem jest ona w sam raz :))

Izulucha, musisz dać znać przed kolejnym przyjazdem i jakieś spotkanko zorganizujemy, fajnie by było :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Izulucha GRATULACJE! :)

Oleńka, na pewno wszystko jest ok, skoro mąż tak mówi - mężowi trzeba wierzyć ;))

wlasnie dostalam maila, ze ukonczylam pozytywnie studia podyplomowe z zarzadzania personelem.czekam na potwierdzenie oficjalne i dyplom hurraaa

ciesze sie i mam nadzieje, ze ulatwi mi to znalezienie ciekawszej i fajniejszej pracy....po macierzynskim
O cholera, Kropusia przepraszam no i jeszcze Oleńka!
Ale wtopa. Kurde ależ sie Was tu namnożyło,
A własnie Kropusia jak Ci idize z tymi nowymi zajeciami - wdrożyłaś sie juz?
Oleńka, troche namieszałaś w pracy meża, normalnie jak na prawdziwą forumkę - aferzystke przystało :)
Nie martw sie pewnie cała sprawa rozejdzie sie po kościach.
caes. no w sumie nie wiem. T twierdzi, ze jest ok, ale kto go tam wie, moze po prostu nie chce mnie martwic... zobaczymy...dzieki, ze pytasz :*

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
Kaś nie wypominając, ale jest jeszcze ktoś kogo pominęłaś.

Kaś, trzymaj, trzymaj, przyda się ;)

Oleńka, jak tam sprawa z męża pracą? Mam nadzieję, że wszystko skończyło się dobrze?

kas, dziekuje nie narzekam. dzidzia rosnie, bo juz brzuszek widac...zadnych problemow jak na razie brak z dzidzia...teraz pod koniec czerwca mam badania na cukrzyce...w lipcu usg( mysle, ze umowie sie tak w polowie)...czekam na wyniki testu PAPPA, ale przeziernosc wyszla ok, wiec raczej wszystko bedzie dobrze...no i zaczynam planowac wydatki, co kupic itp. mniej wiecej wozek juz mamy, teraz czekamy na promocje...
hej dziewczyny

Kasiu jestes przesliczna dziewczyna i wygladalas po prostu zjawiskowo!!! bylam zachwycona.. wszystkiego dobrego jeszcze raz :*

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
Nie ujęłam Zakochanej i Makuszki, ale myśle, ze sie nie obraża - póki co nie są tak zajmujące jak pozostałe dziewczyny :) To żart oczywiście.
Dzięki Kaś :))
witam sie,

Kasiu, super, ze udalo sie wszystko.

ja pamietam, ze tez nie dochodzilo i ciazyla mi obraczka na poczatku...ja chyba po roku zaczelam mowic opowiadajac cos, ze ja z mezem itp...tak to zawsze po imieniu...ja pamietam, ze w pracy to mi zrobili impreze, mialam powywiesznae takie napisy just married...i moj szef przygotowal ciasto i prezent dla mnie: ramka na zdjecia plus szampan z dwoma kieliszkami...generalnie ramek do zdjeci dostalismy mnostwo wlasnie od Anglikow, chyba moja slabosc do ramek...

a tak mam duzo pracy, bo jednak strajk bedzie i wszystcy bedziemy krocej pracowac plus z dojazdem bedzie koszmar...
No w końcu mam chwilę (chyba, ze zaraz ktoś zadzwoni), zeby coś więcej napisać.
Kasiu - jeszcze raz - bo wczesniej nie dałam rady - Wszystkiego Najlepszego, bądź szczęśliwa.
Zora, ty w pracy czy juz na zwolnieniu? I jak tam Helenka? Coś mówiła ostatnio o swoich forumowych ciociach :)?
Jadwisia ty to masz zdrowie tak po nocach z tymi tłumaczeniami siedziec. Ja o 22.00 juz lulu robię.
Izulucha, jak Twój bąbelek sie czuje? Bo jak Ty to trochę wiemy.
No i została mi Ceas - będe trzymac kciuki!
Zakochana, dzięki,że byłaś :)
Relacje napiszę w naszym wątku, ale zdjęcia wolałabym wysłać mailem do chętnych :)).
Podróży poślubnej nie palnujemy póki co :))
Rodzice się śmieją,że nam SPA zafundują bo już się wnuków doczekać nie mogą - hihihihi :))

2h :)
czesc :)

czesc kasia- jeszcze raz napiszę, ze przepieknie wyglądałaś, suknia piękna! przepraszam,ze nie podeszłąm, ale wstyd mi było- tak ubrana byłam nieodpowiednio.

mam nadzieje, że jeśli relacje będziesz wysyłała mailem, to mnie nie zapomnisz:) a podrozy poślubnej nie planujecie poki co?
Makuszka u mnie w pracy brak też takiego miejsca. Ja roznoszę ciasto i tort do każdego pokoju na dużym talerzu + małe talerzyki, do tego kawa i herbata, kto co chcę, to chcę zrobić, ale z doświadczenia wiem, że wiekszość sama sobie zrobi w swoich kubkach i filiżankach :))
ja to sie zastanawiam jak mam zorganizowac poczestunek w pracy po slubie bo my tu nie mamy jako takiej sali konferencyjnej czy cos w tym stylu. Kazdy siedzi w pokoju i srednio jest gdzie zapraszac a kuchnia malusia. Moze pokroje tort i rozniose na talerzykach co? Macie w tym doswiadczenie? ;-)
dzięki Kropusia, dzięki! :) bardzo liczę na Twoje możliwości! :))

Kasia, dobrze, że mi przypomniałaś, bo ja już zapomniałam o konieczności posiadania takiego magicznego zestawu! :)

Hihi dobre z tym trenem :)) Ale i tak było pięknie, nikt na pewno tego nie zauważył :) Ja nie :))

Caes. od wczoraj załatwiam ci ładną pogodę:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry