Widok

WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH 545

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zapraszam do nowego już weekendowego wątku :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziewczyny dzięki - ogólnie ok choć jak wyszłam ze szpitala miałam więcej siły i się nie oszczędzałam za bardzo no i teraz już 2 tyg. po, a ja zaczynam źle się czuć, brzuch mnie znów boli jak zaraz po operacji, rany się goją, ale z jednej strony źle mi zszyli bo złapali tak grubo skórę i mam taką grudę wielką, brzuch wciąż lekko opuchnięty, kręgosłup mnie boli i tam gdzie miałam wkłuty wenflon?! no i jakaś taka słaba jestem, jutro ide do ogólnego lekarza po dalsze zwolnienie bo nie czuję się na siłach by iść w środę do pracy
oj Karolinka to marsz na zwolnienie i tym razem bardziej dbaj o siebie :)
dzień dobry koleżanki :) mam do was pytanko, pilnie muszę wydrukować ulotkę, ale nie umiem za bardzo sobie poradzić z jej projektem, czy któraś zna się tym i mogłaby mi pomóc przygotować taką ulotkę? sama stworzyłam coś w Paint ale nie wygląda to zbyt profesjonalnie
Cześć,
Jadwisia, odpowiadam na wczorajsze pytania. W telewizorze gaśnie obraz, wydaje mi się, ze raczej sie nie da naprawić...
A co do książki, to akurat ostatnia mi została - Mankella, sensacyjna o Kurcie Wallanderze - takim detektywie, a wcześniej czytałam Panne Nikt, Tryzny i "Dom dzienny, dom nocny" Tokarczuk.
witam się

co tu dzisiaj taka cisza?
hejka! no wiec bylam u laryngologa i przezyje hihi to tylko przeziebienie tak sie odbija na moich uszkach..mam tylko unikac skupisk ludzi wiec troche posiedze w domu..mam do konca tyg zwolnienie wiec spoko...moj maz sie śmieje, ze w domku bedzie błysk ;)
no i jaki obiad pyszny bedzie hihihi...dobrze, ze to nic powaznego z tym uchem :) :) :)
hihi no tez się ciesze ;) bo lek. ogólny mnie tak nastraszyl ;/
pech chcial, ze A nie słyszał co mówił lek. bo zostal w samochodzie..a lek mowil, ze mam duuuużo odpoczywac, korzystac z sauny i sie nie przemeczac hihi
No i moj A mi w to nie uwierzył..eh te chlopy!
hahaha...dobre :) :) co zrobisz...
gdyby to jemu lekarz dal takie zalecenia to juz widze, jak by sie leczyl :) :)

noooooo :)

no i miał racje...bo już sprzatam hihhi
dzień dobry!

Źle się czuję, pół nocy nie spałam bo, że tak powiem miałam "lekkie" mdłości, teraz gorączka, jestem osłabiona, ciągle leże w łóżku i tylko piję wodę, o katarze nie wspominam, i też ucho mnie boli... :( A nie dawno byłam u lekarza z zapaleniem migdałek i zatok...

Asiiek, dla Ciebie też dużo zdrówka życzę!
oj Silje...cos chyba jest w powietrzu ;/
współczuje..bo mam tak samo..gdyby tylko głowa tak nie bolała..

pranie wstawione, poodkurzane, powycierane kurze, kwiatki podlane, w kuchni porzadek wiec teraz moge sobie poodpoczywac i sie pokurowac ;)

Silje z uchem to radze isc do lekarza, bo słuch zawsze sie przyda hihi trzymkaj się :)
chyba wszyhtskie sie żeście pochorowały, ze aktywnosc taka mała. Ja porządki wczoraj robiłam. A tak jeszcze tylko niecała godzinka i do domu.
cześć witam się pod koniec Waszej pracy :)

zrobiłam dziś przegląd gwarancyjny autka, wszystko gra, tylko czemu to tak dużo kosztuje :/

Kaś, ja nic Tokarczuk nie czytałam, ale zastanawiałam się kilka razy. polecasz?

Dziewczyny chorujące, zdrowiejcie szybko i dbajcie o siebie!!!!
Witam wszystkich i żegnam się od razu mam tyle pracy w tym tygodniu nie wiem co jest grane:)
życze wszystkim zdrówka i cieplutkich kołderek,ściskam:)i miłego wieczorku:)
hop na rano i dobranoc!
Cześć, jeszcze nikogo dzisiaj nie ma?? Nie pracujecie dziewczyny?
Normalnie nie wierze? nikogo...
Jadwisia, jesli chodzi o Tokarczuk, to była pierwsza jej ksiązka jaka przeczytałam. Mogę polecić jesli ktoś lubi ksiązki, nad którymi trzeba sie zastanowić. Jest troche oniryczno - filozoficzna. Niestety dla mnie tez nieco przerazająca, chociaz chyba w zamyśle autorki nie miała taka być.
Hej! Ja tylko na chwilke ;)
tabletki dzialaja i czuje sie juz prawie normalnie hihihi
Milego dzionka dziewczyny ja jade zrobic przeglad autka bo mi sie skonczył ;//

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry