Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH ***52***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
nowy:))))))zebyscie mialy gdzie pisac jak sie obudzicie i przepraszam zapomnialam ze dzis niedziela spijcie sobie:)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
czesc wszystkim jestem po wizycie u lekarza na 12 lutego ma termin operacji a potem leczenie hormonalne i może sie uda...( dla wtajemniczonych)

ale jestem szczęśliwa

a ja mam kota Klemensa :)))))

super

ale tutaj dzisiaj pusto jest

Pusto, ale wesoło! Madzia, kamień z serca, nie mogłam uwierzyć, że nie ma nadziei!
a swoja droga tak slucham patrze i czytam co to jest ze tyle kobiet ma klopoty z zajsciem w ciaze u mnie to chyba dziedziczne ale kiedys tego tak duzo nie bylo moze to jakies efekty uboczne po CZERNOBYLU?

pamiętam tylko, że wybuch był, jak miałam 6 lat, w szkole w gabinecie lekarskim dali nam coś do wypicia :/ coś wstrętnego, ale w nagrodę dostałam cały kilogram czekoladowych cukierków :)

Ogólnie to wpływ "cywilizacji". Najbardziej pogorszyła sie jakość męskiego nasienia... (ale to zabrzmiało... nie, nie wiem tego z doświadczenia, tylko literatury fachowej :))

Problem jest też bardziej nagłośniony... Dawniej ok. 1/6 par miałą problemy, teraz 1/5. Ale teraz większość tych par ostatecznie ma dziecko...
najbardziej mnie wkurza jak co miesiac z nadzieja czekam a tu fiasko wierze ze skoro poprzednim razem po paru latach prob sie udalao to i tym razem sie uda i staram sie nie myslec ale to jest silniejsze odemnie

Ja odwrotnie! Każdy okres jest dla mnie wskazówką, że mój organizm zaczyna działać... I tak jeszcze musimy trochę poczekać...
u mnie to ze on jest nic nie oznacza tak przynajmniej twierdzila lekarka a moj problem okreslila jako wtorna bezplodnosc tak najwygodniej bo przed pierwsza ciaza nie mogli wogle dojsc dlaczego nie zachodze a teraz jest przynajmniej na co zrzucic

Wtórna bezpłodność to nie diagnoza... Oznacza to tylko, że już raz byłaś w ciąży... Gdybyś nigdy nie zaszła w ciążę, cierpiałabyś na bezpłodność pierwotną...
a ja nie mam miesiaczki od pól roku ale po operacji bedzie dobrze napewno

a mój mąz ma dobre wyniki badania nasienia wiec ten powód braku dzidzi odpada

madzia ciesze sie z tej wiadomosci własnie miałam pisać czy już przytuptałaś od tego lekarza czy nie
ja się wybieram do rodzinnego ale w tym tyg nie wypali muszę porobi.c badania krwi i w końcu ustalić moja gr i rh:)

a klemensik z kim został sam Elu? a jak on wogóle się czuje??

Madziu, wspaniale!!!!

ja umieram...

dzieki dziewczyny

Beatko czy to migrean?

niestety... myślałam, że po wczporajszym dniu przejdzie... ale nie przeszło... nie mogę nawet nic wypić, bo mnie goni do kibelka... a mam pilną sprawę w pracy do zrobienia... :(

Ale bardzo się cieszę, że tak Tobie ładnie się uloży!!! Bo będzie dobrze rybko!!!!

Klemens został sam w domu :) on wcześniej też bywał sam w domu, bo jego właścicielka też pracowała :) na razie jest wystraszony nowym miejscem, prycha, chodzi nastroszony, a najlepiej jest mu pod łóżkiem w sypialni i na górnej szafce kuchennej :) przychodzi tylko do mnie na jedzenie i czesanie :) Piotra boi się jak ognia :)

musi byc

beatko zagladalas na ta stronke www moze tam bylaby jakas rada?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

do góry