Widok

...:::WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 430:::...

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
witam się i zapraszam do nowego wątku :)

Kropusia niezłe z tymi genami ;))
ale moja Mama też mogła obawiać się teściowych genów, a chyba udało się bez ich większego wpływu ;)

Caes nawet jeśli Ty to dwie Kasie (ja bym powiedziała, że max 1 i 1/3;)) (bo Kasia faktycznie drobniutka jest) to masz zupełnie inny typ figury i moim zdaniem jest ona w sam raz :))

Izulucha, musisz dać znać przed kolejnym przyjazdem i jakieś spotkanko zorganizujemy, fajnie by było :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Caes. pamiętaj o zestawie pierwszej pomocy, czyli igła, nitka i agrafki, mi się przydały agrafki :)). Jakiś puder, błyszczyk też sie przyda :). Buty na zmianę (ja swoje zmieniłam po 1 w nocy), plastre na pęcherze

Najlepsze że zapomniałam odpiąć trenu, jak szliśmy do pałacu opatów i jak z niego wychodziliśmy, cały czas miałam podpięty.
no to fajnie - że w pracy tak miło przywitali młodą małżonkę:))
przypominam sobie jak to było u mnie i faktycznie - ciężko na początku uzmysłowić sobie - że jesteś już ŻONĄ!!!!! ale szybko się przyzwyczaisz:)))
a co do pogody - to nie jest najważniejsze - u mnie też było słabo:))
byłoby miło... :) pan w radiu mówił właśnie, że idzie cieplejsze... polarno-morskie powietrze... ale to polarno-morskie... wcale dobrze nie brzmi :D

I Wy też będziecie mieli taką pogodę :)))
Kasia, jak na możliwości tegorocznego czerwca, mieliście bardzo ładną pogodę :)

Caes. pogodą się nie przejmuj,ja nie zwracałam na to uwagi, w końcu to nie jest najważniejsza rzecz tego dnia ;). A i tak w sobotę zaświeciło nam słońce i nie padało :))
Kasia, to u Ciebie imprezy ciąg dalszy :))

Przyniosłam dziś do pracy tort i ciasto i ok. 12 zaproszę na poczęstunek :)
Na ślubie był szef z żoną oraz jeden dyrektor z małżonką a także księgowa. Podobna dziś mają mi prezent wręczyć ;)

Dzięki zora :))

cześć Zora i Helenka :)
ja jestem tak zmęczona, że oczy podpieram zapałkami... :) nawet nie mam siły się jakoś specjalnie emocjonować wydarzeniem ;) mój tata robi to za mnie :))
jedni mówią, że pogoda na weekend ma być ładna, inni, że wcale nie, że wręcz przeciwnie... załamka... to ma być czerwiec??

Do mnie jeszcze ze dwa tygodnie docierała myśl, że jestem po ślubie i że stałam się już żoną, czułam się jak w bajce... :)

Pięknie jest być żoną! ;D
cześć dziewczyny - witam i ja - szczególnie młodą żonę:)))) GRATULACJE i słodkiego miłego życia:)))))))))
no i Caes - jak ty się czujesz?? podobno pogoda ma być lepsza:)))

1h za nami:)
no a jak w pracy po slubie wspolpracownicy? Jakies gratulacje byly? przynioslas ciacho i winko?
A co do maratonu - skoro ma trwac tydzien po slubie to akurat jak sie skonczy wyjedziemy w podroz. Maraton w moim przypadku bedzie chyba gigantyczny bo po slubie przeprowadzamy sie do "naszego domu" :-) O matko, bedzie sie dzialo...
1h za nami :)

Kasia, to teraz powrót do szarej rzeczywistości hihi ;))

Obszerniejszą relację napiszę później bo trochę zaległości w pracy mam i muszę ogarnąć się z papierkami.

Powiem szczerze,że do mnie to jeszcze nie dociera, że już po wszystkim i jestem już żoną :)). Tylko jak na obrączkę spojrzę to o kurczę ja już mężatka :))
Silje, to mnie nie pocieszyłaś, bo ja liczyłam na błogi spokój i odpoczynek natychmiast po ślubie :)) Ale w sumie... jak tu odpoczywać w towarzystwie teściowej hehehe :P

Kasia, ale super... :)

Witam, Zapracowane! :)

Kasiu, opowiadaj!Jak wrażenia oraz jak się czujesz już jako żona? :)

Caes, Makuszka, zapewniam Was, że taki maraton będzie trwał jeszcze przez najbliższy tydzień po ślubie... Wtedy też jest jeszcze wielki maraton, bo to trzeba odwieźć, a to oddać, a tu zajechać , i tak ciągle i ciagle...
My z moim M., z tego zabiegania aż dwa razy sylwestra obchodziliśmy, bo tak nam daty i dni się pomieszały :D
Witam we wtorek,

Kurcze to było bardzo fajne uczucie być tak tuż przed....
Uczucie super :))
Stres pojawił się jak już przyszedł pan młody z rodzicami i czekali na mnie na dole, a ja jeszcze w dresiku na górze biegałam ;). Potem były łzy podczas błogosławieństwa no i mega emocje jak przed urzędnikiem siedzieliśmy. Jak już było po wszystkim ciśnienie zeszło :))
Wszyscy mówili,że nie było po mnie stresu widać bo ja cały czas uśmiechnięta od ucha do ucha byłam :))
Pierwszym tańcem się nie stresowaliśmy, bujaliśmy się raz w jedną raz w drugą stronę od czasu do czasu jakiś obrót, tak więc luzik :))
jestem już tak zmęczona po wczorajszym mega maratonie, że naprawdę nic już na mnie nie działa, nie mam siły się stresować :) a dzisiaj powtórka z rozrywki, znowu milion spraw do załatwienia, także w dniu dzisiejszym stresu również nie wepchnę w grafik ;) podejrzewam, że zacznie się w czwartek, bo to wolny dzień, zamiast działać, będę myśleć... ;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

dom czy mieszkanie??? (434 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

do góry